- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.221
olemı dıyorsunuzbencede bugunde çalışıp sonra gun aşırıya devam et bizde yapmıştık bir sakıncası olmamışki bebek geldi
LORKEEM yavlum teşekkür ederim bugün daha iyiyim işimin başındayım. senin yumoş çatlamış rahim filmide bu ay çekilmiştin hadi bakalım nasip kısmetse gelir bebişş
gardrop'u boşalttık dün annemle... bebişin kıyafetleri için bir tarafı boşalttık tamamen.hoşbulduk canım sagol
sen naptın hallettiniz mi azıcık işleri
masallah gaye hızlısınız sız hakkaten ...gardrop'u boşalttık dün annemle... bebişin kıyafetleri için bir tarafı boşalttık tamamen.
haftasonuda inşallah beşik olayını halledicez.
hu huuu kızlar mesajlarım gitmiyor niye acaba ?
masallah gaye hızlısınız sız hakkaten ...
neyse son zamanlara bırakmamak da ıyı gercı ..
hu huuu kızlar mesajlarım gitmiyor niye acaba ?
sımdııı doktora tam gıttım amelıyata ındı o yuzden 1 saat beklemek zorunda kaldım
o arada yakın yuzme salonu ona kaydımı yaptırdım yedek yazdılar ama yedek sırası gelene kadar da fıtness a kayıt oldum beleş ne de olsa gıder gelırım haftada 2 gun super
sonra doktora gıttım
bakmadan once dedı kıstık yapılar gorebılırız endıselenme bu rısk hep var zaten vs vs
cok guzel yumurtan vardı dedı
bakalım nolmus
ınsallah catlarda bu seferde halloılur bı daha ugrasmak zorunda kalmazsın boyle seylerle falan dedı ..
samımıyetle soledıgı bellı sevdım kadını
sonra baktı sagdakı kucuk yumurtalar da dana kadar olmus
ama solda kı guzel olan catlamıs coık sukur
sen bu gece de calısma yap bı daha yapma ama dedı
sonra adetını bekle dedı
ıste bu kadar
neden bu geceden sonra calısma yapmayacagım onu sormadım nedense nıe olabılırkı
acaba baska yumurta catlar o arada cogul gebelık olur vs dıyemı kı
dedım gebelık olsa o kıstlerın sakıncası yokmu
yok halledılır cok var hamıle oldugu halde kıstı olanlar dedı
ıyı dedım
evet benım bıldıgım bebıskom sen edut ben halev ravzanur
sıralama bu
kızım kafa dagıtırım ne varkı haftada 2 gun 2 saat mı ne oyle bısey sanırım
onumuzdekı ptesı baslıom zemuszemus
hadı yyaa ıyıymıs yanı ben kıst gourunce hıc umıtlenmıyım dedım ama doktor da ole dedı
olabılır sorun olmaz
benım de suan sagda 4 tane gorunuyo catlamayan
sagda 1 tane catlayan
yaa hayırlısı valla doktorda cok ıcten ınsallah olur dedı ama bakalım ben nedense bı rahatım bu ay olmıcak gıbı dusundum hep
bı de devam edeyımmı yıne de calısmalara yaa
doktoru dınlemeyeyımmı
ne bılım kafam karstı kafamçokkarıştı
Hayatım bu işleri erkenden yapmam lazım çünkü gardrop ççok yüksek ve çok ağır yün battaniyeler,yün yorganlar vardı.Şimdi bile bişey kaldırıp yapamadım hepsini annem halletti... Yoksa ben merdivenlere çıkıp yukarıdan onarı indirip tekrar yerleştiremezdim..
En azından şimdi gardrop yeri açılmış oldu... Kıyafetler tamamlanıp zaman yaklaşınca hepsini yıkar ütüler güzelce dizerim.
Beşik konusunda da annemin sakladığı benim bebek karyolamı kullanacağız.1-2 elden geçecek kısmı var onun dışında gayet kullanılabilir durumda.Şimdiden onu halledip kurmalıyım ki içinin ölçüsünü alıp alt plaka kestiricem.Ayrıca teyzem parmaklık kısımlarına koruyucu dikecek onun için de kurulup ölçü almam lazım...
Yaa sanırım site bi an için kapandı.
neyseki zor kısmın birazını halletmişsiniz canım gerisinide yavaş yavaş halledersiniz ki son anda uğraşmayasın kendi yormayasın canım
kızlar bıde 10 gun kontrol suresı gecınce muayeneden para alıyolardı sankı her gıttıgım yer...
bugun gıdınce kız kontrol mu dedı bende evet takıp yapılıo dedım ok o zaman kontrol kaydı actım dedı para vermedım ...
kı ılk muayene kaydımın 10 gun gecmıstı son gıttıgımkontrol gunune baktı sanırım kızz
neyse ıyı de oldu bana kaldı 30 tl :)
gaye linanın açılışı varmış 9/10-16/10 ve 23/10 da grup grup açılışımız olacak yazmışlar
kızlar bıde 10 gun kontrol suresı gecınce muayeneden para alıyolardı sankı her gıttıgım yer...
bugun gıdınce kız kontrol mu dedı bende evet takıp yapılıo dedım ok o zaman kontrol kaydı actım dedı para vermedım ...
kı ılk muayene kaydımın 10 gun gecmıstı son gıttıgımkontrol gunune baktı sanırım kızz
neyse ıyı de oldu bana kaldı 30 tl :)
nerdesiniz kizlar neden herkes susuyor
ben burdayım ama işler acayip yoğun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?