Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gaye bide internetten denesene belki senin ki açar adres bu
Untitled Page
protokol no 1821199 sorgulaya tıklayınca
Laboratuvar İstem Numaralarında bi numara çıkıyor orayada tıklayıp
Laboratuvar Sonuç Raporu iyosun bakalım senin ki açıcakmı

bende denedim erorrrrr

zaten bu devlet hastanelerinin netle alakası yok beceremiolar

aradım canım verdiğin numarayı verdim sonuç çıkmışsa seni ararım dedi bekliyom

bittem varya gözüm kulagım sende bekliyorum
başka çarem kalmadı
allah bir degil bin kere razı olsun senden valla sende olmasan şimdi çıldırmıştım ben

boşverin kızlar ya ben defalarca tıkladım işe yaramıyor ugraşmayın boşa burdan hiçbir halt çıkmaz

ögrenemedim halevim ya kudurtucaklar beni bunlar
diyolar ki internetten deneyin yahu denyorum işte binlerce kez tıkloadım açılmıyor ben napıyım

bende denedim tatlım açılmıyor hala errorrrrrr diyor ne saçma iş yapıyorlar hatta yaptıklarını sanıyorlar

bittem varya gözüm kulagım sende bekliyorum
başka çarem kalmadı
allah bir degil bin kere razı olsun senden valla sende olmasan şimdi çıldırmıştım ben

canım ne demek aradım kızı ama 15 dk önce falan çıkmışsa ararım seni dedi aramazsam çıkmamıştır dedi. bende ona göre yazarım sana yavlum

canım ne demek aradım kızı ama 15 dk önce falan çıkmışsa ararım seni dedi aramazsam çıkmamıştır dedi. bende ona göre yazarım sana yavlum

tahlili çarşamba yaptırdık dediler ki
salı sonuç verilcek çünkü özel test bunlar sadece salıları bakılıyor
ama akşam oldu daha bişi yok o zaman haftaya salıya mı kalıcaz yaaaaaa

daha akşama yemek yapıcaz yaaaa ne yapcaz canımda hiç istemiyor ki yemek yapmayı

dün akşam benim bebek karyolamı almaya anneme gitmiştik.Nohut yemeği ve pilav yapmıştı... hemen hemen hepsini kaplara koydu yarın akşama da yersiniz evde dedi verdi yanımıza
akşam yemeğinden yırttım yani...

Bu arada kızlar yarın ben yokum... evde olacağım... annem 3'üne kadar izinliydi hazır yarın 2 stajyer birden burdayken bende evde kalıcam annemle bebeğin karyolasını koyacağım odadaki gardrop'u boşaltacağız. bi sürü yorgan falan var kayınvalidemin yolladığı onları geri göndereceğim.

kız dedıgın gıbı ıstanbul da hıc bısey olmasa yol yorar adamı yanı
ssenın evle ıs nerde
cok mu mesafe...
bıde ısımde karar verdın mı ankat sonucları hangı yonde CADIARZU

aslında uzak degıl sıslı *nısantası ama yokuslar benı bıtırdı

zeynep sanırım :teytey:

annen çalışıyomu gaye nerde çalışıyo
annene sormadık orda

sen taşındınmı yenş evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…