Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...

kolay gelsın edutum yogunluk ıyıdır kafa dagıtır ..Allah kolaylık versın ...
esınle alakalı da muhakkak onu uzmek ıstemıyorsundur ama ne yapıalbılecekse bır an once bı yerden baslamak en mantıklısı aslında...
bırbırınıze destek olup bı sekılde ılk adımı atmak lazım ..
onu uzmeyeyım derken bı sure sonra kendını cok daha fazla yıpratmıs olursun yoksa Allah korusun

çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...

Edut'um bende Lorkee'ye katılıyorum bu konuda... Allah dermansız dert vermesin ama derman içinde bi yerden asılmak lazım konuya.Muhakkak sen bişey demesen bile üzülüyordur kendi içinde ama senin tavrın önemli burda.
Artık tek sperm ile bile tedavi uyguluyorlar.Kaldı ki o boyutta olduğunu sanmıyorum eşinin durumunun.Ne kadar erken müdehale ederseniz o kadar çabuk sonuç alırsınız.
Biraz gaz ver eşine ve tabi bu arada kendi moralini de yüksek tut...
Sen esprili hatunsun bulursun eşini güzel sözlerle ikna etmeyi...

yavru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedikodu yapmayın bakiimm
GAYE VE LORKEE hanım için bakalım kahvelerinizi :umursamaz: :umursamaz:

kızlar sizi çok iyi anlıyorum ve çok sağolun...ve aynı şey siiznde başınza gelse en içten şekilde bende söylerdim....ama ben kocamı üzemem...o benim için istedi bu bebeği, ama her testte o kendinden çok şey kaybedip çok üzülüyor...o istemeden ben artık istemiyeceğim....ben folik asiti bile bıraktm....ama üzgün yada kızgın değilim...aksine rahatladım...kısmet olursa olacaktır...

Anaaaaa hatun alındı bize,kıskandıııı.... Bittecim öğle tatilinde atla gel kızılaya içelim kahvemizi şekerim,lafı mı olur.Koca göbüşlerimizi tokuştururuz. :CüvCüv:

yukarıda yine cevap yazmadan hemen bastım gönder butonuna...
Edutcum sende bizim az kahrımızı çekmedin... Seninde burda hakkın ödenmez.Az dil dökmedin bizim buhranlı zamanlarımızda.Senin esprilerinle kendimize geldik :)
İnşallah herşey zamanla yoluna girecektir.İlk başta sorunu kabullenmek erkekler için çok daha zor.Gururları çok daha fazla oluyor.Ama zamanla o da önce kendini alıştırıp sonra seni teşfik edecektir.İnşallah beklemenize gerek kalmadan aynen Pınarda olduğu gibi bebiş size süpriz yapıverir. Hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor.Her ne olursa olsun biz hep senin yanındayız.Hem birlikte üzülmeye hemde birlikte sevinmeye.

sağol kuzum bilmemmi:))) ben anne olamasamda bir sürü yeğeni olan bir teyze olacağım kesin zaten....zamana bırakalım bacım...gün ola kervan döne

yok kız kım dedıkodu yapıyor askolsun aklinialirimsmile
senın mesaı kacta bıtıyo sen de gel kahveye

canım senın suan kafan rahatsa zaten mesele yok ...
dedıgın gıbı bıde bız aynı seylerı yazsak sende bızım sana yaptıgımız gıbı yorumlar yapardın buyuk ıhtımallee...
sen uzgun ve kızgın olma zaten kocanı da emınım uzmuyorsundur ...
bıraz bekle bakalım buyık ıhtımal o da senı uzmek ıstemedıgı ve cok sevdıgı ıcın tekrr ısteyecek ve bı adım atacaktır dıye dusunuyorum kendını toparlayınca

sağol kuzum bilmemmi:))) ben anne olamasamda bir sürü yeğeni olan bir teyze olacağım kesin zaten....zamana bırakalım bacım...gün ola kervan döne

yok öyle "ben anne olamasam da" falan gibi laflar... Anne olamama artık tarihte kalmış bi durum... Ama dediğin gibi zamana bırakalım.Gülelim eğlenelim sohbet edelim o arada senin inatçı bebişin gelecek göbüşüne bak göreceksin... Zaten biz burda debelenirken onlar yukardan bizi izleyip gülüşüyorlardır sıpalar.

insan şu bittemide çağırır:))) bende kahve içiyorum bu arada:)))

kız cagırmazmıyız yeter kı gelıcem desın onun ıstedıgı saatte bulusuruz bız ...
hakkaten ogle arası super fıkır ama ne kadar araları varkı kızılaya gelıp gıtmesı zor olmazsa super olur

Ben geldimmm
selamlar kızlar. kahvemide söyledim öyle geldim :)

Vayyyy beeee tam nispet oldu bu Pınar :))

kız cagırmazmıyız yeter kı gelıcem desın onun ıstedıgı saatte bulusuruz bız ...
hakkaten ogle arası super fıkır ama ne kadar araları varkı kızılaya gelıp gıtmesı zor olmazsa super olur

Valla Bitte'nin iş yeri ulusta diye biliyorum.Ulustan Kızılay metro ile 5dk. öğle araları 1 saat birazda izincik alırsa eğer doya doya içeriz kahveleri :))
Ama biz kahve içince sakın bizim kızlar zenci olmasınlar kaydirigubbakcemile3

valla telepatide olmaya başladı. pc yi açarken söyledim kahveyi

hamileyken günde bi tane içiyodum kahve. benim esmerliğime rağmen beyazcacık bi oğluş geldi merak etme gayecim :ecrin_bebek:

o zaman kolay hakkaten gelebılır yanı ben bı ırtıbata geceyım bakayım hemen kendılerıyle...
davetımızı ıleteyım ....
sızde sutlu kaffe ıcersınız ... bız ıcerız bol telvelı kıvırcıkla

hamileyken günde bi tane içiyodum kahve. benim esmerliğime rağmen beyazcacık bi oğluş geldi merak etme gayecim :ecrin_bebek:

oo mıs gıbı valla pınarcım bebe oldu ıse basladın bı de ustune kahve soyledın tam oldu sımdı olumunekankayizsmile

ben türk kahvesi hastasıyım.... eskiden günde 3 kere falan içerdim.sonraları akşam yemekten sonra yapıp tv karşısında içmeye başladım yada görümcem gelince yapıp fal bakıyoduk (bildiğimizden değil ya, atıyoduk öylesine). Hamilelikten sonra sadece 2 kere içtim kahveyi.Kızlarla içeceğim 3. sü olacak.
Benim tenim esmer değil buğday eşim beyaz eşimin tarafındakiler de genelde açık tenli muhtemelen bizim bebede beyaz peynir olucak kaydirigubbakcemile3

oo gelmıs bıtte burdan yazayım ...
kız yarın ogle arasında bulusuo kahve ıcsek gelemezmısın kızılaya ...
cokta super olur bence

lorkem iyi dedin .hayata dönüş gibi geliyo ama 3-4 saatte olsa koşa koşa gidiyorum eve :)
rabbim herkese nasip etsinde aralar açılmadan kardeşimiz olsun bol bol.

bitteee sen nasılsın yahu hiç görüşemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…