- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.561
valla herseyden olabılır benım 4 gun agzım berbattıhos bulduk canimmmmolumunekankayizsmile
yaa benim agzimin tadi yok migdem surekli bir bulanti halindaaa bide feci gazim varrrohaoldumsmile
tabıkı bacım beklıoz bakalım zaten doktora bu gıdısımde bı rota cızerız sanırsamya bayıldımmmmmmmmm bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm kuzu şöyleki erkeğin sperminde asit oluyomuş o da hamiş kalmayı engelliyomuş
böyle bi durum var
eşimin sperm 80 milyon ileri yönde hareketlilik %95
biz diyodukki ya mümkün degil olması lazım ama bak bende çıktı sorun
bence bunları düşünme
hem bişi dicem sana biliyomusun ki ben ilk hamileligimi hsg den 3 ya da 4 ay sonra eld ettim aynı şekilde gayede öyle azcık sabır bence bi ay daha bekle ve bence doktorundan memnun degilsen degiştir
günaydın kızlar.....bakın dün gece 1 e kadar yaptım kocamın süpriz doğumgünü pastası ve kurabiyeleri...ilk denemem azcık sorunlu......
Imageshack - 11102010100.jpg
Imageshack - 11102010103.jpg
Imageshack - 12102010104.jpg
gunaydın gayeeeGünaydııııııııııınnnnnn..... Dün gece hiç rahat uyuyamadım... Garip garip rüyalar gördüm (hayır olsun). Bugün akşam detaylı ultrason kontrolüm var... Sanırım onun heyecanından dolayı böyleyim.
Herkese günaydin hayirli sabahlar
bu arada günaydın gençler ve daim genç kalan hatuncuklar
nasılsınız bakiiim
valla herseyden olabılır benım 4 gun agzım berbattı
gazdan olecektım kac gece
sen dusunme bunları canım sakin sakin zamanını bekle
ewet canim haklisinnnn bekliyom bendeeeyerimseniben
Günaydııııııııııınnnnnn.....
gunaydin canimmmolumunekankayizsmile
Dün gece hiç rahat uyuyamadım... Garip garip rüyalar gördüm (hayır olsun). Bugün akşam detaylı ultrason kontrolüm var... Sanırım onun heyecanından dolayı böyleyim.
canim hayyra yor canim benim aklina kotu seyler getirmeopuyorumnanaktan
sanada gunaydin canimmmmm:lepi:Herkese günaydin hayirli sabahlar
anlatayim bakayimmravza hatun sen anlat bakalım sımdı dun ne oldu hayırdır
ben turkiyeye gitcektim esimde 3 hafta sonra gelecekti pesimden oyle anlastik ben biletimi aldim beraber guzel tatil yapacaktikbilmiyorumkismilesonra 1 hafta esimle istanbula gidecektik oradanda bu lanet yere gelecektik
esimin amcasi telefon acti acil yardimm ben mafoldum cok kotuyum acil para lazimm bayagi bir miktar hemde 15 bin euro.esimide 13 yasina kadar o amcasi buyutmusssbayanssulusmile esim simdi vermek istemiyo cunku o para amcasinin kizina gitcek damatlari bir halt yapmiss .banane n yapptiysa kendi ceksin cezasi guclubacismileborc aliyo ama 30 milyari nasil biriktirecekler veremezlerki .
tamam biz allaha sukur kirada degiliz araba v.s sukurler olsun ama bizde carsinin icinden 3 katli bir resturant aldik bizimde borcumuz var onuda oduyozz .sinirlerim bozuldu tamamen .su turkiyeden telefon gelmesii beni deli etti bizim esimle tatilimizde yattii .esimde kararsizz vereyimmi diyoo tabi tartistikk .kac gunden beri ise uykusuz gidiyooo .benide uzmek istemiyo .arada kaldiii .o yanii hala durumlar belli degill
ewet canim moralimi bozon suravza canım yok desin diyemedimi ilk aradığında.odeyemeyecekleri parayı istemesinler yada harcama yapmasınlar o kadar insanların emeklerine goz dikmesinler.
canim para amcasina gitmicek DAMADINA ve ozel yasayan kizina GIDECEK bide bizimde borcumuz var buradan bide bina aldik onun borcunu ancak oduyoruzz bide onlara borc mu cekecez .oyuzden bide beraber tatil yapacaktik esim simdi gitmesi lazim benim daha 2 haftam var ben bileti almistimm.olumunekankayizsmileravziş kuzum anlıyorum seni valla
eşini o büyütmüş olabilir ki adama güveniyosanız bence verin derim
ama adama güvenmiyosanız veremiyoruz deyin kapansın konu sonuçta sizinde bi haYATınız var küserlerse küssünler
gunaydinn fistikkkkkkkŞeniz anlatayim bakayimm
ewet canim bende sonunda oyle dedim ama icim icimi yiyo tabikii ,hersene ayri bir sorun her yil ayri bir konu esim o yuzden turkiyeye bile gitmek istemiyo hep 1 haftaligina geliyo bende 3 4 hafta kalmasini istiyom .ama olmuyoo .kendileri burunlarindan kil aldirmazlarr paslar gibi yasarlarr bizde onlarin giclarini temizliyelimm .o amcasinin kizi calissin saglikli .apartmaninda avukat doktorlar var onlarin cocuguna baksin .benim annem bu yasta cocuk bakiyo para kazaniyo yardimci olsun esine .ravzacık sen aklındakılerı soyle esıne sonra son kararı yıne ona bırak yarın obur gun bısey olur suclu sen olursun
ama esınde dusunsun o para sızın gecım paranız ılk olarak evıyle esıyle mesul kım buyuturse buyutsun ..
canim para amcasina gitmicek DAMADINA ve ozel yasayan kizina GIDECEK bide bizimde borcumuz var buradan bide bina aldik onun borcunu ancak oduyoruzz bide onlara borc mu cekecez .oyuzden bide beraber tatil yapacaktik esim simdi gitmesi lazim benim daha 2 haftam var ben bileti almistimm.olumunekankayizsmile
gunaydinn fistikkkkkkkŞeniz
anlatayim bakayimm
ben turkiyeye gitcektim esimde 3 hafta sonra gelecekti pesimden oyle anlastik ben biletimi aldim beraber guzel tatil yapacaktikbilmiyorumkismilesonra 1 hafta esimle istanbula gidecektik oradanda bu lanet yere gelecektik
esimin amcasi telefon acti acil yardimm ben mafoldum cok kotuyum acil para lazimm bayagi bir miktar hemde 15 bin euro.esimide 13 yasina kadar o amcasi buyutmusssbayanssulusmile esim simdi vermek istemiyo cunku o para amcasinin kizina gitcek damatlari bir halt yapmiss .banane n yapptiysa kendi ceksin cezasi guclubacismileborc aliyo ama 30 milyari nasil biriktirecekler veremezlerki .
tamam biz allaha sukur kirada degiliz araba v.s sukurler olsun ama bizde carsinin icinden 3 katli bir resturant aldik bizimde borcumuz var onuda oduyozz .sinirlerim bozuldu tamamen .su turkiyeden telefon gelmesii beni deli etti bizim esimle tatilimizde yattii .esimde kararsizz vereyimmi diyoo tabi tartistikk .kac gunden beri ise uykusuz gidiyooo .benide uzmek istemiyo .arada kaldiii .o yanii hala durumlar belli degill
Herkese günaydin hayirli sabahlar
Günaydııııııııııınnnnnn.....
Edutcan bayıldım pastanaaa!!! Ellerine sağlık... (canım pasta çekti) İstersen içine şeker yerine tuz koymuş ol sanırım bu pasta eşin için en değerli pasta olacaktır... Çünkü içinde sevgin ve emeğin var. Şeyyy bu arada benim de doğum günüm 3 Ağustos bilgin olsun kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
Dün gece hiç rahat uyuyamadım... Garip garip rüyalar gördüm (hayır olsun). Bugün akşam detaylı ultrason kontrolüm var... Sanırım onun heyecanından dolayı böyleyim.
bu arada günaydın gençler ve daim genç kalan hatuncuklar
nasılsınız bakiiim
sende cok fenasinnnlaelaelaelaelaecanim bizim yasam tarzi soylee biz 230bin euroya aldikmi bu binayi icinde kiraci var resturant isletiyoo kira parasio borcu karsiliyoo aslindaaa .ama benim esim ve ben yasarken hicbirseyi kismadan yasamak istiyoz .yani bizim paramiz bize istedigimiz sekilde yetiyoo cok guzel yasiyozz allahima sukur .ama bu parayi borc cekerse bunlar olmiyacak . burada ben niye sikayim ki kendimi .. amcasinin kizi damadi siksinlar kendilerini beraber olsun lar odesinler parayi ben enayi miyimm..olumunekankayizsmilekuzu erkek milletini zorlarsın gıcıklıgına tersini yapar bırak kararı o versin ama sen psikolojik baskı yap
hem sizinde borcunuz varmış bunu öne sürüp
ah keşke olsaydı dayıcım verirdik tabi çok üzüldük falan deyin geçiştirin
tatlım bence geri alabilecekseniz verin ki kendine harcamayacaksa da vermeyin sonuçta bakıp büyütebilir emeği çok olabilir ama bu demek değildir ki hayatını ona adayacaksın saygıda sevgide kusur etmediği sürece küçük ihtiyaçlarını giderdiği sürece bence bu kadar büyük meblağlara girmesin eşin madem sizde sıkışıksınız hiç yollamasın arsayı alıp napıcak siz ordasınız artık boşversin canım sizinde kendinize göre yaşamınız var bu parayı kolay elde etmediniz ki kızının süsüne ve damadının borcunu harcını siz ödemek zorunda değilsiniz o yüzden bence vermesin
iste canimm oyleee bende onu diyomm ama aramiz biraz limoniydii .yinede o cagirdi gece beni yataga .kendi yatti ne yapiyosun orada gel yatsana dedi bak cok uykum var yarin ise gitcem uzme beni dedi bende yattimmbilmiyorumkismile
gayee heyecan yapmışsındır içini ferah tut kaçtaydı randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?