- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Myprettyworld
-
Eşin ağda mı yaptı valla helal olsun.
Benimki yapamazdı korkarEvet ama iyi değil yani o acidığını hissetmediği icin acımasızca yapmış gibi hissettim. Hiç düşünmeden cat cat çekti agda bezini
Ben hep agdayla kendim aldım 40+3de doğum oldu.herkeste aynı olcak diye bişey yok tabi tedbirli olmakta fayda var ben öyle bir şey duymadığım için yapmıştım hep.zararinida görmedimağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.
Aynen benjm doktorum agdayı yasakladı kesinlikle hiç bir yerine yaptırma dediağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.
Aynen benim kadın doğum doktorum da kesinlikle ağda kullanma hiçbir yerine dediKadınlar yaşadıklarını anlatıyorlar hatta kuafördeki ağda yapan kişilere sorarsanız onlar da aynısını söyleyecektir. Ağda acıttığı için kasılmalar yaşanıyor, bebeği olumsuz etkiliyormuş. İnsanların hepsi yalan söylüyor olamaz herhalde
ağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.
O zaman eşinizden destek alsanız? Allah korusun o riskliYa karnınız büyüdükçe jiletle kendiniz alabildiniz mi? Ben suan bile alt tarafa ulaşmakta güçlük çekiyorum. Kesecekmişim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?