arkadasim sitemine hem sasirdim hem icerledim dogrusu kiskanmaktan kiskanmaya fark var bilesiniz... cok kiskaniyorum diyende emin olun artniyetsizlerdendir ...ici pis olan zaten demez böyle biseyi..Allah evladiniza bir an once kavustursun sizi...sizin karniniza kem gözle bakan hemcinsleriminde cok nadir oludunu düsünüyorum .nazarlik koyun karninizada öyle gezinin derim Allah muhafaza benim gibi bebek icin yanip tutusanlarin gözü deger alimallah yazik cok yazik:uhm:
bende hamile kalamayanları kıskanıyorum çünkü asla çocuk istemiyorum ne güzel ne doğum kontrol hapıyla nede condomla uğraşıyolar :) keşke öle olsam
sevgili ruyabu ben seni çok sevdim. niye mi bu dürüstçe açıklamalarından dolayı. herkes bu kadar net ve dürüst olsa keşke. ben de çok açıksözlü bir insanım. duygularımı insanlar hemen yanlış anlıyor. kaldıramıyorlar.bence kıskançlık herkesin içinde olan bir duygu. hepimiz insanız. bir arkadaş allah kıskananları sevmez demiş ama bize bu genleri bu düşünceleri de veren allah. benim çocuğum var 2,5 yaşında. ben de çocuğu olanları değil de parası çok olup zevki sefa içnde güzelce yaşayanları kıskanıyorum. bunu da açık açık söylüyorum. ruyabu ye içi gez keyfine bak. elalem ne der boşver. hem ne güzel bir ülkede yaşıyorsun. bak burda bizim çocuğumuz var ama gitgide kötüye giden bir ülkede yaşıyoruz. inan ben de sana imrendim almanya 'da yaşadığın için. almanya ya selamlar
sevgili ruyabu ben seni çok sevdim. niye mi bu dürüstçe açıklamalarından dolayı. herkes bu kadar net ve dürüst olsa keşke. ben de çok açıksözlü bir insanım. duygularımı insanlar hemen yanlış anlıyor. kaldıramıyorlar.bence kıskançlık herkesin içinde olan bir duygu. hepimiz insanız. bir arkadaş allah kıskananları sevmez demiş ama bize bu genleri bu düşünceleri de veren allah. benim çocuğum var 2,5 yaşında. ben de çocuğu olanları değil de parası çok olup zevki sefa içnde güzelce yaşayanları kıskanıyorum. bunu da açık açık söylüyorum. ruyabu ye içi gez keyfine bak. elalem ne der boşver. hem ne güzel bir ülkede yaşıyorsun. bak burda bizim çocuğumuz var ama gitgide kötüye giden bir ülkede yaşıyoruz. inan ben de sana imrendim almanya 'da yaşadığın için. almanya ya selamlar
vallahi kimseyi kıskanmıyom zengin benden iyiler die yada çocukları kızımdan daha güsel v.s sadece şükretmek önemli ben yaşadıgım busabahta uyandıgım için rabbime şükrediyorummmm şükreden mutlaka mükafatını alcak 2bebe kkaybettim yinede bunada şükürler olsun dedim rabbime şükür 3.bebegim kucagımda allah olmayanlarada versin kıskananlara nazar ederler günahtır buda bilinsinnn
vallahi kimseyi kıskanmıyom zengin benden iyiler die yada çocukları kızımdan daha güsel v.s sadece şükretmek önemli ben yaşadıgım busabahta uyandıgım için rabbime şükrediyorummmm şükreden mutlaka mükafatını alcak 2bebe kkaybettim yinede bunada şükürler olsun dedim rabbime şükür 3.bebegim kucagımda allah olmayanlarada versin kıskananlara nazar ederler günahtır buda bilinsinnn
şimdi açıksözlüyüm demeniz tamamen kendinizi aklamak niyetiyle olmuş gibi.
kıskançlık hepimizde vardır, şiddette yaradılışımız gereği tüm kullarda vardır. ne yani şimdi "napayım ben dürüst bir insanım içimden kolunu kırmakk geldi kırdım.hem bize bu duyguları Allah verdi napayım" mı diyelim.
o zaman kanun niye var, günah niye var?
her duygu insanda vardır ama bunu ehilileştirmek bizim elimizdedir.lütfen yorum yapmadan önce iyice bilgi edinelim.
ilginç bi topik olamya başladı burası..ama hemen ilk seferde yada ilk aylarda hamile kalanların;topiği açan arkadaşın yorumunu anlaması çok güç diye düşnüyorum ...allah herkesi anne yapsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?