Neden böyle şeyler söylenir hiç anlamam. Kilo almaktan yakınan bir hamileye ben hep eski giysilerimi giydim demek neden?Canim ben neredeyse hic hamile giysisi bile almadim giysilerimin cogu oluyordu ustume doguma kadar. Ama herkesin bedeni ayni degil. Hamur isi ve seker tuketmiyorsan korkma. Doktor uygun goruyorsa bol da yuruyus yap her gun.
Onemli olan bebeginin sagligi, asiri sekerli ve paketli gidalardan kacinmaniz yeterli bence. Ben 19 kilo almistim hamileligimde ama dogumdan sonraki 6 ay icinde hepsinden kurtuldum, hem de diyet yapmadan. Emzirmek mucize gibi, gayet rahat kilo vermistim. Hic kilo konusuna takma, hamileligin keyfini cikart.merhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Verirsin; doğumdan sonra hepsi gidiyor. Sadece 19. Haftda 5 kilo tansiyon açısından riskli olabilir sanırım. Biraz dikkat etmende yarar var. İleriki haftalarda daha hızlı kilo alınıyor, bebek ağırlaşıyor, taşımakta zorlanıyor insan. O kilolar da sende bacak şişkinliği, ödem, tansiyon yapmasın... ben ilk 6 kiloyu 28 haftada, sonraki 5 kiloyu 11 haftada almıştım. Doğumdan sonraki 1 ay içinde gitti hepsi. Son haftalar o kilolar uçuyor yani.merhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Benim de boyum 161 hayatimda 34 36 beden giymedim galiba. 58 60tim evlendigim siralar, 38 takiliyodim o aralar..normal iciyorum volvic den minneralwasser yakiyor zaten bogazimi
Ayy çay bardağı gibi hatundum 34+36 arası giyinirdim anam şimdi oldum fil , ayaklar 40,vücut 42beden oldu .. ilk baş bende bunalıma girdim ama sonra baktım balık etlide giderim varmerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Mesajin kendi icinde bir harmonisi var konu sahibi anladi demek istedigimi sen takma kafani.Neden böyle şeyler söylenir hiç anlamam. Kilo almaktan yakınan bir hamileye ben hep eski giysilerimi giydim demek neden?
Bunu hic dusundun mu bilmiyorum ama hm nin kıyafetleri biraz dar yani kalıbı küçük .. Sen en fazla 38 beden olmuşsundur .. Bu arada ben 7 aylık hamileyim 2 kilo aldım ama özenilecek imrenilecek hic birşey yok yemek yiyemez tad alamaz oldum .. Bebeğimde zayıf boyle olsun istemezdim emin ol ..ilerki aylarda anlarsın beni
Dar gelen pantolonun içine nasıl giriceksin göbeğini içeri mi çekeceksin. Bu ne bilincsizlik. Dar giyinmenin bebegine zararı olabileceğini hiç dusunemiyormusun? ? Bebegin için alıyorsun o kiloyu değmez mo bebegine. Ne insanlar var yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?