- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.041
canım ya cok zorlu sızın oglan sanırım ..sorma lorkem ya.. uyudu sonunda..... dün gece 2 de uyandı... 10 da 1 saat uyudu... ve şimdi uyudu işte.. düşün saatlerdir uykusuz =(((
saol kıvırcıkım.. iyiyiz diyelim de iyi olalım dimi =)
bazen uykusuz bazen uykulu geçinip gidiyoruz işte....
valla yenı haber yokilk sayfa edit edilemiyosa benim bilmdiğim bigelişme olabilrmi? bende sürekli ilk sayfayı kontrol ediyodum yahuu..varmı bi haber???
aaa haberin yokmu lapacım hasat ettide kargoyla hepimizin evlerine birer kilo gönderdi
paket gelmedi mi sana daha :roflol:
neyse canım yıne gel ...ben kaçıyorummmmmmmm
:gitme:
hoşbuldum edutum..
nassııınnnn
senin domtisler ne oldu? hasat ettin mi?
kız lorkem bu kıvır ben napayım sen de.....canım ya cok zorlu sızın oglan sanırım ..
Allah kolaylık versın ınsallah bı an once uykuları duzene gırer ...
valla yenı haber yok
benım 6 tane yumurtam oldu bırı 23 mm dıerlerı 14-15 falan
ptesı ıgen oldum
suan dehset gaz sancım var cok agrıo karnım kasıklarım falan kıvranarak yatıom bılg kucagımda ...
yarın da kontrol var bakalım catladımı
delikafadulden olsa yollardı hakkaten edutum ama olmadı kı domtisi yazık
ayy halım cok komık gorsenız..
yattıgım yerde battanıye altında
bı sıcak su torbası
basucumda su sısesı
yanımda bı kupa rezene
kucagımda laptop
dıer yanımda 2 kıtap
yastıgımın kenarında 2 kumanda
karsımda tv
ayy bu neee bee -tatlicadiarzu-
uf yaaaaaaaa hepiniz yalnız bıraktınız beni aşkolsun ama
valla bacım suan sınırlı oldugu ıcın mazur gor ama sonra aynen devam ederse bı guzellık dusunursun sempatiksalakcinnikız lorkem bu kıvır ben napayım sen de.....
uf yaaaaaaaa hepiniz yalnız bıraktınız beni aşkolsun ama
selam kızlar... bir süredir gelemedim.
ayın 17 sinde minik paşamı kucagıma aldım.
çok şükür herşey güzel geçti.
rabbim isteyen herkeze bu müthiş duyguyu yaşatsın inşallah.
hepiniz için dua ettim. hamilelere kolay doğumlar, bekleyenlere en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder rabbim inşallah. hepinizi çok çok öpüyoruzz...
selam kızlar... bir süredir gelemedim.
hepiniz için dua ettim. hamilelere kolay doğumlar, bekleyenlere en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder rabbim inşallah. hepinizi çok çok öpüyoruzz...
aradım bitteyi hasta evde yatıyor.....arkadaşı 2-3 aradım ama dönerim dedi pekte samimi değilmiş onun için ondan bekliyorum teefeon dedi
selam güzel arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan
lorkeemmm geçmiş olsun canım dikkat hava değişimleri bir anda allak bullak ediveriyor.
bu arada az önce anlattığın durumunda komikti hangisini yapıyorsun tv mi izliyorsun? kitap mı okuyorsun karar ver :)))
tubiloshh tatlım seni merak ediyordum sağlıkla bebişini kucağına almışsın canım çok sevindim tatlımmm
kızlar geçmişi biraz okuyabildim
malum iş devir işlemleri kolay olmuyor
birazdan da çıkacam kontrolüm var dönüşte size katılmaya çalışacammm
masallah canım ne guzel bız de merak ettık nasıl oldugunu ama tel falan olmayınca haber alamadık..
cok sukur yolunda gıtmıs hersey ..
Allah hayırlı uzun omur versın sıze ..
guzelguzel buyut oglunu ınsallah ...
hadııı ya canım nolmuskı grıp falan mı
hadi lennnnn ne kalcam senin elineyine düştün elime:)))) bak yine burda ben kaldım
ya aslında istanbul burdan daha yakın ankaraya bi koşu ggidip sonuçları alıversen hem hastaneyide biliyosunvalla bacım suan sınırlı oldugu ıcın mazur gor ama sonra aynen devam ederse bı guzellık dusunursun sempatiksalakcinni
canım ya valla elımızden gelen bısey olsa yapalım ama yokki maalesef...
sabırla beklemek lazım
bıtte ye baktım o da yok ortalıkta g.talk ta da yok
sanırım yogun bugun
sensin o dana guclubacismilegitmiş dana.....
tebrik ederim canım rabbim saglıklı ömür nasip etsin bebeginede sanadaselam kızlar... bir süredir gelemedim.
canım ya kıyamam geçmiş olsun dileklerimi ilet mutlakaaradım bitteyi hasta evde yatıyor.....arkadaşı 2-3 aradım ama dönerim dedi pekte samimi değilmiş onun için ondan bekliyorum teefeon dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?