Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ooooooooooooo bilmiyodum ki ben bunu
hem neden söylemediniz ki umutlandım bende

ya bizim bu doktor gerizekalı mı neden söylemiyo bize bunları hayret bişi ya kendi çabalarımızla bişiler yapmaya çalışıyoruz

hava çok kötü burda ya yagmur sis fena yani nasıl gitcez bakalım trabzona

ooooooooooooo bilmiyodum ki ben bunu
hem neden söylemediniz ki umutlandım bende

valla bacım bir kere ben o kadar anlattım burda adetim 34. günde oldum 40. güne kadar olunuyormuş diye....ilk adetim değişti benim meslea adetim ...bu ay bilmiyorum kaçında gelecek die

gidip bi duş alayım tertemiz olayım
inşallah bu sefer sorularıma cevap bulabilirim ve inşallah güzel haberler alırım

EDUTCAN cım bu düşükten sonra senin adet günün degiştimi kaç gün geç gelkdi

valla bacım bir kere ben o kadar anlattım burda adetim 34. günde oldum 40. güne kadar olunuyormuş diye....ilk adetim değişti benim meslea adetim ...bu ay bilmiyorum kaçında gelecek die

hımm anladım adet tarihim degişebilir yani hayırlısı olsun be kuzu napalım

günaydin....Kvrck olsun tatlim üzülme sakin.
Ya bu 2-3ay bekleme olayi sadece kürtaj olanlara söylüyorlar. Sen calismalara devam edebilirsin cünkü bebis zaten daha cok cok kücüktü test yapmasaydin rgl sanacaktin

hava çok kötü burda ya yagmur sis fena yani nasıl gitcez bakalım trabzona
neyse yavas yavas gıdersınız aman dıkkatlı olun

kızlar ya doktor ilk muayeneyi alttan mı yapıyor
alttan yapar ustten muayene saglıklı sonuc vermıyor zaten
günaydııınnnnlarrrrrrrrrrrr kızlarrr
gunaydınlar efendım
lorke bitte gültun napıyosunuz kızlar

valla ben haberlerı okuyorum bı yandan ne olsun
bugun calısmaları bıtırdık
sıkıldım acıkcası akannehir

Ya bu 2-3ay bekleme olayi sadece kürtaj olanlara söylüyorlar. Sen calismalara devam edebilirsin cünkü bebis zaten daha cok cok kücüktü test yapmasaydin rgl sanacaktin

ewet canım küçücüktü hatta yoktu bile
ama edutcan ın dedigi gibi demekki rahim biraz bi kaç ay kendini toparlamaya çalışıyor

neden sıkıldın kız çalışmalar bitti diyemi çalışmaktan mı

dur daha ne sıkılması ya

kızlar kan sonuçları son regl tarihinden 3 hafta sonra çıkmaya başlıyor demi
ya yine umudu bırakmıyorum ama ben 2. haftanın sonunda baktırdım daha 3. hafta olmamıştı acaba o yüzden çıkmamış olabilir mi ki
çünkü benim ilk defa gögüs agrım yok normalde hep gögüs agrım olurdu garip bişi

gunaydın bebsıkom
ya kıvırcık beklemıcek tabıkı calsımaya devam edceke ama beklentıye de fazla gırmeyecek yanı
sanırım rahım toparlnıo vs bı durumlar var yanı

neden sıkıldın kız çalışmalar bitti diyemi çalışmaktan mı

yok kız calısmaktan sıkıldım
yanı cok olmadı aslında ama ustuste olması sıktı
1 dolu bı bos daha ıyıydı sankı
bıde doktor yarından sonra ılıskı olmasın dedı
neden anlamadım ama dınleyelım en ıyısı

Benimde hamileyken olmustu baya bi gögüslerimde aci. Bugün rgl günüm ama hic agrim yok :sm_confused:

gunaydın kuzular hayırlı cumalar

kıvrck bugun nasılsa doktora gideceksin butun soru işaretlerini sor rahatla hatta unutmayım die kağıda bile yaz valla ben ole yapıodum :)

bak bacım seni umutlandırmak istemem ama çok erken yaptırdın zaten...benim arkadaşım 10 haftalık hamile..adetine 2 gün kala kan verdi ve negatifti....10 haftaya göre yumurtlaması normal.....yani kanda negatşf gördüğünde 2 haftalık gebeymiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…