- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.661
GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile
Düdüklü alıcam kendime...birde kayınvalideme süpriz....siz ne kullanıyorsunuz ne alsam
günaydın kızlarr dün ben haber veremedim sadece gayeye haber verdim size sölemiş sağolsun hala erkek gibi görünen bir bebişimiz var galiba erkek dimi yaaa bu doktorlar da hiç net bişi sölemiyorlar erkek diyo diğer aylar iyice kesinleştirriz diyo.............
gelelim aileye bizde erkek kıtlığı vardır herkes kız doğurur annemler 3 kız kardeş kuzenler 7 kız 0 erkek , babam tarafında 15 kız 7 erkek yani erkek olması büyük sevinç yarattı mutluyuz eşimlerde erkek çok ama baba ya bi oğlu olsun istiyodu rabbim verdi çok şükür.....
aslında dahada önemlisi 3lü testimizde herşey normal çıktı rabbim inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder...........
ve gittim hemen bir 3lü badi takımı aldım anam öldüm daha hiç bişe almadıydım bebişimin ilk cicilerini aldım..........
günaydın kızlarr dün ben haber veremedim sadece gayeye haber verdim size sölemiş sağolsun hala erkek gibi görünen bir bebişimiz var galiba erkek dimi yaaa bu doktorlar da hiç net bişi sölemiyorlar erkek diyo diğer aylar iyice kesinleştirriz diyo.............
Gelelim aileye bizde erkek kıtlığı vardır herkes kız doğurur annemler 3 kız kardeş kuzenler 7 kız 0 erkek , babam tarafında 15 kız 7 erkek yani erkek olması büyük sevinç yarattı mutluyuz eşimlerde erkek çok ama baba ya bi oğlu olsun istiyodu rabbim verdi çok şükür.....
Aslında dahada önemlisi 3lü testimizde herşey normal çıktı rabbim inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder...........
Ve gittim hemen bir 3lü badi takımı aldım anam öldüm daha hiç bişe almadıydım bebişimin ilk cicilerini aldım..........
bende tuna marka var....uyuz etti beni geçen gün onu saksı yapcam ceza:)günaydın yavru kuşlar:)
bittecim ümitköy uzak ya sıhhıye yenimahalle pazarlarında yokmudurki biliomusun
edutcum ben netlog marka kullanıorum ama pek duyulmuş değil fenada değilde sen tefal al kimden duysam çook memnun
hayırlı olsun canım bir oğlan daha gelio sağlıkla gelsinler cicilerinide gule gule giysin ben daha hiçbişey almadım
Günaydın Bittecim... Ümitköy sosyete pazarını biliyoruuuuummm :) ama hiç gitmemiştim.O zaman en kısa sürede bi gidip bakmak lazım.Oranın günü yok dimi? sürkli açık diye biliyorum.GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile
:bbo: nassı yani yaaaa??? yanlış mı bakılmış?Geçen ay benden 1-2 gün önce kan testi veren bir iş arkadaşım vardı onun negatif çıkmıştı....dün doktora gitmiş 2,5 aylık hamile.....:))))
gelelim aileye bizde erkek kıtlığı vardır herkes kız doğurur annemler 3 kız kardeş kuzenler 7 kız 0 erkek , babam tarafında 15 kız 7 erkek yani erkek olması büyük sevinç yarattı mutluyuz eşimlerde erkek çok ama baba ya bi oğlu olsun istiyodu rabbim verdi çok şükür.....
aslında dahada önemlisi 3lü testimizde herşey normal çıktı rabbim inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder...........
ve gittim hemen bir 3lü badi takımı aldım anam öldüm daha hiç bişe almadıydım bebişimin ilk cicilerini aldım..........
evet canım size uzak ama bi dün özel olarak gelirsiniz çarşamba cumartesi pazar günleri oluyo sıhhıyede vardı ama kaldırıldı başka varmı bilmiyorumgünaydın yavru kuşlar:)
bittecim ümitköy uzak ya sıhhıye yenimahalle pazarlarında yokmudurki biliomusun
edutcum ben netlog marka kullanıorum ama pek duyulmuş değil fenada değilde sen tefal al kimden duysam çook memnun
hayırlı olsun canım bir oğlan daha gelio sağlıkla gelsinler cicilerinide gule gule giysin ben daha hiçbişey almadım
evet canım size uzak ama bi dün özel olarak gelirsiniz çarşamba cumartesi pazar günleri oluyo sıhhıyede vardı ama kaldırıldı başka varmı bilmiyorum
evet canım size uzak ama bi dün özel olarak gelirsiniz çarşamba cumartesi pazar günleri oluyo sıhhıyede vardı ama kaldırıldı başka varmı bilmiyorum
kızlar sıkı takipçinizim nerde ne ucuz sizden öğrenip bayramda geldimizde alışverişimizi ankaradan yapmayı düşünüyoruz da bu ümitköy pazarı bayramın 2.si gün olan çarşamba açık olurmu çünkü biz pazar akşam orda olup çarşamba yada perşembe geri döncez.........
günaydınlarrr
nasılsınız şekerler?
ben yorgunum(
Günaydın canlar...kuzum lorkem seni uyku tutmadımı bacım...ne zaman doktora gidiyorsun
evet kuzum geldı bende sana cvp yazdım almadın mı :uhm:ben sana mesaj attım geldimi
Lorkee napıyoruz bugün? kıvırcıktan haber var mı?
Oooo Taze anne :)) tavsiyelerini bir kenara yazdım...
Oğlunun resmine baktım ve bayıldıııımm... Tam bir erkek bebek... Çok karakteristik bir yüzü var.. Resmen ben erkeğim diye bağırıyor.Tütütü maaşallah.
Bu tempo konusunda kendimi şimdiden psikolojik olarak ayarlamaya çalışıyorum...
Zaten ilk zamanlar dışarı sadece muayene zamanında çıkarım ona göre yapıyorum alışverişi.. hem 0-3 aylık hemde 3-6 aylık alıyorum kıyafetleri falan... diğer gerekenleri de öyle alıcam... Bakalım bizim halimiz nasıl olacak.
aaa lapacida burdayms
canım kıvrck aramıs benı 2 kere kahvaltı muhabbet derken duymamısım sımdı aradım o acmadı bilmiyorumkismile
kızdı mı ne sempatiksalakcinni
saka bı yana
bana donerse ararım senı gelırız buyuk ıhtımal benım ısım yok yanı ben yaptım planımı kahveye gore :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?