- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.601
Ben geldim ama o kadar yoğunum ki nefes alamıyorum siz yazın anacım....
Ama ravzam doğmuş one bir şarkı söylemden duramam......
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...inşallah bu sene kuşun bebeğin olsun karnına konsun canım benim...eşinle bir ömğr huzur versin allah size
çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...
hatunlar ben kactim yine gelirimm cokacimcoook
çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...
yavru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedikodu yapmayın bakiimm
GAYE VE LORKEE hanım için bakalım kahvelerinizi :umursamaz: :umursamaz:
yavru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedikodu yapmayın bakiimm
kızlar sizi çok iyi anlıyorum ve çok sağolun...ve aynı şey siiznde başınza gelse en içten şekilde bende söylerdim....ama ben kocamı üzemem...o benim için istedi bu bebeği, ama her testte o kendinden çok şey kaybedip çok üzülüyor...o istemeden ben artık istemiyeceğim....ben folik asiti bile bıraktm....ama üzgün yada kızgın değilim...aksine rahatladım...kısmet olursa olacaktır...
kızlar sizi çok iyi anlıyorum ve çok sağolun...ve aynı şey siiznde başınza gelse en içten şekilde bende söylerdim....ama ben kocamı üzemem...o benim için istedi bu bebeği, ama her testte o kendinden çok şey kaybedip çok üzülüyor...o istemeden ben artık istemiyeceğim....ben folik asiti bile bıraktm....ama üzgün yada kızgın değilim...aksine rahatladım...kısmet olursa olacaktır...
yukarıda yine cevap yazmadan hemen bastım gönder butonuna...
Edutcum sende bizim az kahrımızı çekmedin... Seninde burda hakkın ödenmez.Az dil dökmedin bizim buhranlı zamanlarımızda.Senin esprilerinle kendimize geldik :)
İnşallah herşey zamanla yoluna girecektir.İlk başta sorunu kabullenmek erkekler için çok daha zor.Gururları çok daha fazla oluyor.Ama zamanla o da önce kendini alıştırıp sonra seni teşfik edecektir.İnşallah beklemenize gerek kalmadan aynen Pınarda olduğu gibi bebiş size süpriz yapıverir. Hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor.Her ne olursa olsun biz hep senin yanındayız.Hem birlikte üzülmeye hemde birlikte sevinmeye.
yok kız kım dedıkodu yapıyor askolsun aklinialirimsmileyavru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedikodu yapmayın bakiimm
sağol kuzum bilmemmi:))) ben anne olamasamda bir sürü yeğeni olan bir teyze olacağım kesin zaten....zamana bırakalım bacım...gün ola kervan döne
insan şu bittemide çağırır:))) bende kahve içiyorum bu arada:)))
Ben geldimmm
selamlar kızlar. kahvemide söyledim öyle geldim :)
kız cagırmazmıyız yeter kı gelıcem desın onun ıstedıgı saatte bulusuruz bız ...
hakkaten ogle arası super fıkır ama ne kadar araları varkı kızılaya gelıp gıtmesı zor olmazsa super olur
Vayyyy beeee tam nispet oldu bu Pınar :))
Valla Bitte'nin iş yeri ulusta diye biliyorum.Ulustan Kızılay metro ile 5dk. öğle araları 1 saat birazda izincik alırsa eğer doya doya içeriz kahveleri :))
Ama biz kahve içince sakın bizim kızlar zenci olmasınlar kaydirigubbakcemile3
o zaman kolay hakkaten gelebılır yanı ben bı ırtıbata geceyım bakayım hemen kendılerıyle...Vayyyy beeee tam nispet oldu bu Pınar :))
Valla Bitte'nin iş yeri ulusta diye biliyorum.Ulustan Kızılay metro ile 5dk. öğle araları 1 saat birazda izincik alırsa eğer doya doya içeriz kahveleri :))
Ama biz kahve içince sakın bizim kızlar zenci olmasınlar kaydirigubbakcemile3
valla telepatide olmaya başladı. pc yi açarken söyledim kahveyi
hamileyken günde bi tane içiyodum kahve. benim esmerliğime rağmen beyazcacık bi oğluş geldi merak etme gayecim :ecrin_bebek:
valla telepatide olmaya başladı. pc yi açarken söyledim kahveyi
hamileyken günde bi tane içiyodum kahve. benim esmerliğime rağmen beyazcacık bi oğluş geldi merak etme gayecim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?