hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

Selam tatlım sen doğuramamaktan ben çocuk bakmaktan uykusuz geceler. Sabahlar olmasın

34 bedenken 22 kilo aldım hamileliğimde. 40 gün sonra 3 kilo fazlam vardı sadece.. şuanda dert edeceğin en son şey bile olmasın kilo. Hamilesin tabikide kilo alacaksın.

Ben gerçekten cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim içim ferahladı Allah razı olsun hepinizden

5 kiloya bedenin çok artmış bence , bir tuhaflık var sanki. Kalıp falan farklıdır belki? Bir de ödem , şiş falan da var. Ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum bulantıdan , yine de almışım 1 kilo. Ama yüzük parmağıma zor giriyor. Şiş sanırım , yani inşallah gerçi sağlıkla ilerlesin de süreç kilo dediğin 2-3 ayda verilir hiç sıkma canını

Ben de senin gibi 9 haftalıkken çok bulantı çektim ilk 3 ay hayatım felç oldu resmen birde 5 haftalıkken kanama yaşadım şimdi iyyiz şükür o günler geride kaldı

Selam tatlım sen doğuramamaktan ben çocuk bakmaktan uykusuz geceler. Sabahlar olmasın

Aleykum selam canim benim.. Vallahi yaaa ne çektik demi.. Olsun sen sağ salim aldın kucağına çok şükür eninde sonunda bende alicam (inşallah) er yada geç düzene girecek hayatımız ya.. Uykusuzluk bitecek bir gün bizde hunharca uyuyacagiz elbet..

Takma sen onun bunun dediğine Dr una danış zaten anormal bir durum olsa o seni uyarır canım. Hayırlı olsun allah güzel doğum nasip etsin inşallah

İnşallah canım:) kısmetse çocuklar üç yaşına gelince uyuruz hunharca tabi o arada ikinciye niyetlenmezsek

İnşallah canım:) kısmetse çocuklar üç yaşına gelince uyuruz hunharca tabi o arada ikinciye niyetlenmezsek

Açıkçası araya çok fark bırakma taraftarı degilim haa bizim nerden baksan 6 yilimiz var daha desene... Olsun birilerine kakalariz uyuruz belkim azcik büyüsünlerde.. Hayal kurmak beles nasilsa..

Canım ben de o dönemde çok zorlandım. Altı kilo verdim iki ayda. Yağsız patlamış mısır, laktozsuz süt bebe bisküvisi dokunmuyordu sadece. Aklında bulunsun. Bebe bisküvisi de baya besleyici olur senin için. Dene istersen belki yiyebilirsin sağlıkla kavuş bebeğine

Yaptığınız sey cok saçma . Her beden aynı dıye bı konu yok dünyanın en guzelını taşıyorsunuz annelık bsmbasksdır abuk sabuk düşünceye mahal vermeyın daha ayak numaranız büyüyecek . Ben 30 kılo almıstım hepsı gıttı

Ben kendımı atıyımmılk 5 ayda 15 kg aldım 58 le başlayan seruven 84 le bıttı sımdı 60 kg ama kızım 6 yasında
168 boyum 38 beden anca oluyor bence tr kalıpları farklı 34/36 beden 45/50 kg lara olur gıbı
Keyfını sur hamılelıgınınn

Kesinlikle kalıplarla ilgili ben de 20 haftalık hamileyim 3 kilo aldım 42 hamile bedeni giyiyorum. Sadece göbeğim kilo aldı başka hiç bir yerimde fazlalık yok. Tişört olarak da farklı mağazaların M / L /XL hepsi oluyor. Burdan bile belli kalıp farkı var.

Bn de 16 hafta da 58 kilodan 64 kiloya çıktım. Ve h&m den 36 beden kot aldım dün 2 tane.hamile reyonundan. Nasıl sana 42 oluyor bn şok. Bn senden daha çok kilo alıyorum. Bu arada ilk kızımda da 23 kilo aldım.kızım 7 aylıkken 55 kiloya düştüm. Sıkıntı yapma çocuğun sağlıklı olsun.kızım ve bu hamileligim arasında 3 kez düşük yaptım. Kilo almak önemli değil bebislerine sağlıklı olsun.hamilesin biliyorum ama herkesin bünyesi çok farklı.

ne yedin okadar canim merak ettim kizin kac kilo dogdu

herhalde o aldigim kot kaprinin kalibi kucuktu bilmiyorum benimde gobegim var bacaklarimda da az kilo var suan telim bozuk olmasaydi resim cekerdim boydan sen almanyadaki H&M den mi aldin canim türkiydekinden mi

Ben hamileligimde 30 kilonun ustunde aldim yani almasaydim iyiydi simdi ki aklim olsa diyetisyene giderdim , biraz daha kontrollu yerdim...
Ama ilk 20 kilo 2 ay icinde uctu gitti sonra guzel kilo veriyirdum bu kis yeniden aldim simdi de vermeye devam ediyirum......
Herkesin bunyesi farklidir bende ozenirdim zayif olan ve bir karni olanlara ama benim tamamim yuvarlak oldu..... onemli olan senin ve bebeğinin saglikli olmasi , kilo bir sekilde verilir bence bu kadar sorun ve stres yapma ,,kanındaki bebisi uzme , kendini de...

Ben 53 kiloyla hamile kaldim 66 ile doguma gittim dogumdan 7 8 ay sonrada 51 kiloydum diyet spor felanda yapmadim ustelik dogumdan sonra gidiyor kilolar ama takimti haline getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…