Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu arada günaydın gençler ve daim genç kalan hatuncuklar
nasılsınız bakiiim

hos bulduk canimmmmolumunekankayizsmile
yaa benim agzimin tadi yok migdem surekli bir bulanti halindaaa bide feci gazim varrrohaoldumsmile
valla herseyden olabılır benım 4 gun agzım berbattı
gazdan olecektım kac gece
sen dusunme bunları canım sakin sakin zamanını bekle
tabıkı bacım beklıoz bakalım zaten doktora bu gıdısımde bı rota cızerız sanırsam
doktorumda memnunum rahatlatan acıklayan bı ınsan
bı de ben bısey soyleyınce sorunca gecıstırmıyo sen yabancı degılsın heralde bu konulara dıo yorum yapınca ben sempatiksalakcinni
bakalım dedıgın gıbı hsg sonrası 6 ay gebelık ıhtımalı yuksek olarak beklıyoruz dıyormus doktorlar
ne cıkarsa bahtımıza artık

Günaydııııııııııınnnnnn.....

Edutcan bayıldım pastanaaa!!! Ellerine sağlık... (canım pasta çekti ) İstersen içine şeker yerine tuz koymuş ol sanırım bu pasta eşin için en değerli pasta olacaktır... Çünkü içinde sevgin ve emeğin var. Şeyyy bu arada benim de doğum günüm 3 Ağustos bilgin olsun kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

Dün gece hiç rahat uyuyamadım... Garip garip rüyalar gördüm (hayır olsun). Bugün akşam detaylı ultrason kontrolüm var... Sanırım onun heyecanından dolayı böyleyim.

gunaydın gayeee
buyuk ıhtımal o sebep olmustur dusunup heyecan yaptıysan uyuman mumkun olmaz zaten emınım ...
ınsallah hersey yolundadır ıcın rahatlar kızını gorunce

Herkese günaydin hayirli sabahlar

sana da gunaydın canımm

nasılsınız bakiiim

gunaydinn fistikkkkkkkŞeniz

ravza canım yok desin diyemedimi ilk aradığında.odeyemeyecekleri parayı istemesinler yada harcama yapmasınlar o kadar insanların emeklerine goz dikmesinler.

ravziş kuzum anlıyorum seni valla
eşini o büyütmüş olabilir ki adama güveniyosanız bence verin derim
ama adama güvenmiyosanız veremiyoruz deyin kapansın konu sonuçta sizinde bi haYATınız var küserlerse küssünler

ravza canım yok desin diyemedimi ilk aradığında.odeyemeyecekleri parayı istemesinler yada harcama yapmasınlar o kadar insanların emeklerine goz dikmesinler.
ewet canim moralimi bozon su
biz burada sabahin 5 de kalkiyoz disarisi -20 oluyo onlar kiclarini sicak yataktan kaldiramiyo calismiyoo hel amcasinin kizii bir hava oyle montlara 50 100 milyon veremez en asagi 200 3000 e aliyoo bisey begenmezz annesiyle 6 saat uzaklikta oturuyo her ay annesinin yanina gidiyo biz birda curuyecezz .ohh sikisinca odesinlerr .
esimdee beni buyuttuler diyo hep vermiyom borc verecem diyo karsilginda arsa aliyo onlardan sonra parayi oduyunce arsayi geri alicaklarr .bizim arsaya ihtiyacimiz yokki turkiyeden kayin peder dedi oglumm bir suru arsa var sen neye arsa aliyon . iste yaa o yuzdenn sinirlerim bozulduuuguclubacismile

canim para amcasina gitmicek DAMADINA ve ozel yasayan kizina GIDECEK bide bizimde borcumuz var buradan bide bina aldik onun borcunu ancak oduyoruzz bide onlara borc mu cekecez .oyuzden bide beraber tatil yapacaktik esim simdi gitmesi lazim benim daha 2 haftam var ben bileti almistimm.olumunekankayizsmile

gunaydinn fistikkkkkkkŞeniz anlatayim bakayimm

ravzacık sen aklındakılerı soyle esıne sonra son kararı yıne ona bırak yarın obur gun bısey olur suclu sen olursun
ama esınde dusunsun o para sızın gecım paranız ılk olarak evıyle esıyle mesul kım buyuturse buyutsun ..

ewet canim bende sonunda oyle dedim ama icim icimi yiyo tabikii ,hersene ayri bir sorun her yil ayri bir konu esim o yuzden turkiyeye bile gitmek istemiyo hep 1 haftaligina geliyo bende 3 4 hafta kalmasini istiyom .ama olmuyoo .kendileri burunlarindan kil aldirmazlarr paslar gibi yasarlarr bizde onlarin giclarini temizliyelimm .o amcasinin kizi calissin saglikli .apartmaninda avukat doktorlar var onlarin cocuguna baksin .benim annem bu yasta cocuk bakiyo para kazaniyo yardimci olsun esine .

kuzu erkek milletini zorlarsın gıcıklıgına tersini yapar bırak kararı o versin ama sen psikolojik baskı yap
hem sizinde borcunuz varmış bunu öne sürüp
ah keşke olsaydı dayıcım verirdik tabi çok üzüldük falan deyin geçiştirin

tatlım bence geri alabilecekseniz verin ki kendine harcamayacaksa da vermeyin sonuçta bakıp büyütebilir emeği çok olabilir ama bu demek değildir ki hayatını ona adayacaksın saygıda sevgide kusur etmediği sürece küçük ihtiyaçlarını giderdiği sürece bence bu kadar büyük meblağlara girmesin eşin madem sizde sıkışıksınız hiç yollamasın arsayı alıp napıcak siz ordasınız artık boşversin canım sizinde kendinize göre yaşamınız var bu parayı kolay elde etmediniz ki kızının süsüne ve damadının borcunu harcını siz ödemek zorunda değilsiniz o yüzden bence vermesin

Herkese günaydin hayirli sabahlar

günaydın bebişkom

günaydın Gayecim hayır olsun bakalım rüyan neyseki kızını göreceksin için rahatlar o zaman

nasılsınız bakiiim

günaydın kıvırım

sende cok fenasinnnlaelaelaelaelaecanim bizim yasam tarzi soylee biz 230bin euroya aldikmi bu binayi icinde kiraci var resturant isletiyoo kira parasio borcu karsiliyoo aslindaaa .ama benim esim ve ben yasarken hicbirseyi kismadan yasamak istiyoz .yani bizim paramiz bize istedigimiz sekilde yetiyoo cok guzel yasiyozz allahima sukur .ama bu parayi borc cekerse bunlar olmiyacak . burada ben niye sikayim ki kendimi .. amcasinin kizi damadi siksinlar kendilerini beraber olsun lar odesinler parayi ben enayi miyimm..olumunekankayizsmile
neyse sizide siktim konumla:sinifsinif:

Yuhhh yaaa!!! Ayy millete bak ne kolay 15bin euro istiyolar... Sanki marketten sana yağı istiyo!!! İşte bende sinir oluyorum aile içindeki bu mevzulara.Birisi çalışır didinir 3 kuruş para biriktirir diğeri bir halt işler o 3 kuruşla o haltı kapatmaya çalışırlar. Hayatımda kendi ailemde yaşamadığım durumlar bunlar... Eşimin ailesinde az da olsa var bu durumlar.
Hele ki vicdan olayı var ya! o iyice sinir ediyo beni... "bana baktı" "beni büyüttü" "bana kol kanat gerdi" mevzuları.
İyi hoş yaptı da yani illa ileride beni yolmak için mi yaptı!! yada ben mi istedim ondan bana bakmasını... İstenen paralar da az buz olmuyor... Hiç düşünmüyorlar bu adamın kendi hayatı var,evi var,işi var,karısı var bakalım bunlar el verecek mi bu parayı vermeye. Şimdi verirsin o parayı daha onu ödemeden yenisini isterler.. Çünkü kaynak belirlenmiş olur!! 15bini veren yarın 20'yi de verir diye düşünürler.Ohhh sırt sağlam. Biz ne yaparsak yapalım o vicdan var ya o vicdan her parayı verdirir diye düşünürler.
Offf bende sinir oldum resmen yaaa!!! Ama yapacak bişey yok Ravzişim... Sen eşinle düşüncelerini paylaş açıkça.Anladığım kadarıyla aranızda zaten çok güzel bir iletişim var.En azından 15bin değil de yarısını falan verebiliyorum desin.Bari o kadarını kurtarın.
Çünkü o para ha deyince geri gelmez.Verecekleri arsa da size bir getiri sağlamayacağına göre bari paranın yarısını kurtarmış olun.

gayee heyecan yapmışsındır içini ferah tut kaçtaydı randevun

akşam 6 da canım.

Son düzenleme:
kızlar doktor bizden birsürü test istedi ya
ankaradaki doktor
en az 3 ayda geliyomuş sonuçlar napcaz şimdi ufffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…