- Konu Sahibi Myprettyworld
-
agda yaptırabıldıgınıze gore bence sandıgınızdan guclusunuzOkurken acı hissettim, az önce ağdadan gelmiş biri olarak kendi canım çok kıymetli geliyo ellerimle bunu kendime yapamam
Bimden alıyorum ben lateks eldiven her yerde var aslında ..valla şimdi bilemiyorum uzunluğunu tabi tutunca yolması lazım biraz uzuycakOnu hiç yapmadım ama çok merak etmişimdir. Eldivenleri nereden alıyorsunuz eczaneden mi? Bir de çok mu uzamaları gerekiyor onun için?
Ağdayı boşver bencede etkisi var. Tabi kişiden kişiye değişir. Jilet iyidir. İlkini erken doğurdum hep ağda yaptırdım . Erken doğdu. İkinci full jilet vaktinde doğdu. O riske girme
Ben ağda yapıyordum sonra tüy dökücü yapmaya başladım hamile kaldığım da tüylerim azaldı hormonlardan sanırım şuan oğlum 7 aylık tüylerim hala aynı az çıkmadıda tüy dökücü yapıyorum ayda bir falan çok geç çıkıyo çünkü tüy dökücü yapıcak olursan ben sesuyu öneririm diğerleri beş para etmezHamile hanımlar vücut temizliği işini nasıl hallediyorsunuz? Ağda yapamıyorum, makineyle aldım o kadar acı duydum 1 hafta sonra yine çıkmış bakıyorlardı hormonlardan galiba... Jiletle almaya başladım acısız dige zaten öyle de böyle de hızlı çıkıyor diye... başka önerisi olan var mı?
Kendim de denedim önceden, kalıp ağda ile denedim bideagda yaptırabıldıgınıze gore bence sandıgınızdan guclusunuz
mesela kontrol bende olmalı kendımı ayarlamalıyım kendınımı bırıne emanet edebılmek daha buyuk cesaret gıbı gelıyor
Jilet vurmayın derler aslında hem kılları sertleştirir güçlendirir hemde çoğaltır .Eskiden hep ağda yapar jiletten nefret ederdim ama hamile kaldığımdan beri jiletçi oldum bendeBelli bir haftayı geçinci tüyler geç uzamaya başladı zaten. Ağda zararlı diye biliyorum.
Aaa tabii ki bu boyutu da var olayın. O zaman normalde de gitmeye çekinirim artık. Hiç düşünmemiştim bunu evet hep yarım kalmış ağda kutusuyla başlıyorlar. Herkese sürdüklerini sürmüş oluyorlarBenim doktorum kesinlikle ağdaya gitme demişti. Tek ağda kutusu kullanılan yerlerde her türlü hastalık geçiyor, hamilelikte direk bulaşıyor dedi. Bende jilet yaptım gebelik boyunca.
aslında bu hurafe oyle olsa tum erkeklerın cok gur sacları olurdu mesela keller kel kalmazdı jıletle tras olan tum kadınlardan kıl fıskırırdıJilet vurmayın derler aslında hem kılları sertleştirir güçlendirir hemde çoğaltır .
ağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.
Evet biliyorum eskiden hiç jilet kullanmazdım ama gebelik malum çok fazla etki etmedi bu dönemdeJilet vurmayın derler aslında hem kılları sertleştirir güçlendirir hemde çoğaltır .
Acı duyuyor muydunuz ağdada? Eğer az da olsa acı gelmiyorsa hissetmemiş oluyorsunuz ve risk ortadan kalkıyor. Benim çok acır hep.Sürekli ağda yaptırdım hamilelik boyunca
40 artı 3 te mecbur sezeryan
Gelmeye asla asla niyeti yoktu
Gelsin diye her gün
13 hurma
ahududu yaprağı çayı
Bol hareket video merdiven squat
Daha da bir çok şey
lazerde tıraşlanmanın sebebi kıllar daha güçlü çıksın ki makine görsün daha çabuk sonuca ulaşılsın diye biliyorumaslında bu hurafe oyle olsa tum erkeklerın cok gur sacları olurdu mesela keller kel kalmazdı jıletle tras olan tum kadınlardan kıl fıskırırdı
kok neyse odur olmayan bır koku yenıden sıfırdan olusamaz teknık olarak bu mumkun degıl mıllet sac ektırıyor tutmuyor cogu zaman dusunun yanı o derece :)
tek fark cıkıs hızı ve sertlıgı buda sankı cogaltmıs hıssı verıyor ınsanlara
lazer epılasyon ıcın bıle once traslanır kadınlar ıcın yuz jıletlerı var dedıgım gıbı oyle olsa herkes cok kıllı olurdu
:)
Benim bir tanıdığım ilk kez sir ağda yapmaya çalışmış o zamanlar yeni evliydi. Sen ağdayı çekemeyince onu çam sakızı gibi sıcak suyla yıkayınca erir gider zannet yıkamaya kalk. Tabi sir ağda suya değince iyice çıkmaz olmuş sonra kocasını çağırmış filan bir sürü cebelleşmişler. O arada tabi sıcak su nedeniyle bir miktar da haşlanmışKendim de denedim önceden, kalıp ağda ile denedim bide
Ağdayı sürünce çeksem mi çekmesem diye düşünürken ağda kurudu kaldı öylesonrası işkence
kıllar daha guclu cıksın dıye degıl :) cihaz koklerını daha net gorsun dıye :) bitirmeye calıstıgınız seyı once cogaltmazsınız burda mevzu kılın kök belırgınlıgı agda cok derın cekıyor cıhaz kökü gormuyor jılet derı ustunden yuzelsel aldıgından sıyah sıyah gozenek gozenek gorunuyor ya hah lazım olan o ıste :)lazerde tıraşlanmanın sebebi kıllar daha güçlü çıksın ki makine görsün daha çabuk sonuca ulaşılsın diye biliyorum
Aaa tabii ki bu boyutu da var olayın. O zaman normalde de gitmeye çekinirim artık. Hiç düşünmemiştim bunu evet hep yarım kalmış ağda kutusuyla başlıyorlar. Herkese sürdüklerini sürmüş oluyorlarŞu kılları kendim almayı öğrenmem lazım resmen
Acı duyuyor muydunuz ağdada? Eğer az da olsa acı gelmiyorsa hissetmemiş oluyorsunuz ve risk ortadan kalkıyor. Benim çok acır hep.
Bende jiletin çoğalttığını düşünmeyenlerdenim. Sadece çıkışı çok sert ve dik olduğu için sorun yaşıyorum... Kılı olduğu gibi çıkartıyor bence ama hızlı ...kıllar daha guclu cıksın dıye degıl :) cihaz koklerını daha net gorsun dıye :) bitirmeye calıstıgınız seyı once cogaltmazsınız burda mevzu kılın kök belırgınlıgı agda cok derın cekıyor cıhaz kökü gormuyor jılet derı ustunden yuzelsel aldıgından sıyah sıyah gozenek gozenek gorunuyor ya hah lazım olan o ıste :)
annem estetısyen benım
aynen budur :)Bende jiletin çoğalttığını düşünmeyenlerdenim. Sadece çıkışı çok sert ve dik olduğu için sorun yaşıyorum... Kılı olduğu gibi çıkartıyor bence ama hızlı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?