Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tostumu yedim geldm:))) akaşama salata yemem lazım çok yedim bugün...neyse azcık muhabbet edeyim sizinle namaz kılzcağım, ütü yapacaüım ve film izleyeceğim....

tostumu yedim geldm:))) akaşama salata yemem lazım çok yedim bugün...neyse azcık muhabbet edeyim sizinle namaz kılzcağım, ütü yapacaüım ve film izleyeceğim....
ayy canim namazda kiliyosunn allah kabul etsinn .hep baslayip biraktigim ama aklimin bir turluu o sucluluk duygusundan kurtulamadigi tek sey .okadar devamli olarak namaz kilmak istiyorumkii .bilemezsiniz .her an aklimda halbuki .hele sabah namazi hic zor bisey degil benim icin her sabah 5 te ayaktayim zaten :kedi:

kuzum bende süreklikılamıyorum zaten 40 gün şeytan dürtermiş ben 40 a gelemediğim için:))) allah nasip eder inşallah hepimize...ben namaz kılmasını bile 1 sene olmuştur öğreneli...

ohh bıze dıyecegıne kocana de tostumu yedım geldım dıye
valla aynı program benı de beklıo fılm harıcı
az oncede arkadas aradı yemegı ıptal ettık ıyı degılmıs :sinifsinif:
bende sımdı kocama arayıp dısarda yıyelım dıcem
hııııc yemek yapasım yok

sende degistirsene avartarini

edutum sendee avartari degistirsen artikkben bulayimmi size gunun anlam ve onemini ifade eden avartalarr sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olabılır benımkıde uzun zaman oldu nası bısey koyayım ne ıstersın

ee bı baslangıc yap ptesı gunu o zaman sabahla bırlıkte bı cok ınsan sabaha kalkmaya zorlandıgı ıcın hıc baslamıyor bıle
kuzum bende süreklikılamıyorum zaten 40 gün şeytan dürtermiş ben 40 a gelemediğim için:))) allah nasip eder inşallah hepimize...ben namaz kılmasını bile 1 sene olmuştur öğreneli...
masallah canım Allah devamlılık nasıb eder ınsalaah
senın ılk nurzulle namaza baslayalım dedıgın gun geldı aklıma

bu koyduklarim hosuna gittimiia.s.

Kızlar ben namaz kılıp geleyim...5 te film başlayacakmış....

kım baslatıo kız fılmı
esın mı
hadı bakalım Allah kabul etsın benım de kocam gelecekmıs yarım saate
hemen plan yapmam lazıııım
simdilik bukadar yeter mi

yok bacım yahuu
ben bu tıp avatarları sevmıom pek bana uymuyo yane
sana yakısıo ama

nasil yani bana yakisiyoooo .simdiki avartarim hos ama degilmii
sanada esinle sana goremi yapayim biraz agir mi olsun diyon:ecrin_bebek:

ben geldim
2 gündür uyuyamıyorum
ve 2 gündür aramadıgım doktor konuşmadıgım insan kalmadı
mafoldumben

kivircigim hos geldinnnŞeniz

lorkem ben kuru patlican ve biber dolmasi yaptim yaninada taze fasulyee .ama demin disardaydik doner yedik yemek yenmez daha bizde onlar yarina kaldi artik .sana fikir olsun diye yaziyorum eger yaparsan kolaylik olrrkaydirigubbakcemile5

ben geldim
2 gündür uyuyamıyorum
ve 2 gündür aramadıgım doktor konuşmadıgım insan kalmadı
mafoldumben
canim bak .benim arkadas tam 9 kere dusuk yapti belki umutsuzdu artik ama simdi bir dr buldu ankarada hic bir doktorun demedigini demis yani yememesi gereken bazi seyler varmis o bebeginin dusmesine neden oluyomus simdi 3 aydan beri o dieti yapiyoo .sen bir iy bir doktora bastan asagiya cek up yaptirsan guzelim n dersin her doktor baska diyoo .seninde kafan karismaz en azindan .yoksa boyle kendini harap edeceksin .belkide o kadar kotu bisey yokk Şeniz

metioninden kısıtlı diyet
onun adı bende onu yapıyorum

haytım protein c ve protein s düşüklüğünün ne oldugunu ve tedavisini biliyolar
ama yüksekliği hakkında doktorlar bişey diyemiyor malesef
herkes farklı bişey diyor altüst oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…