Canim, bende esimle 5 sene evliyim, dedigin gibi herkese cocuk konusunda aciklama yapmaktan biktim. Zamaniniz geldi, artik cocuk istiyoruz, hani nerde demeyi biliyorlarda acaba bir sorunlari mi vardir diye dusunmeyi akil edemiyorlar niyeyse. Bende biktim insanlara aciklama yapmaktan. Ama ben su sekilde dusunuyorum, Allah hayirlisini versin, hakkimizda hayirliysa olur insallah diyorum geciyorum. Tatlim ne evlatlar var anne babasini sokaga atanlmaz: emekli maasi ugruna ailesini olduren lmaz: onun icin Allah hayirlisini versin diyelim hepberaber yerimseniben
Üzgünüm ama kıskançlık itirafı hoş karşılanacak bir duygu değildir.
5 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor.
Asla kıskanmıyorum sadece gıpta ediyorum.
Hayırlısıyla benimde olur inşallah diyorum.
Bazen içimden bebekleri için dua ediyorum, kadını sevsem de sevmesem de.
Allahım imanlı insanlar olsunlar, sana kul olsunlar diyorum.
Kötü mü yapıyorum?
Sanmam.
Kolay olmadı bu dirayete kavuşmak benim için.
Ama bırakmadım kendimi.
Yoksa bende kıskançlığı yaşayabilirdim ve iyi etmezdim.
Dilerim hayırlı, sağlıklı evlatlara kavuşur topiği açan arkadaş.
Rabbim verirse başımızın üstüne, vermezse mutluluğa devam.
Kendim için duam bana bahşedilen bu kıymetli ömrün her anını her anlamda dolu dolu geçirebilmektir.
Selametle
sanırım kimsenin hissettiği kısakançlık değil.sadece gıpta.zira kıskanç insanlar zarar vermek ister biz sadece imrenek bakıyoruz...
konuyu açan arkadaş net olarak kıskanıyorum demiş.
onun üzerine yazdım
bende hamile kalamayanları kıskanıyorum çünkü asla çocuk istemiyorum ne güzel ne doğum kontrol hapıyla nede condomla uğraşıyolar :) keşke öle olsam
Allan hiç kimsyi evlat hasrtiyke sinamasin inşallah
Bu tavrınız bir hamile olarak beni çok rahatsız etti ve üzdü...unutmayın bu bebekleri biz bir yerden gidip almıyoruz.Rabbim nasip edince oluyor herşey ve inanın o gördüğünüz hamile bayanların birçoğuda kolay sahip olmuyor. sizin çocuk özleminizi çok iyi anlıyorum hep aynı yollardan geçiyoruz..ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum, geçen sene ilk kez tedaviyle hamile kaldım ve 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim. inanın benimle birlikte aynı ortamda çalıştığım 4 arkadaşım daha hamileydi. hepimiz birer ay arayla hamile kalmıştık. ben düşük yaptıktan sonra işe döndüm onlarla çalışmaya devam ettim ama birgün bile kıskançlık yada başka kötü bir duygu hissetmedim tam tersi hep bebeklerinin sağlıklı doğması için dua ettim ve elimden geldiği kadar işlerini üslenmeye çalıştım. şimdi tekrardan tüp bebekle hamileyim ama etrafımda sizin gibi düşünen insanların olduğunu düşünmek beni çok huzursuz etti..lütfen hayırlısını isteyin ve hamile bayanlarada yapılacak en güzel dua zamanında sağlıkla kucağına almak olur. uyuz olmayın empati yapın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?