- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bence yap canım en azından içinde şüphe kalmaz hatta kan testi yaptirkızlar ben regl oldum ama az geliyor ..hiç ağrımda yok acaba diyorum test yaptırsammı olabilir mi? ne yapayım bilemedim
Varsa çıkar kuzum eğer az az oluyorsa sen kendini bilirsin bi farklılık varsa baktir bence ustune gorme olabilirkanda yaptırınca çıkarmı? regl iken
Rica ederim tatlım sonuçtan haber et inşallah pozitif çıkar çıkmazsa da moralini bozmaçok teşekkür ..
O zamn ustune gordun sen hmn bi hastaneye git testlerin hepsimi bozuk olck sanki hmn gt bnceMerhabalar bundan 3ay önce adetimde gecikme oldu 15 gün gibi bi süre test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı hamileyim sandım ardından 2 gün sonra her zamanki gibi normal reglımı geçirdim. Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hasta olmadım yine test yaptım yine pozitif çıktı hastaneye falan gitmedim testte yanılma olabilir mi yoksa gerçekten hamile miyim bi yardımcı olur musunuz?
Ve bence 2 bucuk aylikta hamilesindrMerhabalar bundan 3ay önce adetimde gecikme oldu 15 gün gibi bi süre test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı hamileyim sandım ardından 2 gün sonra her zamanki gibi normal reglımı geçirdim. Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hasta olmadım yine test yaptım yine pozitif çıktı hastaneye falan gitmedim testte yanılma olabilir mi yoksa gerçekten hamile miyim bi yardımcı olur musunuz?
Canım bence de ustune gordun git bi kan verMerhabalar bundan 3ay önce adetimde gecikme oldu 15 gün gibi bi süre test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı hamileyim sandım ardından 2 gün sonra her zamanki gibi normal reglımı geçirdim. Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hasta olmadım yine test yaptım yine pozitif çıktı hastaneye falan gitmedim testte yanılma olabilir mi yoksa gerçekten hamile miyim bi yardımcı olur musunuz?
Hc bsey yok isteAmin canim sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim ck merk ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?