- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.701
kizz oo simarmiyoo benim enerjimden yoruluyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyfazla şımartmaya gelmez erkek milletini kuzu
kizlar bu videoyu izlermisiniz .gelin akrabamizin teyzesinin kizi ve esine boyle bir supriz yapmis sarki cok superrr .
YarimDunya'nın Videoları: Seyirlik Değil Ömürlük Olsun... | Facebook
:gitme:
oooo ben o soguklari alali 2 ay oldu kivircigimm .sempatiksalakcinniçok soguk bura ya donuyorum
ewet halevimm ikiside hukuk fakultesinde tanismislarçok güzel bi sürpriz olmuş şahsen beğendim
ewet halevimm ikiside hukuk fakultesinde tanismislar
zor evlenmislerr okuldu isti simdi ikiside doktor neguzel degilmiŞeniz
oo supriz i ben yasayacagim yarin aksam kizlarrrrsositosositosositososito:jeyyar:
günaydın kızlarrr napiyonuz bn grip oldum yaaa ama iiyim çok şükür ayakta atlatıyorum........
kız lorke bi sakin ol ya ne bu kötü senaryolar bi kendine gel belkide sadece bebişin geldi ve o yapıyı sancıları sende böyle kötü şeyler düşünerek kendini harap ediyosun iğnenin etkisi 14.günden sonra geçiyo gaye erken yapmıştı bidefa yanıltıcı olmuşt ahtırlarsan sakin ol ve hayırlıssı için dua et hepimiz senin için duacıyız............
ravzişcim bu süpriz olayı çok hoşmuş... ben düğünde böyle bişi yapsaydım herhalde davetlileri telef ederdim. Millet takıyı takmadan kaçardı kaydirigubbakcemile3 Eşim de beyin travması yaşayıp evlenmekten vazgeçebilirdi :)
,Canım ordakileri bi kısmını ben aldım... Astronot tulum ve kadife tulumu da ben aldım. Batıkentteki Gimsa'dan aldım.. üst katında bir sürü bebek eşyası var.gaye ciclerinize baktım çok güzellerrrr astronot tulumda çok üzel nerden kaça almış annen söledimi aceba bende bayramda ankarayı fethetmeyi düşünüyorum 3 günde suanki alış veriş yapmamamın tek nedeni bu yoksam zor tutuyom kendimi........
Yine küçük..ya millet resim ekliyor ya nasıl yapıyor
,Canım ordakileri bi kısmını ben aldım... Astronot tulum ve kadife tulumu da ben aldım. Batıkentteki Gimsa'dan aldım.. üst katında bir sürü bebek eşyası var.
kadife tulum 13,5tl
astronot tulum 25 tl
bebek küveti 11.5tl
mama önlükleri 75kuruş 1tl falan.
Çok uygun fiyatlar var... markalar genelde bebetto, gaye bebe, vitamin bebe...
biliyorum orayı canım ya astronotu süper fiyata almışın tulumda süper eltim batıkentte oturuyo neymiş o zaman gimsa batıkente mutlaka uğruyoruz.......
imageshack 'dan yükleniyor canım... Eğer msn varsa bana yolla resmi yükleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?