Kullanmadık krem zaten gecmezse gidecem drum 12. Haftada 2 li testler falan yapicaz dedi acaba erken gitsem onlarida yaparmi?Kadın doğumcunuz yönlendirir sizi tabi.
Hem bu arada bebişinizin de kalp atışlarını dinlersiniz moral olur size.
Bir de her kremi kullanmayın..
Hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir..
Ayy herkes hasta demekki hepimiz usuttukinanmazsın ama sağ tarafıma da benim bıçak sokuyorlar gibi şu an...dert etme en fazla bir iki güne geçer arkadaşım.
Kullanmadık krem zaten gecmezse gidecem drum 12. Haftada 2 li testler falan yapicaz dedi acaba erken gitsem onlarida yaparmi?
Cook teşekkür ederim demekki dogru yapiyormusum zaten sağa dönünce rahatsız oluyorumIlk cocugumda bende hep sola yatardim son haftalarda tutulmaya baslamistim artik..sola yatinca hamileyken kan dolasiminin daha iyi oldugunu duymustum bende…
Soguk tutmaktan ziyade sicak tutmaya calisin derim..iyi gelir herhalde…bi kac gune gecer ins. gecmis olsun.
Evet pek nazik.olduk ya hergün biryerim ağrır oldu hayırlısıyla bebeklerimIzi dünyaya getirseydik sağlıklaHamilelikte kaslar yumusadigi icin daha cabuk incilebiliyor yigenini kaldirdigin icin oyle olmustur ustunde fazla durma ama hamilelikle alakali oldugunu sanmiyorum
bir anda soğudu havalar geçiş yaşamadık vücut alışmadı kışlıkları çıkarmadık dert etme canım..Ayy herkes hasta demekki hepimiz usuttuk
Evet bakalim ınşOna doktorunuz karar verir ama zamanında yaptırmanız en iyisi.
Olmazsa haftaya gidersiniz hem belki geçer o zamana kadar.
banada geçen gün oldu kalp krizi geçiriyorum sandım başta... cereyanda kalmışsın..kulunç girmiştir...a kürek kemiğin omuz başın ve memen ağrıyor aynı nada dimi nefes alırken oralara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyor... sıcak tut kendini geçti benim şimdi 3 gün sürdü...Kızlar dünden beri sol omzumun altı sirtim çok ağrıyor dün uyuyamadim esim masaj yaptı soğuk pres sıcak pres hepsini denedik soğuk biraz iyi geliyor sonra yine ağrıyor nefes alırken de ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Birde dün 3 aylik yeğenimi kucağında tuttum biraz toplu bir bebek bunun etkisimi bir şey söyleyin lütfen
Evet pek nazik.olduk ya hergün biryerim ağrır oldu hayırlısıyla bebeklerimIzi dünyaya getirseydik sağlıkla
Evet ya oyle ınş gecer bakalim nefes alamiyorumbanada geçen gün oldu kalp krizi geçiriyorum sandım başta... cereyanda kalmışsın..kulunç girmiştir...a kürek kemiğin omuz başın ve memen ağrıyor aynı nada dimi nefes alırken oralara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyor... sıcak tut kendini geçti benim şimdi 3 gün sürdü...
Amin ınş doğum yaklaşmis senin bizim daha çok birazda korkuyorum benCanim ilerleyen haftalari bekle agrimadik bolge kalmiyor bide zamanda gecmiyor bir turlu Allahim saglikli dogumlar evlatlar nasip etsin hepimize.
Sanırım usuttum şimdi daha iyiyimGaz olabilir mi? Gaz cikartabiliyor musun rahat?
Karninda gaz varsa.o da vurur omuza. Birde tabi.soguk carpmis olabilir
Amin ınş doğum yaklaşmis senin bizim daha çok birazda korkuyorum ben
ipek aynı ağrılar bende de vardı.dedim kesin gitti böbrekler.belirtiler ve şikayetler kişiseldir. bence çok üstünde durma, psikolojik olarak da sen tetkliyorsun o şekilde düşünmeye. 1 aydır sol karın boşluğum ağrıyordu ama nasıl böbreklerime kadar vuruyor. ben düşündükçe daha çok ağrıyordu. Artık kötü senaryolar neler neler...
En son geçen hafta dr ye gittim. Ultrason vs bir sürü test, hiç bir şey çıkmadı. doktora gittikten sonra geçti ağrılar. Neden mi? Beynim kabul etti bir şeyin olmadığını.
yoğunlaşma ağrıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?