Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ewet halevimm ikiside hukuk fakultesinde tanismislar
zor evlenmislerr okuldu isti simdi ikiside doktor neguzel degilmiŞeniz

oo supriz i ben yasayacagim yarin aksam kizlarrrrsositosositosositososito:jeyyar:

evet güzelmiş canım, sürprizin sonuçlarını da bekliyoruz hadi afiyet olsun sana bende bişey yemedim daha

Günaydın kızlar... bugün konuşmalar hararetli başlamış anlaşılan.. geçmişi çok iyi okuyamadım... aradan 1-2 şey alıntı yaptım...

günaydın kızlarrr napiyonuz bn grip oldum yaaa ama iiyim çok şükür ayakta atlatıyorum........

Aynen benden grip başlangıcındayım... dün ateşim çıkmaya meğilli haldeydi,sabahta burnum tıkanmıştı... Vitamin deposu yapcam bugün kendimi

Yafrucum Lorkee'm canım bu ne böyle hemen kötü senaryolar yok doku zedelenmeleri,dış gebelikler v.s. falan... :bbo:
Anladığım kadarıyla şiddetli bir ağrı çekiyorsun... Bunun sebebi güzel şeyler de olabilir... Hamile de kalmış olabilirsin...
Sen en kötü senaryodan başlamışsın düşünmeye...
1.si kötünün iyi ihtimali hsg çektirmiş olduğun için bir enfeksiyon yaşıyor olabilirsin.
2. kötünün iyi ihtimali büyümemiş yumurtaların kistleşmiş olabilir.
Gelelim yumurtanın dolanıp doku zedelenmesi yapmasına v.s. zaten senin büyük yumoşun çatlamamış mıydı şekerim? Çatlamış yumurta nerede dönecekte dokuyu zedeleyecek... bu ihtimali çok düşük olarak görüyorum...
Dış gebeliğe gelince geçen kış ankara ünv. hastanesinde hemşire olan bir arkadaşım 2. bebeğine hamile kalmış ve haberi olmamış.sancılanıp dış gebelik yaşadığı anlaşıldığında bebek neredeyse 3 aylığa yakınmış. Bu derece erken dönemde sancılı bir dış gebelik belirtisi olacağını pek zannetmiyorum... bu kadar erken dönemde dış gebelik sadece hcg yüksek olmasına rağmen kesenin görünmemesinden anlaşılıyor diye biliyorum...

Test yapma konusuna gelince bana sorarsan en erken iğneden sonraki 14. gün yap testini. Çünkü 12. gün falan yanıltıcı olabiliyor...

ravzişcim bu süpriz olayı çok hoşmuş... ben düğünde böyle bişi yapsaydım herhalde davetlileri telef ederdim. Millet takıyı takmadan kaçardı kaydirigubbakcemile3 Eşim de beyin travması yaşayıp evlenmekten vazgeçebilirdi :)

gaye ciclerinize baktım çok güzellerrrr astronot tulumda çok üzel nerden kaça almış annen söledimi aceba bende bayramda ankarayı fethetmeyi düşünüyorum 3 günde suanki alış veriş yapmamamın tek nedeni bu yoksam zor tutuyom kendimi........

,Canım ordakileri bi kısmını ben aldım... Astronot tulum ve kadife tulumu da ben aldım. Batıkentteki Gimsa'dan aldım.. üst katında bir sürü bebek eşyası var.
kadife tulum 13,5tl
astronot tulum 25 tl
bebek küveti 11.5tl
mama önlükleri 75kuruş 1tl falan.
Çok uygun fiyatlar var... markalar genelde bebetto, gaye bebe, vitamin bebe...

biliyorum orayı canım ya astronotu süper fiyata almışın tulumda süper eltim batıkentte oturuyo neymiş o zaman gimsa batıkente mutlaka uğruyoruz.......

biliyorum orayı canım ya astronotu süper fiyata almışın tulumda süper eltim batıkentte oturuyo neymiş o zaman gimsa batıkente mutlaka uğruyoruz.......

evet astronotu pazarda sormuştum kadın 45den 1 kuruş inmemişti aşağıya... fiatı görünce acayip şaşırdım... Dün gultun'a da söyledim. o astronotun bide haki yeşili olanı vardı... Eşim onu eline aldı bırakmıyo bunu alalım diye dedim kız çocuğuna olmaz o öyle,asker gibi.Ama erkek çocuk için süper. 3aydan 12 aya kadar bedenleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…