Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

GAYE sitede yazıo canım

Baktım bende canım ama bu grup grup olayını anlamadım yani 3 gün ayrı ayrı açılış mı var?

oooo millet uçmuş bhcg yaptırdım diyorum kimseden ses çıkmıyor

kuzum kaçırmışım ben yazdığını... Siteyi çok efektif takip edemiyorum bugün... bide geri sayfalara tıklayınca error veriyo o yüzden bakmıyorum.
Hadi hayırlısı olsun.Bi bakmışsın bebişin yeniden gelmiş göbüşüne... Ve en azından bu sefer temkinli olursun.

oooo millet uçmuş bhcg yaptırdım diyorum kimseden ses çıkmıyor

hayırlısı olsun canım ...
varsa tedbır alırsın trabzona da gıtmeden hem ogrenmıs olursun ona gore akılında kı herseyı sorarsıonn...

bende komsudan geldım ama hemen mutfaga gecmem lazım
yemek yapıcam
bı arkadasım da gelecek bıde

kvrck insallah güzel sonuclar alirsin canim. Bak bende mrk ettim simdi.

Keske burdada istedigin zaman gidip kan testi yaptirabilsen uff ya

ben çıkıyorum arkadaşlar sizlere iyi akşamlar yarın görüşürüz.

gaye ;
canım ne güzel ciciler almışsın kızına
çok şekerler
ben çok beğendim tatlım
sağlıkla dünyaya gelir inş.

gaye ;
canım ne güzel ciciler almışsın kızına
çok şekerler
ben çok beğendim tatlım
sağlıkla dünyaya gelir inş.

Amin Ayselcim.Daha güzelleri,daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun. Annem de şimdi Acity'ye gitmiş bebek mağazalarında 5dk da 1 arayıp gaye şunu aldım gaye bunu aldım diyor kaydirigubbakcemile3 Alışveriş çılgınlığııııı

bebek kıyafetleri öyle oluyor canım
çekim gücü çok yüksek almadan duramıyorsun walla
şimdi mağazaya gitsem bir sürü şey alırım yine sempatiksalakcinni
çok tatlı oluyor kıyafetleri insan dayanamıyorkaydirigubbakcemile2

telefonda bana soruyor annem "kızım ne lazım ne bakayım? ne alayım" diye bende anne bana bıraksan ben gelir mağazayı alırım diyorum
benimle konuşurken ayyy şuna bak ne şekermiş ayyy buna bak ne güzelmiş diyip durdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…