- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.321
günaydın gültun, lorkee, bitter, bebişkom hoşgeldiniz
bak bacım seni umutlandırmak istemem ama çok erken yaptırdın zaten...benim arkadaşım 10 haftalık hamile..adetine 2 gün kala kan verdi ve negatifti....10 haftaya göre yumurtlaması normal.....yani kanda negatşf gördüğünde 2 haftalık gebeymiş....
kızlarrrrrrr bhcg degeri koskocaman bir SIFIRRRRRRRR
hımmm misler gibim oldum bayanssulusmile
sagol canım benim ya bi gidelim bakalımda dananın kuyrugu kopsun nolcaksa olsunGünaydın hatunlaaaarrrrrr.... Nasılsınız?
Kıvırım bu ay hamile olmaman daha iyi rahim biraz dinlensin... kendini toparlasın.hormonların yerine otursun... Zaten şimdi doktora gidince ne yapman gerektiğini o sana söyler...
Ayrıca bizim dediklerimize de çok bakma bu konuda.Artık doktorunun izleyeceği yol önemli.her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor.Ayrıca aynı doktorun başka hastalarına uyguladığı tedavi de farklı oluyor.Bu senin sonuçların ve bünyen ile ilgili.
Şimdi doktor muayenesini yapar,,sonuçlarını değerlendirir,hikayeni değerlendirir ve sana ya bir tedavi süreci önerir yada "şu kadar zaman bekleyelim" "korunun" der.
Benim senin adına içim çok rahat bu süreçten sonra.. En azından artık elimizde somut sonuçlar var.Buna göre temkinli gideceksin...
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah... İlerleyen zamanda güzel haberler alır, güzel gelişmeler yaşarız inşallah.
a.s.a. s.a.s.a.s.a.s.
hoşbulduk HELVAM sen de bu aralar baya yoğunsun heralde
hiç sırnaşma bittecim ben hamile kadınlara bakmıyorum
hamile kadınlar bana seksi gelmiyor :umursamaz:
Kız bitte görüyo musun artık seksi gelmiyoruz milleteHamileyiz diye dışlandık
:1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: buna ne dersin peki
senağlama senağlama senağlama
Olsun kuzum ağlama...senağlama senağlama senağlama
artık seksi değilmişiz mafoldumbenağlatmayın bakiim hamile kadını delikafadulden
Olsun kuzum ağlama...
artık seksi değilmişiz mafoldumben
Gultun ve Bitte bebişleri hissediyor musunuz?
amanınnn saat gelmiş kociş aradı hazırmısın diye benim sizle çene çaldıgımı duysa ben kaçıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?