hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

evet benimde goguslerimde damarlar cok belirginlesmisti canim. Allah sagsalim kucagimiza almayi nasi[p etsin

Ben her adet olmadan 1 hafta öncesinde göğüslerimde ki damarlar çok belirginleşiyor ya resmen omuzumda bile damar belli oluyo ama özellikle sol göğsümde.. sağda pek fazla damar belli olmuyor..

Ben bu ay yok diye umidi kestm ama bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi seymi arkadaslar bi baksanz

Ben bu ay yok diye umidi kestm ama bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi seymi arkadaslar bi baksanz

ilk gebeliğimde benimde çok fena ağrıdı göğsüm öyle ki dokunamıyordum bile. ama düşükle sonuçlandı. şimdi de ki hamile olup olmadığımı bilmiyorum göğüs ucum hassaslaştı dokunamıyorum bat 16 ağustos. bekliyorum bakalım bende

Ins. Olur bitanm ve sagliklica alirsn kucagna

Ama bnm sadece dokununca agriyo

Hicbir belirti yasamadim belirtiler 6.haftada ancak baslamisti adet olucagim aylardan farki yoktu iki hamileligimdede

Benim hiç göğüs hassasiyetim yok ama diğer belirtiler var. Bugün de adet gunum ama olmadı sizce ne zaman test yapmaliyim
Aynı durumdayız canım. Her türlü belirtim var göğüs ağrım dışında. Benimde bugündü adet günüm ama olmadım hala. Sabah test yaptım negatif. Bundan önceki hamileliğimde aşırı derecede göğüs hassasiyetim vardı

Ben grip oldum, normalde hiç hasta olmam ama inanılmaz bir nezle başladı. Adete 10 gün kala da batmalar olmuştu. Bunlardan şüphelendiğim için BAT'a 2 gün kala test yaptım ve pozitif çıktı. Bu arada 8-9 aydır deniyorduk ve ben son aylarda test yapmıyordum hiç çünkü negatif görmekten bıkmıştım. Bu belirtiler üzerine dayanamadım ve erken yapıp öğrenmiştim.

Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Benim adetime 1 hafta kala tek taraflı kasik ağrım ve yan göğüs ağrım vardı umarım hamilesindir canım

Ya kizlaaaaar bi ruya gordum cok guzeldi sabah ezanindan sonra gordm bi bebek kundakta erkek bebegi emziroyorum ama devamli balkonda falan odamda hep emziriyorum cok guzel bi duygunun icindeydim gercek gibi ruya tabirine baktim is guc bereket falan yaziyodu alttada bir bebek haberi gelcegine usarettir diyodu ama yemin ederim o duyguyu tattim sanki gercek gibi emzirdm bi kalktm goguslerim sizliyo ya o bile guzeldi

Benim rüyam şu an için gerçek olmadı adet oldum bugün ama inşallah seninki gerçek olur canım. Bebişe işarettir inşallah

Sen ne gordun cnm ruyanda ama bnm yanmda ablam vardi ryamda onun olur dye dusunym bnm olmasada
Hamileymişim doğum yapıyormuşum hastanede. Bir kızım oluyormuş gördüm yatağımızın çarşafı da pembe. Ama oda da başka doğum yapacak biri de var onda erkek doğuracakmış neden olduğunu hatırlamıyorum ama 5 dk lığına onun yatağına geçiyorum onun çarşafı mavi erkek olacağı için. Dün de kızkardeşim görmüş rüyasında beni. Ölüyormuşum arkamdan çok ağlıyormuş o daha çok gençti diye ve arkamda 2 tane çocuk bırakıyormuşum

Ben sadece mavi kundakta bi bebek emziriyodm dogum yaptgmi hastane falan gormedm cnm ama olmasada ruyasi bile guzeldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…