Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bencede bugunde çalışıp sonra gun aşırıya devam et bizde yapmıştık bir sakıncası olmamışki bebek geldi
olemı dıyorsunuz
bak doktoru dınlemıcem sızı dınlıcem ona gore aklinialirimsmile

LORKEEM yavlum teşekkür ederim bugün daha iyiyim işimin başındayım. senin yumoş çatlamış rahim filmide bu ay çekilmiştin hadi bakalım nasip kısmetse gelir bebişş

ıyı bakalım dıkkatlı ol canım ...havalar cok degısken su aralar ..
evet ya rahım fılmı cektrıdıgım ıcın acıkcası bı beklentım var sadece bakalıııım

gardrop'u boşalttık dün annemle... bebişin kıyafetleri için bir tarafı boşalttık tamamen.
haftasonuda inşallah beşik olayını halledicez.
masallah gaye hızlısınız sız hakkaten ...
neyse son zamanlara bırakmamak da ıyı gercı ..

hu huuu kızlar mesajlarım gitmiyor niye acaba ?

bu mesajın geldı

herkes bırden nereye dagıldı heyy
yemege gıttınız sanırım ..
ben de cıkıyorum o zaman :dilcikar:
komsumun bebek kuranı var dogum yaptı ramazanda
oraya ınıyorum
ınsallah ıkram vardır coook acıktım :dance:

herkes bırden nereye dagıldı heyy
yemege gıttınız sanırım ..
ben de cıkıyorum o zaman :dilcikar:
komsumun bebek kuranı var dogum yaptı ramazanda
oraya ınıyorum
ınsallah ıkram vardır coook acıktım :dance:

yazıyorum yazıyorum gitmiyor
neyse
şekerler
ben uzak kaldım sizlerden kusura bakmayın
şu iş işini halledip evde dinlenmeye çekilebilirsem
kendimi toparlamış oalcam

masallah gaye hızlısınız sız hakkaten ...
neyse son zamanlara bırakmamak da ıyı gercı ..

Hayatım bu işleri erkenden yapmam lazım çünkü gardrop ççok yüksek ve çok ağır yün battaniyeler,yün yorganlar vardı.Şimdi bile bişey kaldırıp yapamadım hepsini annem halletti... Yoksa ben merdivenlere çıkıp yukarıdan onarı indirip tekrar yerleştiremezdim..
En azından şimdi gardrop yeri açılmış oldu... Kıyafetler tamamlanıp zaman yaklaşınca hepsini yıkar ütüler güzelce dizerim.
Beşik konusunda da annemin sakladığı benim bebek karyolamı kullanacağız.1-2 elden geçecek kısmı var onun dışında gayet kullanılabilir durumda.Şimdiden onu halledip kurmalıyım ki içinin ölçüsünü alıp alt plaka kestiricem.Ayrıca teyzem parmaklık kısımlarına koruyucu dikecek onun için de kurulup ölçü almam lazım...

hu huuu kızlar mesajlarım gitmiyor niye acaba ?

Yaa sanırım site bi an için kapandı.

neyseki iyi şeyler söylemiş drun canım sen çalışmalarına devam et gün aşırı bencede ne olur ne olmaz inşallah iyi bir sonuç elde edersin hayırlısıyla canım

en son ben varım kızlar çünkü yeni bitti adetim benim

neyseki zor kısmın birazını halletmişsiniz canım gerisinide yavaş yavaş halledersiniz ki son anda uğraşmayasın kendi yormayasın canım

neyseki zor kısmın birazını halletmişsiniz canım gerisinide yavaş yavaş halledersiniz ki son anda uğraşmayasın kendi yormayasın canım

İyice ağır duruma gelmeden hepsini halledip sonrada gel keyfim gel şeklinde yatıp günü beklemek istiyorum.şimdi bile ayaklarım şişiyor çok fazla... bir tane terliğim var onun dışında hiç bişey olmuyor ayağıma.Kış geldi kapalı ayakkabı yok giyebileceğim.Bugün yağmur var diye babetlerimi giyeyim dedim ama ne mümkün!!! girmedi ayağım içine.

kvrck

yok canim yapilmadi birinci düsükden sonra yapmiyorlar. Bide kalp atisi duyulmustu bende bastan gelisme yoktu sanirim hep kücükdü normalden Yinede aklimda bulunsun doktora gidince sorarim

kızlar bıde 10 gun kontrol suresı gecınce muayeneden para alıyolardı sankı her gıttıgım yer...
bugun gıdınce kız kontrol mu dedı bende evet takıp yapılıo dedım ok o zaman kontrol kaydı actım dedı para vermedım ...
kı ılk muayene kaydımın 10 gun gecmıstı son gıttıgımkontrol gunune baktı sanırım kızz
neyse ıyı de oldu bana kaldı 30 tl :)

bizim gittiğimiz merkezde de o şekilde.Kontrollerden para alınmıyor.

gaye linanın açılışı varmış 9/10-16/10 ve 23/10 da grup grup açılışımız olacak yazmışlar

gaye linanın açılışı varmış 9/10-16/10 ve 23/10 da grup grup açılışımız olacak yazmışlar

gültun sordum arkadaşıma kıvırcığın sonuçlrı bugün çıktı diye aramış dedim almış sonuçları. epidural çalışanlara yapılıyo ama normalde hastanın isteği ile yapılıyomu bilmiyom dedi. sen hastaneyi ara hasta hakları birimine bağlat sor canım.

evet canım 10 gün geçmeden para almöıyorlar ama benim drum 10gün geçse bile randevu aldırmıyordu hasta arasında bana görün alırım zaten 5 dklık işin var diyordu bana sağolsun o konularda düşünceliydi ama şuanki tüp bebek drum nasıl bilmiyorum bakalım ama drumun en iyi arkadaşı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…