- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Selam tatlımE bebis var tabiki alacaksın kilo.. Ben 43 kiloydum simdi oldum 59.. Hayatımda 50 yi görmedim ayol.. Ama en çokta ayaklarim zoruma gidiyor 40 numara terlik sıkıyor iyi mi.. Ah ben çocuk reyonlarindan ayakkabı bakan kariydim hey gidi 35 bucukluk ayaklar gitti yerine 40 lık toynaklar geldi...
Hayır yarın gidip değiştiricezDar dar mı giymeyi düşünüyorsunuz?
Ben de senin gibi 9 haftalıkken çok bulantı çektim ilk 3 ay hayatım felç oldu resmen birde 5 haftalıkken kanama yaşadım5 kiloya bedenin çok artmış bence , bir tuhaflık var sanki. Kalıp falan farklıdır belki? Bir de ödem , şiş falan da var. Ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum bulantıdan , yine de almışım 1 kilo. Ama yüzük parmağıma zor giriyor. Şiş sanırım , yani inşallahgerçi sağlıkla ilerlesin de süreç kilo dediğin 2-3 ayda verilir hiç sıkma canını
Selam tatlımsen doğuramamaktan ben çocuk bakmaktan uykusuz geceler. Sabahlar olmasın
İnşallah canım:) kısmetse çocuklar üç yaşına gelince uyuruz hunharcaAleykum selam canim benim.. Vallahi yaaa ne çektik demi.. Olsun sen sağ salim aldın kucağına çok şükür eninde sonunda bende alicam (inşallah) er yada geç düzene girecek hayatımız ya.. Uykusuzluk bitecek bir gün bizde hunharca uyuyacagiz elbet..
İnşallah canım:) kısmetse çocuklar üç yaşına gelince uyuruz hunharcatabi o arada ikinciye niyetlenmezsek
Canım ben de o dönemde çok zorlandım. Altı kilo verdim iki ayda. Yağsız patlamış mısır, laktozsuz süt bebe bisküvisi dokunmuyordu sadece. Aklında bulunsun. Bebe bisküvisi de baya besleyici olur senin için. Dene istersen belki yiyebilirsin5 kiloya bedenin çok artmış bence , bir tuhaflık var sanki. Kalıp falan farklıdır belki? Bir de ödem , şiş falan da var. Ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum bulantıdan , yine de almışım 1 kilo. Ama yüzük parmağıma zor giriyor. Şiş sanırım , yani inşallahgerçi sağlıkla ilerlesin de süreç kilo dediğin 2-3 ayda verilir hiç sıkma canını
Yaptığınız sey cok saçma . Her beden aynı dıye bı konu yok dünyanın en guzelını taşıyorsunuz annelık bsmbasksdır abuk sabuk düşünceye mahal vermeyın daha ayak numaranız büyüyecek . Ben 30 kılo almıstım hepsı gıttımerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Ben kendımı atıyımmılk 5 ayda 15 kg aldım 58 le başlayan seruven 84 le bıttı sımdı 60 kg ama kızım 6 yasında
168 boyum 38 beden anca oluyor bence tr kalıpları farklı 34/36 beden 45/50 kg lara olur gıbı
Keyfını sur hamılelıgınınn
Bn de 16 hafta da 58 kilodan 64 kiloya çıktım. Ve h&m den 36 beden kot aldım dün 2 tane.hamile reyonundan. Nasıl sana 42 oluyor bn şok. Bn senden daha çok kilo alıyorum. Bu arada ilk kızımda da 23 kilo aldım.kızım 7 aylıkken 55 kiloya düştüm. Sıkıntı yapma çocuğun sağlıklı olsun.kızım ve bu hamileligim arasında 3 kez düşük yaptım. Kilo almak önemli değil bebislerine sağlıklı olsun.hamilesin biliyorum ama herkesin bünyesi çok farklı.
2,5 litre...telefona su içme hatırlatıcısı indirdim.saat başı uyarıyor tavsiye ederimsuyunu nekadar iciyorsun canim gunde
Ben hamileligimde 30 kilonun ustunde aldim yani almasaydim iyiydi simdi ki aklim olsa diyetisyene giderdim , biraz daha kontrollu yerdim...merhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?