hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Aşırı göğüs ağrısı iştah 2 kat arttı birden hareket edince kasikta ağrı koku duyunun 2 kat artmasi

kızlar ben regl oldum ama az geliyor ..hiç ağrımda yok acaba diyorum test yaptırsammı olabilir mi? ne yapayım bilemedim

Yardıımmm
Selam kızlar 1 buçuk yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz. Adetim 4 gün geçikti fakat göğüste dolgunluk renk değişimi, akıntı ya da lekelenmem olmadı. Sadece aşırı bi bel ağrım var ayaklarıma kadar vuruyor uyku halindeyim.
Benimle aynı durumları yaşayan oldu mu?
ümitlenmek istemiyorumHüsrana uğramaktan bıktım

Merhabalar bundan 3ay önce adetimde gecikme oldu 15 gün gibi bi süre test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı hamileyim sandım ardından 2 gün sonra her zamanki gibi normal reglımı geçirdim. Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hasta olmadım yine test yaptım yine pozitif çıktı hastaneye falan gitmedim testte yanılma olabilir mi yoksa gerçekten hamile miyim bi yardımcı olur musunuz?

O zamn ustune gordun sen hmn bi hastaneye git testlerin hepsimi bozuk olck sanki hmn gt bnce

Ve bence 2 bucuk aylikta hamilesindr

Canım bence de ustune gordun git bi kan ver

Bende sol kasık ağrısı ve yorgunluk var uykusuz gibiyim hep ama daha 1 hafta var regle.
Bi de ilişkiden sonra regl olacak gibi karın ağrısı çektim 2 gün boyunca.
Sizce belirti midir?

Merhaba arkadaşlar, ben gebeliğimi erken gebelik testiyle adetten 6 gün önce öğrendim, hiç bir belirti yoktu, eşim ısrar ettiği için denedim, 5.dkda hayalet çizgi çıktı, ertesi sabah tekrarladım çizgi daha belirginleşti, ogün akşam kan verdim 17,46 çıktı.. Öğrendiğim günden sonra yoğun kasık ve bel ağrısı yaşadım, iki gün sonra geçti, şuan adetime 1 gün kaldı, arada kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ama küçül batmalar şeklinde oluyor, birde göğüs uçlarım acımaya , ve erken uykum gelmeye başladı yeni.. Bunlar dışında bi belirtim olmadı

Benim esimde sperm sorunu vardi 2 sene once canlı ve hareketli olmadigini öğrenmiştik bu sene tekrar yeniden test yaptırmaya karar verdik hastane de yaptırdığım icin pek ilgili olmadilar sigarayi biraksin olur deyip yolladilar ne bir takviye nede ilac hic bir sey vermediler birinci hemen olmustu ona daynarak olur deyip salldilar bu sefer ürolojiye gjtmesi icin israr ettim bende tekrar doktoruma gittim hormon testine yolladi esimi tekrar sperm testine yolladi testlerden sonra ne gibi yol izleyeceklerine karar vercekler dua edin kızlar insallah ilacla tedavisi olan geçici bir sorun vardir eşimde artik pes ettim senlerdir hüsranla sonuclanmasindan dolayi biliyorum esime takviye vermedikleri surece kendiliginden olacak bir sey degil cok sukur sigarayi bırakalı 4 ay olacak sigara ne alaka demeyin bazi erkeklerin vücudu ck hassas olurmus ve sigara büyük hasar verirmis benim esim doktor yolunu bilmezdi son iki senedir hep doktor hastane de gecti MS hastası oldugunu öğrendi bu sene buda büyük bir sarsıntı oldu bizim icin hem MS yuzunden doktorlar emarlar iki sene süren haftada uc gun yapması gerken igneler ilaclar ck yıprandı bi yandan çocuk istediğimizin sonuçları hüsran olmasi filan baya çöküntü oldu bizim icin lutfen dua edin ve esleriniz sigara iciyosa hemen biraksin kalici sorunlar bile elde edilirmis icen biri olarak esime destek amacli bende bıraktım sigarayi ve cl rahatiz

P ponnyy26
Canım benim inş yoluna girer her şey bnm de eşimde sperm azlığı vardı doktor varikosel dedi ve ameliyat oldu sonrasında 6 ay proxeed plus toz kullandı ayrıca zeytinyağına incir bekletip yedirdim bir de keçiboynuzu pekmezi içti.sayı 17 milyondan 100 milyona çıktı. Tabi her test sonucuna da güvenmmk lazım çünkü sperm testlerinde sayılar çok değişebiliyor.biz de çok istiyoruz bebiş,hala uğraşıyoruz.eşine acil şifalar versin rabbim güzel haberler alın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…