Hamilelerde vücut temizliği(ağda vs)

Okurken acı hissettim, az önce ağdadan gelmiş biri olarak kendi canım çok kıymetli geliyo ellerimle bunu kendime yapamam
agda yaptırabıldıgınıze gore bence sandıgınızdan guclusunuz
mesela kontrol bende olmalı kendımı ayarlamalıyım kendınımı bırıne emanet edebılmek daha buyuk cesaret gıbı gelıyor

Ağdayı boşver bencede etkisi var. Tabi kişiden kişiye değişir. Jilet iyidir. İlkini erken doğurdum hep ağda yaptırdım . Erken doğdu. İkinci full jilet vaktinde doğdu. O riske girme
Tamam teşekkür ederim tecrübeniz paylaştığınız için

Ben ağda yapıyordum sonra tüy dökücü yapmaya başladım hamile kaldığım da tüylerim azaldı hormonlardan sanırım şuan oğlum 7 aylık tüylerim hala aynı az çıkmadıda tüy dökücü yapıyorum ayda bir falan çok geç çıkıyo çünkü tüy dökücü yapıcak olursan ben sesuyu öneririm diğerleri beş para etmez

agda yaptırabıldıgınıze gore bence sandıgınızdan guclusunuz
mesela kontrol bende olmalı kendımı ayarlamalıyım kendınımı bırıne emanet edebılmek daha buyuk cesaret gıbı gelıyor
Kendim de denedim önceden, kalıp ağda ile denedim bide
Ağdayı sürünce çeksem mi çekmesem diye düşünürken ağda kurudu kaldı öyle sonrası işkence

Eskiden hep ağda yapar jiletten nefret ederdim ama hamile kaldığımdan beri jiletçi oldum bende Belli bir haftayı geçinci tüyler geç uzamaya başladı zaten. Ağda zararlı diye biliyorum.
Jilet vurmayın derler aslında hem kılları sertleştirir güçlendirir hemde çoğaltır .

Benim doktorum kesinlikle ağdaya gitme demişti. Tek ağda kutusu kullanılan yerlerde her türlü hastalık geçiyor, hamilelikte direk bulaşıyor dedi. Bende jilet yaptım gebelik boyunca.
Aaa tabii ki bu boyutu da var olayın. O zaman normalde de gitmeye çekinirim artık. Hiç düşünmemiştim bunu evet hep yarım kalmış ağda kutusuyla başlıyorlar. Herkese sürdüklerini sürmüş oluyorlarŞu kılları kendim almayı öğrenmem lazım resmen

Jilet vurmayın derler aslında hem kılları sertleştirir güçlendirir hemde çoğaltır .
aslında bu hurafe oyle olsa tum erkeklerın cok gur sacları olurdu mesela keller kel kalmazdı jıletle tras olan tum kadınlardan kıl fıskırırdı

kok neyse odur olmayan bır koku yenıden sıfırdan olusamaz teknık olarak bu mumkun degıl mıllet sac ektırıyor tutmuyor cogu zaman dusunun yanı o derece :)
tek fark cıkıs hızı ve sertlıgı buda sankı cogaltmıs hıssı verıyor ınsanlara

lazer epılasyon ıcın bıle once traslanır kadınlar ıcın yuz jıletlerı var dedıgım gıbı oyle olsa herkes cok kıllı olurdu

:)

Sürekli ağda yaptırdım hamilelik boyunca

40 artı 3 te mecbur sezeryan

Gelmeye asla asla niyeti yoktu

Gelsin diye her gün
13 hurma
ahududu yaprağı çayı

Bol hareket video merdiven squat
Daha da bir çok şey

Sürekli ağda yaptırdım hamilelik boyunca

40 artı 3 te mecbur sezeryan

Gelmeye asla asla niyeti yoktu

Gelsin diye her gün
13 hurma
ahududu yaprağı çayı

Bol hareket video merdiven squat
Daha da bir çok şey
Acı duyuyor muydunuz ağdada? Eğer az da olsa acı gelmiyorsa hissetmemiş oluyorsunuz ve risk ortadan kalkıyor. Benim çok acır hep.

lazerde tıraşlanmanın sebebi kıllar daha güçlü çıksın ki makine görsün daha çabuk sonuca ulaşılsın diye biliyorum

Kendim de denedim önceden, kalıp ağda ile denedim bide
Ağdayı sürünce çeksem mi çekmesem diye düşünürken ağda kurudu kaldı öyle sonrası işkence
Benim bir tanıdığım ilk kez sir ağda yapmaya çalışmış o zamanlar yeni evliydi. Sen ağdayı çekemeyince onu çam sakızı gibi sıcak suyla yıkayınca erir gider zannet yıkamaya kalk. Tabi sir ağda suya değince iyice çıkmaz olmuş sonra kocasını çağırmış filan bir sürü cebelleşmişler. O arada tabi sıcak su nedeniyle bir miktar da haşlanmış

lazerde tıraşlanmanın sebebi kıllar daha güçlü çıksın ki makine görsün daha çabuk sonuca ulaşılsın diye biliyorum
kıllar daha guclu cıksın dıye degıl :) cihaz koklerını daha net gorsun dıye :) bitirmeye calıstıgınız seyı once cogaltmazsınız burda mevzu kılın kök belırgınlıgı agda cok derın cekıyor cıhaz kökü gormuyor jılet derı ustunden yuzelsel aldıgından sıyah sıyah gozenek gozenek gorunuyor ya hah lazım olan o ıste :)
annem estetısyen benım

Acı duyuyor muydunuz ağdada? Eğer az da olsa acı gelmiyorsa hissetmemiş oluyorsunuz ve risk ortadan kalkıyor. Benim çok acır hep.

Benim normal aciyordu Her zaman nasılsa ağda yaptırdığımda

Bende jiletin çoğalttığını düşünmeyenlerdenim. Sadece çıkışı çok sert ve dik olduğu için sorun yaşıyorum... Kılı olduğu gibi çıkartıyor bence ama hızlı ...

bu arada kızlar dogru yere degınmıs
spatula degısıyor ama agda kabı degısmıyor kendı spatulanız ve kendı agdanız ıle gıdersınız agdayı yaptırırken uzandıgınız yere kullan at ortunuzu serersınız o ayrı ama erken dogum sebebı veya dogumu tetıkleme sebebı agdacıda agda sebebıyle yakalandıkları enfeksıyon olabılır her turlu hastalık var dusunsenıze cok cok tehlıkelı aslında

normal epilasyon cihazıyla yaptım normalde de onu kullanıyordum zaten. uzamasını beklemeden her duşta aldım. hatta doğuma gitmeden önceki akşam bile o şekilde yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…