Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bittem çok sagol arkadaşım ya
ögleden sonra çıkar sonuçlar dedi eger bana yine bilgi vermezlerse sen sorarmısın arkadaşına çok sevinirim numara
1821199

tamam canım baktım kaydı görünmüyo çıkmamış büyük ihtimal dedi sen ulaşamazsan ben ararım tekrar onu

EDUTCANCIMMMMMMMMM
süpersin sen hayatım aradım konuştum adamla test sonuçları hala çıkmamış e yuh yani ya 1 hafta oldu
ınsallah bısey cıkmayacak hayırlısı bekleyelım bakalımm

iyi bari kuzum:))) süper değilimde mikemmel olabilirim

hehe bencede kesınlıkle super oldugunu dusunmuyorum ama mıkemmel olduguna emınımmm :lepi:

tamam canım baktım kaydı görünmüyo çıkmamış büyük ihtimal dedi sen ulaşamazsan ben ararım tekrar onu

way be kk dayanışması bu olsa gerek eşimi aradım şimi
bak dedim sen ögrenemedin benim arkadaşlarım ögrendi sen daha kız bana ne çok giriyosun diye dedim
ya öyle mi dedi başkada bişi diyemedi buda ona kapak olsunnnnnnn
çok sevindim kızlar ya rabbim razı olsun sizxden

canlar benimde 1 ay ertelendi tüp bebek çalışmaları tsh'ım yüksek olduğundan drum ilaç verecek hayırlısı olsun bakalım

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

bittee arkadaşına benim için sorarmısın zubeyde hanımda epidural normal doğum varmıymış biliodur heralde olup olmadığını

kızlar ben kaçıyorum ögleden sonra gelirim yine öpüyorum hepinizi biraz temizlik yapayım çamaşırlar falan opuyorumnanaktan

işte bu:)))) adam tc kimlik nomu sorunca kuruyup kaldım ama:)))

kesınlıkle cok guzel bısey
bende ankarada ılac aradıgım gun kızlar cok yardımcı oldu saolsun ..
dun ıgne ararken de dusundum keske ıstanbuldan daha cok kısı olsaydı bı haber ucururlardı hemen bana dıye

canlar benimde 1 ay ertelendi tüp bebek çalışmaları tsh'ım yüksek olduğundan drum ilaç verecek hayırlısı olsun bakalım
hayurluısı canım 1 ay dedıgın ne kı carcabuk gecer ınsallah degerın normal halonı alır...

kızlar ben kaçıyorum ögleden sonra gelirim yine öpüyorum hepinizi biraz temizlik yapayım çamaşırlar falan opuyorumnanaktan

hadı kolay gelsın ya benımde evı supurmem lazım
ole ustten ustten supurucem valla bu ay agır ıs yok oldugu kadr nabalım
bellı mı olur ne olcak sonumuz bakalım

uykum geldi....bende tüp bebek merkezi bakıyorum...umutta 1304 tl raporlu, 3500 ilaçsız raporsuz, 5000 ilaçlar dahil raporsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…