- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.701
ayselcim senin göbisli halini hic göremedim resim eklesene canim:)
canım 6 aylık resmim var face de
ama sonrasında bende çektirmedim resim
bak şimdi aklıma takıldı.. dur bi bakıp yazayım tam nickinio S değildir P dir :)))
var biri öyle havalı bir tip :)))
buluşmuşsunuz sevindim canım yaa darısı da bizim başımızaolumunekankayizsmile
bak şimdi aklıma takıldı.. dur bi bakıp yazayım tam nickini
aysel canim benim face yok burda paylasabilirmisin sonra silersin istersen :)
bende çok az resim çekmişim. pişman oldum. bol bol çekin dogurmadan.. boshayallersmile
slm arkadaşlar hani halk arasında bazı batıl inançlar var ya işte hamileyken eline kına yakarsan çocuğun eli kınalı doğar saçına yakarsan saçı kınalı doğar nane içersen çocuk düşer saç kestirirsen çocuğun ömrü kısa olur vb gibi şeyler ne diyosunuz bunlara doğruluk payı varmı sizce tecrübe edenler varmı aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim
Aaaa evet S değilmiş P imiş. Prop...ic anlamışsındır sen onu yerimseniben bizim şubat topicindeki kızlar bu hatunun aldıklarını pek bi övdüler... baktım güzel şeyler var ama erkek bebek için.
neyse hanimlar ben kactim hadi p.tesi görüsürüz insallah. öptüm sizi
pınarım nasılsın?
emre bey nasıl? alıştınız mı artık birbirinize?
gayeciğim sana önerim alacaklarını listeleme yap
mevsimleri de alırken göz önüne al ve bebişe alacaklarını mevsime göre biraz daha kalını al
aa evim sıcak oluyor dersen normal mevsime göre de alabilirsin
evet pek bi alıştık. sünnete karar veriyoruz şimdi :ecrin_bebek:
evet öyle yaptım Ayselcim... Muhtemel doğum Şubat başı olacak zaten ilk 3 ay şubat mart nisan kalın giyinir... Evimiz gayet sıcak oluyor ama annem "bebek bu kızım manken değil hazirana kadar uzun kollu giyer "dedi sadece mayıs haziran gibi üstüne hırka giymez sadece uzun kollu penye giyer dedi... bende hem yarım kol alıyorum hem uzun kol. zaten 6-9 ay yaza denk geliyor o zamana dışarı çıkar direkt mevsimlik alışveriş yaparım. Bebişim benim doğduğum evde doğacak ve benim büyüdüğüm evde büyüyecekannem de benim bir çok şeyimi saklamış en az 10 tane el örgüsü hırkam ve yeleğim var. patikler desen bi o kadar.bi tane üçgen köşeli havlum duruyor.
Onların hepsini Allah izin verirse kızım da kullanacak
Evet bi çok kişinin 0-3 aylıkları hiç giydiremedikleri bile olmuş... bebek tombul doğup büyümesi de aynen devam edince ellerinde kalmış hepsiannenin saklaması da büyük incelik ve bebişin için çok iyi olacak gayem
sende geri kalan eksikleri alırsın
çok abartı almamak lazım hemen büyüyorlarmış bu bebişler
çok duydum aldım giydiremeden büyüdüaklinialirimsmile
Evet bi çok kişinin 0-3 aylıkları hiç giydiremedikleri bile olmuş... bebek tombul doğup büyümesi de aynen devam edince ellerinde kalmış hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?