Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlarr dün ben haber veremedim sadece gayeye haber verdim size sölemiş sağolsun hala erkek gibi görünen bir bebişimiz var galiba erkek dimi yaaa bu doktorlar da hiç net bişi sölemiyorlar erkek diyo diğer aylar iyice kesinleştirriz diyo.............
gelelim aileye bizde erkek kıtlığı vardır herkes kız doğurur annemler 3 kız kardeş kuzenler 7 kız 0 erkek , babam tarafında 15 kız 7 erkek yani erkek olması büyük sevinç yarattı mutluyuz eşimlerde erkek çok ama baba ya bi oğlu olsun istiyodu rabbim verdi çok şükür.....
aslında dahada önemlisi 3lü testimizde herşey normal çıktı rabbim inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder...........
ve gittim hemen bir 3lü badi takımı aldım anam öldüm daha hiç bişe almadıydım bebişimin ilk cicilerini aldım..........

günaydın yavru kuşlar:)

GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile

bittecim ümitköy uzak ya sıhhıye yenimahalle pazarlarında yokmudurki biliomusun

Düdüklü alıcam kendime...birde kayınvalideme süpriz....siz ne kullanıyorsunuz ne alsam

edutcum ben netlog marka kullanıorum ama pek duyulmuş değil fenada değilde sen tefal al kimden duysam çook memnun

hayırlı olsun canım bir oğlan daha gelio sağlıkla gelsinler cicilerinide gule gule giysin ben daha hiçbişey almadım

hayılrısı olsun kuzum...e alacaksan beyaz bişiler yada sarı bişiler alırsın kuzu:)))

bende tuna marka var....uyuz etti beni geçen gün onu saksı yapcam ceza:)

GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile
Günaydın Bittecim... Ümitköy sosyete pazarını biliyoruuuuummm :) ama hiç gitmemiştim.O zaman en kısa sürede bi gidip bakmak lazım.Oranın günü yok dimi? sürkli açık diye biliyorum.

Geçen ay benden 1-2 gün önce kan testi veren bir iş arkadaşım vardı onun negatif çıkmıştı....dün doktora gitmiş 2,5 aylık hamile.....:))))
:bbo: nassı yani yaaaa??? yanlış mı bakılmış?

Güle güle giysin minik prens'in Eda'cım.Sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin rabbim.

Edut'um ben Tefal kullanıyorum.Saatli olan modeli varya. (hoş ben saatini bozdum ilk hafta kaydirigubbakcemile3) Ama çoooook memnunum.Çok güzel ve hızlı pişiriyor.Hatta bir karışıklık olmuştu ve çeyizimde 2 tane tefal düdüklüm olmuştu benim.Diğerini saklıyorum hiç açmadım :))

evet canım size uzak ama bi dün özel olarak gelirsiniz çarşamba cumartesi pazar günleri oluyo sıhhıyede vardı ama kaldırıldı başka varmı bilmiyorum

evet canım size uzak ama bi dün özel olarak gelirsiniz çarşamba cumartesi pazar günleri oluyo sıhhıyede vardı ama kaldırıldı başka varmı bilmiyorum

kızlar sıkı takipçinizim nerde ne ucuz sizden öğrenip bayramda geldimizde alışverişimizi ankaradan yapmayı düşünüyoruz da bu ümitköy pazarı bayramın 2.si gün olan çarşamba açık olurmu çünkü biz pazar akşam orda olup çarşamba yada perşembe geri döncez.........

Eryamanda da vardı ama sanırım orası da kapatıldı diye biliyorum... Ümitköy'e geliriz sorun değil :)

açık olur mu acaba bilmemki bi uğrarsınız sizde canım
GAYE eryamandakini hiç duymamıştım ben bide dikmende var sanırım

günaydınlarrr
nasılsınız şekerler?
ben yorgunum(

Günaydın canım hoşgeldin.bende uykusuzum.Dün eve geç gittik ve evde yemek yoktu. hemen bi menemen yaptım onu yedik.Sonra mutfağı toparladım biraz.Bugün için zeytinyağlı pırasa yaptım.Makinaya çamaşır attım.bide sabah için börek döşedim tepsiye... saat 2 gibi yattım sanırım 5 falandı uyandım ve çamaşırları astım.sonra tekrar yattım ve 7 de kalktım böreği fırına koydum.45dk süre kurup tekrar yattım.O ara eşim de uyandı.Kalktığımda börek olmuştu bi 5dk daha üstünü kızarttım.sonra hazırlanıp çıktık evden... yani bölük pörçük ve çok verimsiz bir uyku oldu.

Günaydın canlar...kuzum lorkem seni uyku tutmadımı bacım...ne zaman doktora gidiyorsun

kız valla ben boyleyım arkadasımda kızıyo ısın ne yatsana dıye ama vucut alısmıs en gec 8 de acıyom gozumu
doktora ptesı gıdıcem hem yumurtaya bakıcak hem fılme...
ankaradayım ya hala
ben sana mesaj attım geldimi
evet kuzum geldı bende sana cvp yazdım almadın mı :uhm:
Lorkee napıyoruz bugün? kıvırcıktan haber var mı?

canım kıvrck aramıs benı 2 kere kahvaltı muhabbet derken duymamısım sımdı aradım o acmadı bilmiyorumkismile
kızdı mı ne sempatiksalakcinni
saka bı yana
bana donerse ararım senı gelırız buyuk ıhtımal benım ısım yok yanı ben yaptım planımı kahveye gore :içelim:

aman mevsimine göre almayı unutma.. ben o konuda hata ettim... hep kısa kollu iç body si aldım... kış geldi.. keşke kışlık olan 3-6 aaylıkları uzun kollu alsaydım =(
birde ilk etapta acil olan 0-3 aylıklar... ilk 20 günden sonra çok rahat çıkarsın dışarı.. benim dediğim zor oluyo kısmı ilk 10 gün içindi..hemen yoruluyosun.enerjn olmuyo...hiç hamileliğe benzemiyo =) yürüycek halim olmadı benim.. dr kontrolüne gitmemiz gerekti o yüzden gittim yoksa evden adım atmazdım =))))
kızlar çok güzel bir duygu.. rabbim hepinize yaşatsın inş... kokusu, sesi, herşeyi harika gibi geliyo anasına =) hep dua edyorum...rabbim hepinize yaşatsın... ilk günler bebeğe bakıp bakıp ağlıyodum =))))) inanaması zor çünkü... onca çabadan sonra geldi kuzum.. şükürler olsun rabbime
hepinizi kocaman öpüyorum... inş kuzum biraz büyür biraz daha çok uyurda bende girebilirim internete =(
sevgiyle kalın

yok yok kızmamıştır.Şimdi evda başında birileri varsa eğer açamamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…