Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

LORKEMMM
boşver sonra kaybetmektense şimdi kaybet

kızlar ben kaçıyorum yemegim yok mide agrılarımda başladı azcık daha yatıyımda kalkıp yemek yapıcam öpüyorum herkeşleri akşam girerim burda olursanız görüşürüz
gecenin ilerleyen saatlerinde

evet gerizeklaı ya 5 gün önce baktırdım 22 çıktı bana sonuç negatif dedi
gerçi adamın içine dogmuş galiba sonra düştü ama olsun :roflol:

canım allah hayırlı zamanda verecek bundada bir hayır vardır umidi kaybetmek yok biliorsun adetini bekle oyle git doktora inşallah kist oluşmamıştırda tedavine devam edersin

lorkeem canım
herşeyin hayırlısı tatlım zaten biraz erkende yaptırmıştın
inş. sana minişin kocaman bir süpriz yapar tatlımm
seni çok seviyoruz canım arkadaşımolumunekankayizsmile

doktorla konuştum sonunda
mutlaka alıcaksın ilaçları dayanıcan agrılara diyor ya suda eriyenlerinden varmış bide onları deniycez üffffffff

waowwww kalabalık topikimiz =)))
selam kızlar cokkk özlüyorum buraya girip yazmayı, kızım izin verdikçe girmeye çalışıyorum bazen okuyup çıkıyorum
lorkem hayırlısı inşallah bakalım doktor nedicek? en güzel zamanda gelicek inş.

tatlım hayırlısı olsun insan ne kadar negatif düşünsede içinden pozitif olursa diye geçirdiğinden bu kan sonuçları çok yıpratıcı oluyor ama sen yinede üzülme bizler varız yanında bencede adetini bekle öle git sonrasında git gel ile uğraşma boşuna

görüşürüz tatlım umarım iyileşir miden

tabikide 2. ya da 3. günü git kuzum hem garanti olsun işin
üzülme olur mu biz varız hep beraber başarıcaz rabbim yardım edicek bize :1hug:
kuzum siz sperm tahlili yaptırmışmıydınız

yaptırmıstık kuzum gercı 5 ay oldu ama benım doktorum da esımınınkıde olmayacak degeler degıl demıstı cok yuksek degıl ama kotu de degıl yanı
hayrlısı olsun canım üzülme lütfen çok zor biliyoruz ama napalım hepimiz bu yollardan az yada çok geçtik rabbim hayırlı zamanlarda versin kucağına bebişini........

lorke canim sakin üzülme tamam mi..
Herseyin hayirlisi. Hem dur bakalim daha rgl günün gelsin hele
sagolun kızlar hayılrısı bakalım
bekleyelım yapacak bısey yok
valla bılmıomkı canım
dgeerr falan sormadım kadın negatıf deyınce kapattım telefonu sonucu gelıp alabılrısın dedı ama gıtmem artık
artık ağrıların geçecek...içindeki acaba gidecek...emin ol öğrenmen senin için iyi oldu...üzülme diyemem üzülüyoruz((...ama emin ol seni burada anlayanlar heryerden daha çok....
aynen oyle canım emınım zaten sızın anladıgınıza o yuzden sızden baska kımseye soylemıyorum bıle

canım allah hayırlı zamanda verecek bundada bir hayır vardır umidi kaybetmek yok biliorsun adetini bekle oyle git doktora inşallah kist oluşmamıştırda tedavine devam edersin

lorkeem canım
herşeyin hayırlısı tatlım zaten biraz erkende yaptırmıştın
inş. sana minişin kocaman bir süpriz yapar tatlımm
seni çok seviyoruz canım arkadaşımolumunekankayizsmile
hayırlısı kızlar bakalım persembe gunu gelecekmı kırmızılar

mutlaka alıcaksın ilaçları dayanıcan agrılara diyor ya suda eriyenlerinden varmış bide onları deniycez üffffffff

canım varsa ole alternatıfın hemen o haplara gec kendıne de yazık etme tedavını de ıhmal etme bence
sagolasın canım hayırlııs olsun valla huzunlıu bı rahatık oluyo en azından rahatlıyo ınsan

sagolasın canım ...
ole yapıcam adetı beklıcem bakalım

ikinci seçeneğinin olması da güzel kıvırım umarım suda eriyen iyi gelir de bırakmak zorunda kalmazsın

hoşgeldin tatlım

nerde yaptıdınız semen testini?

ben çıkıyorum eve gitmeden kocamın d.günü için kurabiye malzemesi alacağım....

kuzu gel ablanıo dinle...ankarayı felan boşver...ebay ingiltereden ovultest hediyeli olanından al...45 -50 tl ye geliyor
olabilir aslında ya o zaman ankaraya gidip geleyim siparişi veririm

kvrck preseed eczanelerde felan yokki ankarada nerden almayı dşunuosun netlerde var sadece
bilmem ki bulamazmıyım eczanelerde neyse bende edutcan ın dedigi yerden sipariş veririm
yok kuzu ya ne iyileşmesi gitgide kötüye gidiyor

ikinci seçeneğinin olması da güzel kıvırım umarım suda eriyen iyi gelir de bırakmak zorunda kalmazsın
yok canım eşim degişen bişi olmaz tamamen bırak ilaçları azıcık miden düzelsin sonra ara ara kullanırsın dedi
bende bırakıcam
ınvıtro laboratuarı dıye bı yer canım krugere gore bakılmadı who ya gore bakılmıstı

kuzu sen yaz bakıyım tahlil sonucunu şuraya

1 ml. deki Spermatozoon sayısı 51,000,000
toplam 265,200,000

Hızlı ileri Hareketli % 50
Yavas ileri Hareketli % 5
Hareketsiz % 40
Yerinde Hareketli % 5 (ya hareketlı ya hareketsız bızımkıler )

Morfolojik inceleme
Normal % 43
Büyük baslı % 3 Küçük baslı % 3 Çift basl % 1 Mekik baslı % 2
Kuyruk anomalisi % 40 Kuyruksuz % 1
Mikroskopik Inceleme Her sahada nadir lökosit görüldü.

LORKEM
umut yolunda hep beraber yurumeye devamkaydirigubbakcemile5
bebiskom:ecrin_bebek:kvrck:ecrin_bebek:edutum:ecrin_bebek:lorkem:ecrin_bebek:gayem:ecrin_bebek:halevim:ecrin_bebek:
herkese ama herkese destekleriniz icin cok tesekkur ediyorumm sizi cook seviyrummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum eve gitmeden kocamın d.günü için kurabiye malzemesi alacağım....
sizede canimm BIR OMUR BOYUU NICE DOGUM GUNUNU SAGLIKLI MUTLU HUZUR ICINDE GECIRMENIZZ :lepi::Saruboceq:
esinin cocuksuz son dogum gunu olur insallah bidahi dogum gunu bebisle olur insallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…