Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bitte gelince baktırır

Neden öyle bir test yaptirdiniz ? Yani doktorunmu söyledi sizmi istediniz.

kız dedıgın gıbı ıstanbul da hıc bısey olmasa yol yorar adamı yanı
ssenın evle ıs nerde
cok mu mesafe...
bıde ısımde karar verdın mı ankat sonucları hangı yonde CADIARZU

Neden öyle bir test yaptirdiniz ? Yani doktorunmu söyledi sizmi istediniz.

biz ankaraya gidince eşim hocasına anlatmış durumu
hocasının aklına gelmiş belki kan pıhtılaşması vardır hazır burdayken yaptırın demiş özel testlermiş heryerde yapılmıyomuş yaptırdık ama 1 hafta oldu hala sonuç çıkacak

ya sinir oldum burdaki doktora eşim demişki biz bu tahlilleri yaptırık adam diyomuş ki ne gerek vardı boşa yaptırmışsınız deli oldum ya

ay kıvırım daha öğrenemedin mi sonuçlarını yaaa neden böle yapıyorlar ki

birinin dediği diğerininkini tutmuyor ya çok sinir oluyorum ha oyuncak gibi oluyor insan arada yapsan bi dert yapmasan bin dert boşver en azından aklınızda kalmaz şundan mı bundanmı diye yaptırdınız umarım iyi çıkar sonuçlar tatlım

ay kıvırım daha öğrenemedin mi sonuçlarını yaaa neden böle yapıyorlar ki

ögrenemedim halevim ya kudurtucaklar beni bunlar
diyolar ki internetten deneyin yahu denyorum işte binlerce kez tıkloadım açılmıyor ben napıyım

o sinir bozucu babasıyla kardeşi yüzünden 1 hafta erken döndük tatilden
ne güzel sonucuda alıp öyle gelicektik şimdi ugraşıp duruyoruz uf yaaaaaaaa

2 gündür hiç olmadıgı kadar iç çamaşırı degiştirdim hep ıslanıyorum

hakkaten napto kayıpederin
ben onlara saygıda kusur etmiyorum eşimi zorla babasıyla kardeşiyle barıştırdım ya tepemize çıkarttım onları tatili burnumuzdan getirdiler
hai biz neysede annemlere terbiyesizlik yaptılar bide beni suçlu gösteriyolar
uffff yine sinirlendim bak lmaz:

kıvırcığım bende aradım hastaneyi 1-2 sefer ama yok bilgi işlem arazi vitesi modunda. laboratuar desen bilgi işlemi arayın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…