Hamilelerde vücut temizliği(ağda vs)

Ben lazere gidip bitirmiştim ama hormonlardan çıktı fazla olmamakla beraber. Ben de onları jiletledim ama çoğalma olmadı. Doğumdan sonra da ağda yapınca gitti. Yalnız kuaförlerde ki ağdacıya gitmeyin. Enfeksiyon kaparsanız o erken doğuma neden olabiliyor. Riske atmayın.

Lazer epilasyon. Hayır gebelikte tüylerin erken çıkması dışında bir zararı yok.

Ki enfeksiyon geçirmiş biri olarak ( ağdadan değildi. ) felaket rahatsız edici bir durum. Hamilelikte ve bebekle isteyeceğiniz son şeylerden biri olabilir.

en güzeli lazer epilasyon arkadaşlar..tabi hamileyken gidilirmi bilmiyorum...bende ağda yapaanlardanim...ama hamilelikle birlikte acı esigimcok arttı sanırım..felaket acı vekiyorum ...jilet hamilelere en pratigidir ama bari şık ve sertleştirmese yaa bişey yuzumuzegulsun ya çok çektik

Ben hep agdayla kendim aldım 40+3de doğum oldu.herkeste aynı olcak diye bişey yok tabi tedbirli olmakta fayda var ben öyle bir şey duymadığım için yapmıştım hep.zararinida görmedim

Jilet mecburen. Ağda düşündüm ama enfeksiyon riskinden dolayı vazgeçtim. Hatta artık kendim bile alamıyorum jiletle, eşim alıyor. Yapacak bir şey yok

Lazere gidiyordum hamilelikle yarın kaldı
Bir kez ağda ile kendim aldım sonra az daha bayılacaktım ne oturabildim ne eğilebildim kan revan cabası.
en son kuaföre gittim ama çok utandım ne bilim lazerde çıt çıt atış yapıyodu öyle utanmıyodum bunda çok utandım
Bir sonrakinde napıcam bilmem of of

benim çoğu arkadaşıma ağdacılar kendileri de yapmak istemedi, doktorları da pek önermemiş. deri gerginleştiği için ağdanın cilde zarar verme ihtimali yüksek.

Aynen benim kadın doğum doktorum da kesinlikle ağda kullanma hiçbir yerine dedi

Bende hamileliğimde hep ağda yaptım canım
Vede son ayımda da anneme gitmiştim kalmaya o yapmıştı bacaklarimn arka taraflarını fln yani zaten ondan bir ay sonra fln doğum yaptım hala tertemizdim ozamana.kadar zatn. sadece sancım geldiği gibi özel bölgemi ufak tüylerden ardindirmak adına jiletle aldım okdr

Valla şu özel bölgeyi eldivenle alma cesaretine ulasabilsem keşke çünkü gerçekten hem azalıyor hem çok ince çıkıyo hemde uzun süre çıkmıyor ama çok hassas bir bölge cesaret edemiyorum bir turlu yoksa diğer yerler hiç sıkıntı değil oralar zaten az

Hamıle kadın agda ve tuy dokucu kullanamaz. Agda rahım kasılmasına yol acıyor. Tuy dokucu kremde zararlı arkadaslar. Jilete devam

Enfeksiyon filan kaparsiniz yaptirmayin agda hamileyken.
Makineyle de almayin kil donmesi filan yapar.
Kontrolunuz oldukca alin, onun disinda cok oynamayin o bolgeyle, ben hamileyken jilet vurmustum, normalde agdayla alirim.

Valla ben eldivenle aliyorum heryerimi agdayi birakali cok oldu sonuncusunda da aldiktan sonra ustune limon surdum pko hastasi olmama ragmen ise yaradi azaldilar sanki lazer seansindan cikmis gibiyim

Ya karnınız büyüdükçe jiletle kendiniz alabildiniz mi? Ben suan bile alt tarafa ulaşmakta güçlük çekiyorum. Kesecekmişim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…