- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Biraz tembel öğrenci olunca son güne kalıyo ödevTatlim iyisin hossun ama bu saatte hicbir hamile kalkip da tahlil sonucu arayamaz emin ol.
Birkac saat once bir tomar sonuç attim çöpe.
Yok atmasaydim da inan gecenim bu saati bulamazdim zira sagimdan soluma zor dönüyorum.
ehhh yani nediyeyim simdi bir daha hic bir odevini son gune birakma olurmu ablacim bu saatte cogu gebe uyuyordurBiraz tembel öğrenci olunca son güne kalıyo ödev
Yarın akşam 5te teslim edeceğim ablacımcanim atardim sana emin ol ama raborlarimi annemde unutmusun yarin atayim sana odevin ne zamana kadar
Kan tahlil sonuçları var evet ama gebelerde değişebilme ihtimali olduğu icin buraya yazdım. Gebelerdede beta çıkıyor diğerlerini bulamadımİnternette eminim vardır örnek tahlil sonuçları. Baktınmı?
SanırıııımmmBenim test sonuçları da annemde kaldı şanssız gunundemisin acaba..
Ayyy ablam çok çok teşekkür ederim hakkını helal etValla canim sirf senin icin baktim tek tek ama sadece bunları bulabildim insallah isine yarar
Kreatinin 0.6
Idrar tetkikleri her sahada 3-4 lökosit ve 10-12 epitel hucresi goruldu
Hgb: 13.1
Glikoz: 125
Bun : 10.4
Yarın git kendine en yakın sağlık ocağına. Ordan yardım iste. Uğraşacak bir hemşire bulursan halledersin. Kaç kişi lazım ki sana?Yarın akşam 5te teslim edeceğim ablacım
Helal olsun canimm insallah isine yararAyyy ablam çok çok teşekkür ederim hakkını helal et
Hakkını helal et ablam. Çoook teşekküüür ederiiiimmmSağlıkçı sağlıkçıyı anlar:) valla zor kalktım yataktan bunu bulup çekmek için:)
Herhangi bir enfeksiyonu olmayan bir gebenin lazımdı ablalar çok sağolsun yardımcı oldular size de teşekkür ederim :)Yarın git kendine en yakın sağlık ocağına. Ordan yardım iste. Uğraşacak bir hemşire bulursan halledersin. Kaç kişi lazım ki sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?