Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıslar kıslar gelemmiii
yanağısdan öpeemmmiii
siz ananızın koynundaaa
ben uykusuzluktan ölemmiiii

bööööggghhhh banaaaaa =))) bu şarkıyıda sööledim yaaaa kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni delikafadulden hoşgeldiiinn gececek gececek az buyusun uyursunuz:)

lapacii sorularım vaaarrr:))
1- dr browns kaç tane gerekli biberon kaç cclik almalıyız
2-hastane çıkışı kaç tane yeterli
3-zıbın takımını ne kadar giyiyor fazla almaya gerek varmı yoksa ikili takımlardanmı almalı
4- şampuan krem felan sen ne marka aldın
5-0-3 badi sayısı kaç tane olmalı en az

kıslar kıslar gelemmiii
yanağısdan öpeemmmiii
siz ananızın koynundaaa

Hobaaaa teyy teyyyy teyyy :teytey:

Süpersin gultun... aynı şeyler benim de içimden geçti..
neler çok kullanılıyor ve kaç aylık almak lazım...
neler hiç kullanılmadı

lorke nereye kayboldu ya edutcan da kaçtı
kız yengem ve yegenlerle gorustum netten de
ozlemısım cocukları falan
onlara daldım alsanaalsanasmile
ıkızler var bıde 1 yasında sulemız var :ecrin_bebek:
kıslar kıslar gelemmiii
yanağısdan öpeemmmiii
siz ananızın koynundaaa

hosgeldın bacım ..
Allah kolaylık versın yahuu
40 ı cıkınca duzene gırer ınsallah yahuu

cevaplar =)

1- Adet tamamen bebeğe bağlı... bizimki ememedi ilk 1 hafta.. bende süt pompası ile sağdım ve biberonla verdim... o nedenle 2-3 biberon kullandım..ama şimdi emiyo ve hiç biberon kullanmıyorum.... bendeki büyük 250cc lik... küçük büyük hiç farketmiyor.. büyük al tek seferde bitsin.. küçük almanın bi anlamı yok =) bebek ilk zaman 30cc süt içiyo..şimdi 100cc ye çıktı.. biberon büyük küçük farketmiyo yaneee..
2- ben hiç almadım.. onun yerine bol bol tulum ve iç badisi aldım.... yanımda ise 3er tane götürdüm tulum ve body... ama 1 tane kullandı..zaten kaka yapmıyo =) pislenmiyo.. 1 gecedede çıkıyosun.... yedek olsun diye al ama yanına...
3-ben zıbında kullanmadım... onun iplerini bağlamak falan zor... bebek çıplak kalmak istemiyo... o ağlarkende sen bir an önce giydirmek istiyosun.. 1 tane zıbın var ama 1 kez kullandım... yine söylüyorum body+tulum al..zıbına hastane çıkışına hiç gerek yok... ikili takımı göbek düştükten sonra giysirebilirsin... öncesinde tek parça tulum giyirceksin... göbeğini rahatsız etmemesi için... orda bi mandal sallanırken iki parça giydirmek zor oluyo... aldıklarını hep patikli al.. ayakları hiç ısınmıyo yoksa.. çorapda giyse tulum patikli olsun....
4-mustela var bende... promosyon... şimdilik onları kullanıyorum...sonrası için nivea var.. onları kullanıcam... 40ı çıkana kadar sadece şampuan kullanıcam..yağ falan kullanmıyorum... derisi hassas..soyuluyo zaten...sonuçta kozmetik ürünü.. tenine sürmek istemiyorum.. ıslak mendil ise Uni nin ıslak pamuk olanı var.. onu kullanıyorum.. alkolsuz ve gerçekten sulandırılmış pamuk.. 40dan sonra ise nivea baby ıslak mendil aldım..
5-body 10 tane... ancak yetiyo... çişi kakası çıkıyo dışarıya.. üst baş değiştiriyosun habire... prima yenidoğan 1 numara bez kullanıyorum.. en küçük ebatlısı o.. ama o bile sızdırıyo.. tulumda 7-8 tane al... yedek olsun bol bol dersen 10 tane al.... sonra zaten 3-6 aylığa geçirceksin...
bebek bezi alırken yenidoğan diyo ama 1 ve 2 numarası varmış... bilemedik 2 numara aldık.. kocaman oldu =) dikkat et ilk zaman için 1 numara yenidoğan bez al..
huggies de kullandım.. primadan sonra iyi olan o diyorum... başka bi sürü marka kullandık en iyisi bunlar....
hepsi bu =)))

lapacı bende kan pıhtılaşması çıktı

hayırdır kıvırcıkım yaa.... nerden çıktı o? neye neden oluyo?
bebek kayıplarına nende olduğunu duymuştum ben...

Lapacı canım bilgiler için çoook çoook teşekkür ederiz. gerçekten çok zor yaa.. heves yapıp alıyoruz ama belki 1-2 giyecekler belki hiç giymeyecekler...
Sanırım herşeyden 4-5 tane alıp bebeğin giyim rahatlığını keşfettikten sonra tekrar alışveriş yapmak gerekiyor...
Çünkü mesele supreme de daha çok zıbın takımı kullanmış,senin aksine.
Sanırım her bebeğin rahat ettiği farklı bir moda var bakalım bizimkiler nasıl olacaklar
Bu sıralar uykusuz olduğunu tahmin edebiliyorum... Ama sanırım hayatındaki en güzel uykusuz anlarındır bunlar... Bak daha yolunu gözlüyorduk,geldi annesinin göbüşüne, doğdu bile... bide kocaman oldu... Allahım hepsinin güzel günlerini göstersin bizlere.

ya ben hissetmiyorumm

ben ilk geçen cuma hissettim ama ilk başta emin olamadım tabi ,zaten çok az oluo zor yani anlayamaman

bittem hissedersin yakında... ben önceden sadece bağırsak hareketi gibi hissediyordum içimde bişeyler olduğunu... sonra bi gün annem haşlanmış mısır getirdi iş yerimize mutfakta oturduk bi yandan yiyip bi yandan sohbet ediyorduk.. Anaaammm bizimki bi başladı vurmaya... arka arkaya... ilk o zaman o kadar net hissettim..

gayem dediğin gibi her bebeğin huyu suyu ayrı...
bakalım sizlerde durum nasıl olacak =))
bende hep aklımdan geçiriyorum... çok bekledim... geldi kondu göbişime.. hafta hafta takip ettim... herşeyini merak ettim.. çok şükür şimdi kucağımda... rabbime şükürler olsun.. darısı tüm isteyenlere..
ben artık kaçıyorum..
herkes kendine iyi baksııınnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…