hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

Bunu hic dusundun mu bilmiyorum ama hm nin kıyafetleri biraz dar yani kalıbı küçük .. Sen en fazla 38 beden olmuşsundur .. Bu arada ben 7 aylık hamileyim 2 kilo aldım ama özenilecek imrenilecek hic birşey yok yemek yiyemez tad alamaz oldum .. Bebeğimde zayıf boyle olsun istemezdim emin ol .. ilerki aylarda anlarsın beni

Canim ben neredeyse hic hamile giysisi bile almadim giysilerimin cogu oluyordu ustume doguma kadar. Ama herkesin bedeni ayni degil. Hamur isi ve seker tuketmiyorsan korkma. Doktor uygun goruyorsa bol da yuruyus yap her gun.
Neden böyle şeyler söylenir hiç anlamam. Kilo almaktan yakınan bir hamileye ben hep eski giysilerimi giydim demek neden?

Onemli olan bebeginin sagligi, asiri sekerli ve paketli gidalardan kacinmaniz yeterli bence. Ben 19 kilo almistim hamileligimde ama dogumdan sonraki 6 ay icinde hepsinden kurtuldum, hem de diyet yapmadan. Emzirmek mucize gibi, gayet rahat kilo vermistim. Hic kilo konusuna takma, hamileligin keyfini cikart.

Verirsin; doğumdan sonra hepsi gidiyor. Sadece 19. Haftda 5 kilo tansiyon açısından riskli olabilir sanırım. Biraz dikkat etmende yarar var. İleriki haftalarda daha hızlı kilo alınıyor, bebek ağırlaşıyor, taşımakta zorlanıyor insan. O kilolar da sende bacak şişkinliği, ödem, tansiyon yapmasın... ben ilk 6 kiloyu 28 haftada, sonraki 5 kiloyu 11 haftada almıştım. Doğumdan sonraki 1 ay içinde gitti hepsi. Son haftalar o kilolar uçuyor yani.

Bu arada ben de 36 bedendim, 17. Hafta aldığım gece kıyafeti 42 bedendi:)

Ben 19. Haftada 15 kiloyu devirmistim. :)
Iki hamilelikte de 25 kilo aldım.
Hiç üzülmeyin hepsi gidiyor.
Doğumdan sonra 1 yıl verin kendinize.
Doya doya yediğiniz tek zamanı kendinize zehir etmeyin.

5 kilo ile bu kadar beden farketmez gibi geldi.
Ayrıca istisnalar tabiki vardır ama çok zayıf hamile olanlar diğer gebelere göre daha fazla kilo alıyorlar.
Ama vücut tipi zayıf olduğu için vermeleri de kolay oluyor herkes de aynı olmayabilir tabi
Çok takıyorsanız diyetisyen desteği alın.
Sağlıklı doğumlar

Son düzenleme:
Dar gelen pantolonun içine nasıl giriceksin göbeğini içeri mi çekeceksin. Bu ne bilincsizlik. Dar giyinmenin bebegine zararı olabileceğini hiç dusunemiyormusun? ? Bebegin için alıyorsun o kiloyu değmez mo bebegine. Ne insanlar var yarabbim.

Kilolar doğumdan sonra çabuk gidiyor demeyin yahu :)
Herkes aynı değil. Sonra psikoloji daha çok alt üst oluyor.

normal iciyorum volvic den minneralwasser yakiyor zaten bogazimi
Benim de boyum 161 hayatimda 34 36 beden giymedim galiba. 58 60tim evlendigim siralar, 38 takiliyodim o aralar..
66 ile hamile kaldim,tam da sismanlamisim zayiflaym dedigim zaman ..diyet spor pek yapamadim. Dogum sonrasina braktm zayiflama isini..
Su an dogum yapali 7 ay oluyor. Simdi 70 kilodayim.
Doguma girdigim kilomu nerak ediyorsundur,gozlerin portlesin biraz, 86
20 kilo almistim. Spora 4,aydan sonra baslayabildin. Eger sezeryan olmazsan daha once de baslarsn. Yada dikislerin cok zorlamazsa... ama emzirdigim icin oncelik sutum oluyor benim..
Tatli biseyler yemeyince yada kendimi cok kisitlaynca gogusler fosaliyor bosaliyor.. cok kez denedim. Kati diyet yapamiyorum. Bence sutunu dusunen kimse birden kati diyet yapamaz...

Sana tavsiyem,bosverip birden herseyi yiyim ediyim moduna girme. Ama cok da sikma kendini. Hamilesin elbet yiyceksin.
Ben 16 20 haftalar arasi sanirim 7kg almistim.. herkes farklidir. Ortalarda biraz daha aldim, son 2ay nerdeyse 1 2 kg ancak aldim. Sen ne zaman nekadar alirsin bilemem ama.. 25 de alsan dogum sonrasi 10 15 gider ve sana kalir 10 mesela. Onu da verirsn merak etme. Benim 4 kilom kaldi
Ama ben 66dan da 62ye dusmeyi planlyorum tekrardan..

Yani önceden 58 kilo muydun? 58 kiloyken nasıl 34-36 giyiyordun bilmiyorum boyun mu uzun? Ben 45 kiloyum 34 beden giyiyorum. Ama belki kıyafetlerin kalıbından filandır bence hiç üzülme sonuçta herkesin hamileliği aynı geçmiyor.ilk aylar bulantı kusma olduğu için kilo alınmıyor.rahat geçenler bir miktar kilo alıyor. Önemli olan senin de bebeğin de sağlıklı olmanız. Doğum yapınca verirsin

Ayy çay bardağı gibi hatundum 34+36 arası giyinirdim anam şimdi oldum fil , ayaklar 40,vücut 42beden oldu .. ilk baş bende bunalıma girdim ama sonra baktım balık etlide giderim var ayri bir özgüven geldi evde evde kilot atlet dolanıyorum 34+4olduk göbek hiç kapanmadi santim santim büyümesini izledim hergunnn
Giyim konusuna gelince ben kapalı oldugum için istedigim uzunlukta tunik marka yerlerde bulamadım , butik tarzı yerlerden alış veriş yaptim ,benim prensesim gibi bebeginiz bu kısmı gobege bir kısmı popise buyuduuyse off pantolon hiiicccc almayın 44beden dar gelmişti ay korkunç en en en rahatı aciksaniz tiril tiril elbiseler ,benim en rahat ettiğim tayt siyah beyaz renklerde aldım üstüne bir bluz ohh mis hem toparlayıp vücudu hem şık duruyor ... Popo buyuduuyse pantolon eziyet ya bide yakışmıyor .. bakıyorum bzi hamislere göbek var död dümdüz basen felan yok

Boyum 1.59 ogluma 60kg ile hamile kaldim. Doguma giderken 83kg olmustum.

Bacaklarim, kollarim vs incecikti ama devasa bir karnim vardi. Daha 3 aylik hamileyken karnim cikmisti, hem de ilk 3 ay 3 kilo vermistim bulantilardan. Kilo alsan da almasan da bu tamamen bunye isi.

Oglum 1 yasinda, 54 kg oldum. Ilk 20 kilo 2 ayda gitti hem de. Nasil oldu ben de anlamadim.

O yuzd3n hiiic takilma. Bebeginin ve hamileliginin tadini cikar. Dogumdan sonra bol su, bol emzirme gider butun kilolar.

19 haftalık hamileliğe göre çok fazla beden atlamışsın. Ben ilk 6 ay 3 kilo aldım. Doktor da gayet normal dedi. Bebek ondan sonra kilo almaya başlıyormuş. Bi diyetisyen eşliğinde hamileliğini sürdürüyor istersen.

gecmis olsun o tiksinmek bulantilar cok kötü ilk iki ay bende yasadim :-(

pantolonun bacak kismi dar oldu dedim üst kismi bol orda mesele yok

Neredeyse 5 aylık olmuşsun ki 5 kilo çok normal. Kalıpları küçük olabilir kıyafetlerin. Çok da takılma. Ben de 38 bedenle başladım hamileliğe en son 42 beden pantolonda çok rahat hissetmediğim için 44 aldım. Önemli olan senin ve bebeğin rahatlığı sonuçta. Dar giyip onu rahatsız etmeye gerek yok. Hem dar kıyafetler ödem oluşumunu da arttırır. Bebek doğduktan bir iki yıl sonra eski haline dönersin. Çok da takılma. Sağlıkla al kucağına inşallah

Canım bence de ödem olabilir ne olmuş bende şuan 42 bedenim 6kilo aldım senin daha 4 ayın yok yanliş hesaplıyorsun21.5 haftayı doldurduğunda 5 ayı tamamlayacaksin

Bir de 4 kilo bir beden fark demektir. İki beden büyüğün çok rahat olması gerekirdi. Demek ki kalıplar dar

Ben 70 kilo olarak başladım hamileliğe suan 75 oldum 22.haftadayız bizde ilk 16 hafta kilo almadım sonra tatile gittik bi anda aldım anlamadım bende boyum 1.73 38 beden giyiyordum suan 40 oldum 34-36 beden olup 5 kilo alınca nasıl 42 beden oldun anlam veremedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…