Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzum geçmiş okuyodum tablo ne güzel olmuş
ama benim bebegimin adını çalmış gültun bende atalay koyucaktım

hayır o özatalay koysun
banane :umursamaz:

Sen napıyosun canım keyfin nasıl

valla diğer formlara bakıyorum ben görmüştüm bir formda benimki gibi hazrılanmış bir liste onu arıyorum ama bulamadım.....bide iştahım açık kafayı yiyeceğim...

valla diğer formlara bakıyorum ben görmüştüm bir formda benimki gibi hazrılanmış bir liste onu arıyorum ama bulamadım.....bide iştahım açık kafayı yiyeceğim...

ye hayatım can boğazdan gelir demişler
ben çıkıyorum canım öpüyorum seni sonra girerim yine

ya gunyadın kızlar valla dıs gebelık konularını okuyorum da suan yasadıgım seylere benzer seyler yazıo hep cok korktum
cok sancım var dunden berı daha da ıgne olalı 1 hafta oldu
ılk kan testını catlatmadan sonrakı kacıncı gun yapsam kı
hemen erken yapıp doktora gıdeyım dıyorum

lorkem benden sana nacizhane tavsiyem beklenen reglden 5 ya da 6 gün önce bhcg yaptır bakalım degerin ne çıkıcak
rabbim esirgesin ama belki seninde farkına varmadan hamiş kalıyosun ve bebegin düşüyo çünkü benim yumurtlamadan 1 hafta sonra kasıgıma kramp giriyordu resmen ölüyordum agrıdan oturamıyodum bile resmen ne kaybedersin ki git bi test yaptır ona göre durumunu takip edersin

ay lorkeeee
ben az mı araştırdım kuzum şu belirtiler neyi gösteriyor bu belirtiler neyi gösteriyor
ama sonuç hiçte tahmin ettigim gibi çıkmadı
bazen biraz doktorları dinlemeyip kendin için ugraşmak lazım yoksa çogu doktor harekete geçmekte geç kalıyor

canım erken yaptırayım testı dıyorum zaten cunku kotu bısey var dıye ıcım ıcımı yıyor
sımdı okudum mesela fazla buyuyen yumurtalar kendı etrafında donerken doku zedeleyebılıyorlarmıs yada kesesını yırtıp kanama olusturabılıyormus o da yasadıgım agrının benzerını yaparmıs ya da dıs gebelıkte yazıo suan yasadıgım agrının aynısı
yanı normal bı agrı degıl emın ol ben vucudumu ıyı takıp ederım cunku hıc yasamadım bu tıp bısey sımdıye kadar
Allah korusun ya
valla canım sıkkın suan

evet canım bende kendimi çok iyi tanıyorum çok iyi takip ediyorum son 2 aydır degişiklikleri gözlemliyordum sonunda yakaladım emin ol kaybedecegin sadece otobüste hastaneye kadar gittigin para ve biraz zaman olur
onun haricinde için rahat eder ve belkide sende şuana kadar neden hamiş kalamadıgının gerçek nedenini ögrenirsin
yada güzel haberlerle gelirsinki buna işte çok seviniriz
bhcg son adet tarihinin ilk gününden başlayarak 3. haftadan sonra çıkıyor genelde
yada ben 28 günde bir oluyorum reglden 5 ya da 6. gün baktırmıştım çıkmıştı

ctesı gunu ıgneden sonrakı 12. gunum oluyo kan testı yaptırıp sonucuna gore doktora mı gıdeyım ya da doktora gıdıp sancılarımdan bahsedıp kan testı mı ısteyeyım kı

ıgne olmassam daha erken de yaptırıdım da testı ıgne olunca hcg de yanılma oluyomus ya ıgneden 12- 14 gun sonra baktırmak lazım dıyorlar ..

ctesı gunu ıgneden sonrakı 12. gunum oluyo kan testı yaptırıp sonucuna gore doktora mı gıdeyım ya da doktora gıdıp sancılarımdan bahsedıp kan testı mı ısteyeyım kı

bence imkanın varsa gidip test yaptır sonrada doktorunu arar ben bhcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama şöyle sorunlarım var de
ya da ben bhcg yaptırdım pozitif çıktı ama şöyle sorunlarım var de
şahsen ben öyle yapıyordum böylece doktora
hem bhcg için hem muayene için iki kez gitmek zorunda kalmazsın
bide bhcg ye göre doktor belki farklı testler ister senden
bence hazırlıklı git

günaydın canlarım

tatlım çatltma iğnesi vurulduysan etkisi 14 gün sonra geçiyor demişti lapacı yani 15 gün belli olur kanda bebiş olup olmadığı demişti iğneden sonra 2-3 gün içinde de adet olman gerekir diye biliyorum yinede rahatsız ve korkuyorsan git bi dra rahatla tatlım.

ıgne olmassam daha erken de yaptırıdım da testı ıgne olunca hcg de yanılma oluyomus ya ıgneden 12- 14 gun sonra baktırmak lazım dıyorlar ..
kuzu bak seni umutlandırmak istemiyorum ama bu iyi şeylerin habercisi

benim ovulasyon gününden 3 gün sonra falan bir sancım başladı ki nasıl canım acıyodu
sanki içerde benim yumoşlarımı kıvırıyolar çekip çıkarıyolardı afedersin ama inan vajinam agrıyordu o derecede ben 1 hafta çektim sonra dayanamadım
diyorum ya normalde 3. hafta çıkmaya başlıyo bhcg bende tam 3. hafta gittim test yaptırdım ama yok böyle bir sancı
sonuç hamileyim
agrılarım devam etti ama sonunda bebek gitti
ben bunu dönem dönem yaşıyodum demekki dönem dönem bebegim hemen gidiyomuş bunu ögrenmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…