- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.901
bittem çok sagol arkadaşım ya
ögleden sonra çıkar sonuçlar dedi eger bana yine bilgi vermezlerse sen sorarmısın arkadaşına çok sevinirim numara
1821199
ınsallah bısey cıkmayacak hayırlısı bekleyelım bakalımmEDUTCANCIMMMMMMMMM
süpersin sen hayatım aradım konuştum adamla test sonuçları hala çıkmamış e yuh yani ya 1 hafta oldu
iyi bari kuzum:))) süper değilimde mikemmel olabilirim
tamam canım baktım kaydı görünmüyo çıkmamış büyük ihtimal dedi sen ulaşamazsan ben ararım tekrar onu
gültün lineada mı yaptırcak sınız ayrıntılı ben zekai tahirde yaptırcam
way be kk dayanışması bu olsa gerek eşimi aradım şimi
bak dedim sen ögrenemedin benim arkadaşlarım ögrendi sen daha kız bana ne çok giriyosun diye dedim
ya öyle mi dedi başkada bişi diyemedi buda ona kapak olsunnnnnnn
çok sevindim kızlar ya rabbim razı olsun sizxden
canlar benimde 1 ay ertelendi tüp bebek çalışmaları tsh'ım yüksek olduğundan drum ilaç verecek hayırlısı olsun bakalım
evet canım zaten başka yere gitmemize gerek kalmıo herşey mevcut orda
sen kaçında gideceksin?
ben 6 ekimde yaptırcam inşallah acaba bi yere daha mı yaptırsam diye düşünüyorum
bittee arkadaşına benim için sorarmısın zubeyde hanımda epidural normal doğum varmıymış biliodur heralde olup olmadığını
way be kk dayanışması bu olsa gerek eşimi aradım şimi
bak dedim sen ögrenemedin benim arkadaşlarım ögrendi sen daha kız bana ne çok giriyosun diye dedim
kesınlıkle cok guzel bıseyway be kk dayanışması bu olsa gerek eşimi aradım şimi
hayurluısı canım 1 ay dedıgın ne kı carcabuk gecer ınsallah degerın normal halonı alır...canlar benimde 1 ay ertelendi tüp bebek çalışmaları tsh'ım yüksek olduğundan drum ilaç verecek hayırlısı olsun bakalım
kızlar ben kaçıyorum ögleden sonra gelirim yine öpüyorum hepinizi biraz temizlik yapayım çamaşırlar falan opuyorumnanaktan
epidural vardır heryerde ya artık olmayan yer yok ki
afıyet olsun bende acıktım ne yesem kiiiafiyet olsun canlar yemeğe geçiyorum ben
merak ediorum ayrı ücrete tabimi epidural olunca biliosa sorarmısın
sen rapor alabılıyorsun dıımı canım zatenuykum geldi....bende tüp bebek merkezi bakıyorum...umutta 1304 tl raporlu, 3500 ilaçsız raporsuz, 5000 ilaçlar dahil raporsuz
merak ediorum ayrı ücrete tabimi epidural olunca biliosa sorarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?