- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.541
evet canım aynen oyle umutla yola devam ...LORKEM
umut yolunda hep beraber yurumeye devamkaydirigubbakcemile5
:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar::1shok::sinifsinif::bbo:akannehir-tatlicadiarzu-:icecream:şakkıdısengözlerimebaksanab:smiley-cool::teytey::roflol: LORKEM BU AVARTALARA GORE HAREKET EDERSEN SEN BEBIS VE BENDE BEBIS SAHIBI OLURUZ HERHALDEMMMnaniknanikDENIYELIMMI NE DERSINmirmirmirmirevet canım aynen oyle umutla yola devam ...
esımd gelınce durmak yok yola devam dıo
kuzum ben sana sormadan sonucu eşime gösterdim1 ml. deki Spermatozoon sayısı 51,000,000
toplam 265,200,000
Hızlı ileri Hareketli % 50
Yavas ileri Hareketli % 5
Hareketsiz % 40
Yerinde Hareketli % 5 (ya hareketlı ya hareketsız bızımkıler )
Morfolojik inceleme
Normal % 43
Büyük baslı % 3 Küçük baslı % 3 Çift basl % 1 Mekik baslı % 2
Kuyruk anomalisi % 40 Kuyruksuz % 1
Mikroskopik Inceleme Her sahada nadir lökosit görüldü.
günaydın Edutum bence güzel görünüyor pastan eşin şanslı senin gibi bi hatunu olduğu için
günaydın kızlar.....bakın dün gece 1 e kadar yaptım kocamın süpriz doğumgünü pastası ve kurabiyeleri...ilk denemem azcık sorunlu......
Imageshack - 11102010100.jpg
Imageshack - 11102010103.jpg
Imageshack - 12102010104.jpg
kuzum ben sana sormadan sonucu eşime gösterdim
ooo çok çok iyi sonucu rahat normal yldan hamile kalır
bu tahlil sonucuna göre kadında bi problem vardır dedi
canım benımde esımın doktoru da olması lazım dıo bu degerlerle ama yıne de testı bı baska yerde yaptırmadık tekrr o yuzden dun esımde dedı yapalım tekrr ne olur ne olmaz dıye ben bı regl olayım bakalım daha ıyı bı yerde baktıralım dedık kruger mı ne ona gorebende kızdada problem yok dedim
ya bilinmedik bi problemi vardır ya da kısmet işte dedi
hayılısı olsun be kuzu
edutum cok guzel olmus hepsı ellerıne saglık ....günaydın kızlar.....bakın dün gece 1 e kadar yaptım kocamın süpriz doğumgünü pastası ve kurabiyeleri...ilk denemem azcık sorunlu......
günaydııın kıslarrr
LORKEEM seni çook öpüyorummm üzme tatlı canını olcak inşallah
gunaydın kıslar
edutcum pastan çok gusel olmuş afiyetle yeyin
lorkee yılmak yok yola devaamm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar::1shok::sinifsinif::bbo:akannehir-tatlicadiarzu-:icecream:şakkıdısengözlerimebaksanab:smiley-cool::teytey::roflol: LORKEM BU AVARTALARA GORE HAREKET EDERSEN SEN BEBIS VE BENDE BEBIS SAHIBI OLURUZ HERHALDEMMMnaniknanikDENIYELIMMI NE DERSINmirmirmirmir
günaydın edacım, gültunum, lorkeem ve bitter çikolatam hoşgeldiniz
lorkeecim bende test yaptığımın ertesi günü regl olmuştum
gunaydin k.k. nin guzel hatunlariii
EDUTUMM:1shokastana bayildimmmmcokacimcoookcok guzel olmus sen ne kadar hamarat bir hatunsun yawwwwaklinialirimsmileaklinialirimsmile
lorkem bu sifreyi sana dun aksam vermistimm cozebildinmi acabaaaşakkıdı
hos bulduk canimmmmolumunekankayizsmilegünaydın ravzacım hoşgeldin
ya bayıldımmmmmmmmm bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar.....bakın dün gece 1 e kadar yaptım kocamın süpriz doğumgünü pastası ve kurabiyeleri...ilk denemem azcık sorunlu......
gunaydın kızlar hepınızee nasılsınız bakalım ...
benım aksam basım ve karnım agrıdı gelenler gelecek heralde sınyaller basladı sempatiksalakcinni
canım benımde esımın doktoru da olması lazım dıo bu degerlerle ama yıne de testı bı baska yerde yaptırmadık tekrr o yuzden dun esımde dedı yapalım tekrr ne olur ne olmaz dıye ben bı regl olayım bakalım daha ıyı bı yerde baktıralım dedık kruger mı ne ona gore
bıde demıslerde ya rahım agzında spermlerı bozan bı durum oluyomus bayanlarda o geldı benım aklıma ona nasıl bakılıyo kı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?