Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sagol ya hiç umut olmadı bana bu zemuszemus
ya kızım biz başımızda sinek uçsa aaa bhcg arttı da sinek ondan geldi başımıza deyip umutlanıyoruz

gültuncum bende yazıyım o zaman güzel fikirmiş hezemuszemusycandan hepsini unutuyoruz

Günaydın hatunlaaaarrrrrr.... Nasılsınız?

kızlarrrrrrr bhcg degeri koskocaman bir SIFIRRRRRRRR

Kıvırım bu ay hamile olmaman daha iyi rahim biraz dinlensin... kendini toparlasın.hormonların yerine otursun... Zaten şimdi doktora gidince ne yapman gerektiğini o sana söyler...
Ayrıca bizim dediklerimize de çok bakma bu konuda.Artık doktorunun izleyeceği yol önemli.her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor.Ayrıca aynı doktorun başka hastalarına uyguladığı tedavi de farklı oluyor.Bu senin sonuçların ve bünyen ile ilgili.

Şimdi doktor muayenesini yapar,,sonuçlarını değerlendirir,hikayeni değerlendirir ve sana ya bir tedavi süreci önerir yada "şu kadar zaman bekleyelim" "korunun" der.
Benim senin adına içim çok rahat bu süreçten sonra.. En azından artık elimizde somut sonuçlar var.Buna göre temkinli gideceksin...
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah... İlerleyen zamanda güzel haberler alır, güzel gelişmeler yaşarız inşallah.

sagol canım benim ya bi gidelim bakalımda dananın kuyrugu kopsun nolcaksa olsun

amanınnn saat gelmiş kociş aradı hazırmısın diye benim sizle çene çaldıgımı duysa ben kaçıyorum kızlar

kıslar kıslar gelemmiii
yanağısdan öpeemmmiii
siz ananızın koynundaaa
ben uykusuzluktan ölemmiiii

bööööggghhhh banaaaaa =))) bu şarkıyıda sööledim yaaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…