Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geçmişin son zamanını ancak okuyabildim benim ekranım donuyo 10 dk.da bir sayfa geliyo size yeişmenin mimkünatı yok. halevcim senin tsh nı gördüm. benimde yüksekti. ilk 1 hafta alışmak için yarım aldım. sonra 1 er tane aldım çok geldi çok düştü bu seferde. 10 gün kanamam oldu. sonra kendim ayarladım dozajını artık alıştım. ömür boyu içicekmişim bu ilacı. benim ilacın ismi levotiron. aynımı bilmiyorum yinede.

günaydın canım hoşgeldin benim tsh o kadar yüksek değil sanırım drun istediği değerden 2 rakam fazla o yüzden ilacı ömürlük kullanmayacağım gibi görünüyor çünkü dalgalanmalı benimki 3 ayda bi inip çıkıyor ilacımın adı da Euthyrox diye bişey canım 50 tablet var içinde sabahları aç karınla 1 tane içecem ama 1 ay kullanıp kan verecem eğer düşmediyse devam edecem bakalım canım

haklısın kuzu öyle bir sayfa yokmuş gibi davranıcam ama
o zaman sonucu nasıl ögrenicem

ama edutcancım kendini bi benim yerime koysana tahlil yaptırıyosun ama sonuçları ögrenemiyosun

gunaydın eda nurzul halev edut tekrrr

valla canım ıgneden mı acaba dedım gaz prob yapabılıyormus
bıde fazla yumurta oldu ya yıne o yuzden fazla mı etkıledı acaba ıgne bılemıom
yatıom suan

kuzumm iğnedendir ooo siz çalıştınızmı bakem yumoşlar çatlıyor olmasın sen bugün adamı işe göndermicektin kızım :kedi:

haklısın kuzu öyle bir sayfa yokmuş gibi davranıcam ama
o zaman sonucu nasıl ögrenicem

ama edutcancım kendini bi benim yerime koysana tahlil yaptırıyosun ama sonuçları ögrenemiyosun

yok kuzum sen haklsın sadece 2 gündür her mesajında error yazıyor ya ondan dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…