- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.481
hadı bakalım kolay gelsın o zaman calısmalarınızda basarılarrrbugunler yumurtlama gunlerim yaa .bak bende emt´zik bebege cagri yapiyo yaniiilaelaelaelaelae
ben geldim
2 gündür uyuyamıyorum
ve 2 gündür aramadıgım doktor konuşmadıgım insan kalmadı
mafoldumben
kivircigim hos geldinnnŞeniz
lorkem ben kuru patlican ve biber dolmasi yaptim yaninada taze fasulyee .ama demin disardaydik doner yedik yemek yenmez daha bizde onlar yarina kaldi artik .sana fikir olsun diye yaziyorum eger yaparsan kolaylik olrrkaydirigubbakcemile5
canım sen ankaraya gıt muhakkakmetioninden kısıtlı diyet
onun adı bende onu yapıyorum
haytım protein c ve protein s düşüklüğünün ne oldugunu ve tedavisini biliyolar
ama yüksekliği hakkında doktorlar bişey diyemiyor malesef
herkes farklı bişey diyor altüst oldum iyice
ne demek gule gule kullan gule gule zayıfla ınsallhhhhlorke teşekkür ederim canım çizelge için
metioninden kısıtlı diyet
hadı bakalım kolay gelsın o zaman calısmalarınızda basarılarrr
tesekkurler yawrummmmmmmmmm.ama bisey oldu bu ay 25 gun de oldum 28 ggunde degil simdi bilmiyom hangi gun yumurtluyomm:hulya:
kız sen de masalah becerıklı hatunsun ...
ya kuru patlıcan yok evde bıberde yok
alsıverısse gıdıcez gelınce esım
burda tazefasulyelerın de mevsımı gectı gıbı maalesef cok kotu taze fasulyeler
canim kuru patlican ve biberi kayin validem turkiyeden getirdizemuszemuszemuszemuszemuszemus
fasulyede buzluga koymustuk oradan yaptimmm:smiley-cool:
ben evde yememek ıcın elımden gelenı yaptım zaten
sende disarda yersin guzelimmmsırnaşık şeysırnaşık şey
dısarı cıkmam lazım bugun
metioninden kısıtlı diyet
alalh yardimcin olsun guzelimmm ..insallah yakin zamanda guzel haberlerini aliriz seninn:1hug:şimdiye kadar tam 6 tane doktorla görüştük
hepsi farklı bişey söyledi
çok araştırdık gece gündüz açık durdu internet
en sonunda da bu trombofili hastalıgıyla ugraşanlarla konuştuk sonuç şu ki biz şöyle bir karar aldık
2 ay korunuyoruz
bu arada bir tane antibiyotik 4 tanede vitamin ilacı alıyorum
3. reglimin başından itibaren aspirin almaya başlıyorum ta ki hamile kalıp kalp atışı duyulana kadar
işte orda doktorlar ikiye ayrılıyor
bazıları aspirinle devam ediceksin 33. haftaya kadar sonra sezeryan olucak
diger doktorlarda tek aspirinle olmaz kalp atışından sonra igneye başlıycaksın hergün göbekten
ister sadece aspirin başla ama bebek düşebilir ya da ölü dogabilir
aspirin artı igne kemik erimesi yapıyor annede ama tek aspirinden daha garanti daha çok şans var
canım sen ankaraya gıt muhakkak
esının ısı varsa sen atla gıt zaten esının gelmesı gerekmıyo sanırım suan ...
bıraz kal ankarada ıyı doktorlara gıt hacettepedeydı sanırım esının hocaları muhakkak bırbırlerıne danısıp karar verıyolardır bazı meselelerde
canim ben o doktorun adini alayim sana varayim tamam miikaydirigubbakcemile5
şimdiye kadar tam 6 tane doktorla görüştük
hepsi farklı bişey söyledi
çok araştırdık gece gündüz açık durdu internet
en sonunda da bu trombofili hastalıgıyla ugraşanlarla konuştuk sonuç şu ki biz şöyle bir karar aldık
2 ay korunuyoruz
bu arada bir tane antibiyotik 4 tanede vitamin ilacı alıyorum
3. reglimin başından itibaren aspirin almaya başlıyorum ta ki hamile kalıp kalp atışı duyulana kadar
işte orda doktorlar ikiye ayrılıyor
bazıları aspirinle devam ediceksin 33. haftaya kadar sonra sezeryan olucak
diger doktorlarda tek aspirinle olmaz kalp atışından sonra igneye başlıycaksın hergün göbekten
ister sadece aspirin başla ama bebek düşebilir ya da ölü dogabilir
aspirin artı igne kemik erimesi yapıyor annede ama tek aspirinden daha garanti daha çok şans var
canım bız ne desek bos senden daha az bılgımız oldugu kesın suan bu konudakızlar buldum doktoru gidicez ama eşimin yanımda olması lazım çünkü diger doktorlara beraber gittik ve ben olayın çogunu anlamıyorum çünkü eşim yanımda oldugu için çogunlukla tıp dilinden konuşuyolar
şimdi bu doktora kendim gidersem anlamam eşimin olması lazım ki yapılan testlerin çogu elimizde degil ve eşim biliyor bunları zaten çogu 2 ay korunun diyor 2 ay sonrada ankarada oplucaz benim sınavım var
ya 2 senedir bu sınavı bekliyorum şu yaşadıgımız şeylere bakın sınava bile çalışamıyorum
kizzzlarrrrrrrrrrrr burnuma guzel guzel yemek kokulari geliyoooooooooo-tatlicadiarzu-
ohh ohh sanada afiyet olsun canimm:hooray:benim dünden saç kavurma ve pilavım var.yanına salata tamammmm....
kız kvr birlikte versek ya kilo...
canım bız ne desek bos senden daha az bılgımız oldugu kesın suan bu konuda
dedıgın gıbı 2 ay korunun madem sonrasında da ankarada doktor ısını halledersınız ınsallah ozaman doktor senı rahatlkatacak guzel seyler soyler
o arada saglıgına yedıklerıne dıkkat edersın
hem kılo verırsın hem de degerlerın degısır bellı mı olur
sen kafaya koy bencede edutun dedıgı gıbı herseyın ustesınden gelırsın Allah ın ıznıyleee
:lepi:
yok degerler degişmiyor çünkü bu genetik kızımada geçme olasılıgı çok yüksek
bide ne sorun var biliyomusun
pko hastasıymışım ve bunu düzene getirebilmek için tedavi edebilmek için ilaç kullanamıycakmışım asla
asla çocugum olacak diye sevinmiycekmişim
heran onu kaybedebilirmişim
tamam normal gebeliktede bu risk var ama bende saglıklı bir çocuk dogma şansı sadece %30 bu rakam sizide ürkütmüyor mu
hayatım boyunca pıhtı atıp felç kalma ihtimalim var hemde bu normal insanlarınkinde yüksek
kırmızı et yasak
patates yasak
sucuk salam sosis yasak
çikolata yasak bunlara razıyım biliyomnusun
ama bebegimin saglıksız dogmasına yada ölü dogmasına yada onu 7 8 aylşıkken kaybetmeye nasıl dayanıcam ben
benim dünden saç kavurma ve pilavım var.yanına salata tamammmm....
bunlar gerçekler hayatım doktor bunları anlattı banaya bacım...sen neden hep bardağın boş tarafından baıyorsun...pko neredeyse hepimizde var...rahmindeki yara geince sen kan pıhtılaşma diyetinle beraber hamile kalıp bebeğinle koca uzun ve sağlıklı bir ömür geçirceksin....benden sana söz...
ohh cok guzel menuubenim dünden saç kavurma ve pilavım var.yanına salata tamammmm....
canım Allah esırgesın muhakkak soledıgın hersey cok zor kımse yasamadan bılemez vsyok degerler degişmiyor çünkü bu genetik kızımada geçme olasılıgı çok yüksek
bide ne sorun var biliyomusun
pko hastasıymışım ve bunu düzene getirebilmek için tedavi edebilmek için ilaç kullanamıycakmışım asla
asla çocugum olacak diye sevinmiycekmişim
heran onu kaybedebilirmişim
tamam normal gebeliktede bu risk var ama bende saglıklı bir çocuk dogma şansı sadece %30 bu rakam sizide ürkütmüyor mu
hayatım boyunca pıhtı atıp felç kalma ihtimalim var hemde bu normal insanlarınkinde yüksek
kırmızı et yasak
patates yasak
sucuk salam sosis yasak
çikolata yasak bunlara razıyım biliyomnusun
ama bebegimin saglıksız dogmasına yada ölü dogmasına yada onu 7 8 aylşıkken kaybetmeye nasıl dayanıcam ben
ya bacım...sen neden hep bardağın boş tarafından baıyorsun...pko neredeyse hepimizde var...rahmindeki yara geince sen kan pıhtılaşma diyetinle beraber hamile kalıp bebeğinle koca uzun ve sağlıklı bir ömür geçirceksin....benden sana söz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?