Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam kızlar naber,gene sessizliğe bürünmüşüz.

kıvırcıgımı özledik valla. halev de yok. ben kimseye rastlayamıyourm dogru düzgün

slm arkadaşlar hani halk arasında bazı batıl inançlar var ya işte hamileyken eline kına yakarsan çocuğun eli kınalı doğar saçına yakarsan saçı kınalı doğar nane içersen çocuk düşer saç kestirirsen çocuğun ömrü kısa olur vb gibi şeyler ne diyosunuz bunlara doğruluk payı varmı sizce tecrübe edenler varmı aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim

bak şimdi aklıma takıldı.. dur bi bakıp yazayım tam nickini

p dir ben biliyorum kim olduğunu :)))

aysel canim benim face yok burda paylasabilirmisin sonra silersin istersen :)

canım unutmazsam evden yüklerim tatlım

bende çok az resim çekmişim. pişman oldum. bol bol çekin dogurmadan.. boshayallersmile

haklısın canım ama halen bu halime alışamadım desembilmiyorumkismile

Aaaa evet S değilmiş P imiş. Prop...ic anlamışsındır sen onu yerimseniben bizim şubat topicindeki kızlar bu hatunun aldıklarını pek bi övdüler... baktım güzel şeyler var ama erkek bebek için.

ben pek inanmam ama geçerli sebepleri var diye düşünüyorum. mesela saç keserken steril olmazsa hastalı kbulasır falan belki. eskiden gece tırnak kesilmez derlermiş. çünkü elk. yokmuş.bence sebep bu aklinialirimsmile
ben hep böyle sebepler oldugunu düşünüyorum. yapılmasın diyede arkasına kötü bişi söylüyorlarki korkulsun da uyulsun diye zemuszemus

Aaaa evet S değilmiş P imiş. Prop...ic anlamışsındır sen onu yerimseniben bizim şubat topicindeki kızlar bu hatunun aldıklarını pek bi övdüler... baktım güzel şeyler var ama erkek bebek için.

evet çok harcama yapmayı seven biri
kızlar için alanlarda var bakabilirsin tatlımm
benim pek vaktim olmuyor yükleme yapmaya
baya zaman alıyor çünkü

gayeciğim sana önerim alacaklarını listeleme yap
mevsimleri de alırken göz önüne al ve bebişe alacaklarını mevsime göre biraz daha kalını al
aa evim sıcak oluyor dersen normal mevsime göre de alabilirsin

evet öyle yaptım Ayselcim... Muhtemel doğum Şubat başı olacak zaten ilk 3 ay şubat mart nisan kalın giyinir... Evimiz gayet sıcak oluyor ama annem "bebek bu kızım manken değil hazirana kadar uzun kollu giyer "dedi sadece mayıs haziran gibi üstüne hırka giymez sadece uzun kollu penye giyer dedi... bende hem yarım kol alıyorum hem uzun kol. zaten 6-9 ay yaza denk geliyor o zamana dışarı çıkar direkt mevsimlik alışveriş yaparım. Bebişim benim doğduğum evde doğacak ve benim büyüdüğüm evde büyüyecek annem de benim bir çok şeyimi saklamış en az 10 tane el örgüsü hırkam ve yeleğim var. patikler desen bi o kadar.bi tane üçgen köşeli havlum duruyor.
Onların hepsini Allah izin verirse kızım da kullanacak

evet pek bi alıştık. sünnete karar veriyoruz şimdi :ecrin_bebek:

aaa hemen düşünüyor musunuz?
bende hemen düşünüyordum ama eşim istemiyor o yüzden hiç ısrar etmiyorum
o nasıl istiyorsa öyle olsunbayanssulusmile

annenin saklaması da büyük incelik ve bebişin için çok iyi olacak gayem
sende geri kalan eksikleri alırsın
çok abartı almamak lazım hemen büyüyorlarmış bu bebişler
çok duydum aldım giydiremeden büyüdüaklinialirimsmile

Evet bi çok kişinin 0-3 aylıkları hiç giydiremedikleri bile olmuş... bebek tombul doğup büyümesi de aynen devam edince ellerinde kalmış hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…