Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yumurta tupte dolllenıp kalıyormus hcg yıne cıkıyormus ama cok yuksek degıl sonra ultrasonda kese gorunmeyınce anlasılıyomus kı tupte dollendı
sonra buyudukce tuptekı bebe tupe zarar verıyo ve sonunda yırtıyormus ve ıc kanam asıddetınden de karın agrısı ve baygınlık olup doktora gıdıyormus genelı hastaların
ve sonucunda da cogu kısının gebelıgın olustugu tupu lağoroskopı ıle alınmıs :bbo:
cok kotu yaa Allah yasatmasın

evet dogru böyle bişey var ama çogunun ilaçlarla bebegini düşürüyolar sonra genelde kürtaja gerke kalmıyor ama doktor 6 ay korunma veriyor
yine felaket tellallıgı yapma şimdi sen en son ayın kaçında adet oldun ve kaçında igne oldun bi deyiver bakıyım bana

halevım gunaydın valla sabah sabah dırek dertle gırdım konuya
14 gunde cok gec ıste sancım cok olunca tedırgınım neyse bakalım hayırlısı
kıvırım yok ya umut falan yok suan ıcımde sadece kotu bısey olmasın ıyı bısey olmazsaa da olur ghıssı var

vajınamda agrı derken bole hafıf zonklama gıbımı
cunku 2 gundur sankı orda bısey atıyo gıbı agrı gırıyo bana da
karnımın yan tarafındakı agrı cok kotu
azıcık ayakta kalayım falan fena oluyorum
agrı da bıde catlayan yumurtanın oldugu tarafta ıste solda

16 eylul sat
27 eylul ıgne
13 ekım beklenen tarıh

kuzu bak sol kasıgımda arada batma oluyordu sonra fena agrı ayakta dururken ayagımı uzatırken herzaman
sonrada vajinamda bir zonklama agrı orayı bişey içine çekiyor sanki, fena zonkluyor agrıyordu

16 eylul sat
27 eylul ıgne
13 ekım beklenen tarıh
canım 7 ekimde varsa eger kesin çıkar 2 gün daha sabret sonrada git bence

GUUUUUUUUUUUUUNNNAYDINNNNNNNNNNNNNNNŞenizŞenizŞeniz
HERKEZEEEEkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aynen dedıgın gıı zonklama agrısı 2 gundur var bende de
dun salak gıbı fıtnesa gıttım ya geberdım agrıdan kasıktakı erken cıktım geldım zaten
aksam da 2 gomlek utuledım duramadım butun utuyu esım yaptı saolsun ben yattımm

neyse bakalım canım agrım sıddetlenmezse aynı seyrınde devam edere mesele yok dayanırım ctesı gıdeyım dıyordum

ya ben sımdı dısarı gıdıom sehır dısından mısafırımız geldı dugun var bı yakınımızın onun ıcın
onu alacaz arkadasla az gezdırıcez ben dayanamadıgım yerde cıkıp gelıcem eve

opuyorum sızı sabah sabah kafa sısırdım

HERKEZEEEEkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın canmım hoşgeldinnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr napiyonuz bn grip oldum yaaa ama iiyim çok şükür ayakta atlatıyorum........
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım için nasıl rahat ederse istersen bugün git baktır 2 gün sonra yine gider baktırırsın seni tutan hiçbi güç yok sonradan pişman olucagın birşeyi asla yapma

kız lorke bi sakin ol ya ne bu kötü senaryolar bi kendine gel belkide sadece bebişin geldi ve o yapıyı sancıları sende böyle kötü şeyler düşünerek kendini harap ediyosun iğnenin etkisi 14.günden sonra geçiyo gaye erken yapmıştı bidefa yanıltıcı olmuşt ahtırlarsan sakin ol ve hayırlıssı için dua et hepimiz senin için duacıyız............

günaydın ravzacım hoşgeldin

günaydın kızlarrr napiyonuz bn grip oldum yaaa ama iiyim çok şükür ayakta atlatıyorum........

günaydın cnaım geçmiş olsun bende 4 gündür gripim ayakta atlatıyorum

izledim canım
biz kocişle hiç aşk yaşamadık ki içimden gelsinde böyle bir şarkı söyleyim ona
sende aski simdi yasa be gulummmmŞenizŞenizgec kalmadin hos bir dogum gunu evliilik yildonumunde ac bu muzigi beraber soyle kocisine

ben fecebook yanlis yazdim aslinda 23 ekimde bilet aldim turkiyeye ama supriz icin 28 ekim yazdim zemuszemusannemler cokk sasiracak
mesela kociisi ben buraya birakacam ondan ayri kalacam 1 saat hava alani yolu var bu muzigi acacam 1 saat bu sarkiyi soylicem ona bu 1 . fikir sempatiksalakcinni
2. fikir yarin kocisin dogum gunu var daha mantikli yarin bu sarkiyi patlat diyo icimdeki 2. fikirde nasil olu kizlarr-tatlicadiarzu-

ikinci fikir daha süpermiş

canım hiç bişi istemiyo ama kahvaltı yapıp ilaç almam lazım :sinifsinif:

ewet canimmm .ben her yil cilginlik yaptigimdann .esim dediki dun NURTEN sakin sakin olsun dogum gunum kaydirigubbakcemile3bende bunu sakin buldum sadece benimle dans edecek:smiley-cool:

fazla şımartmaya gelmez erkek milletini kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…