Hamileleri kskanyorum!

bende her hamile haberi aldıgımda onlar adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum..
hemde çok üzülüyorum...
ama insan kendi içindeki bazı duygulara engel olamıyor. kıskançlıkmı,özentimi kendim bile adlandıramıyorum...ve çevremde hamileliğinden ve bebeğinden bahseden insanlar sanki bana hava atıyomuş gibime geliyo..insanın bi tarafının eksik olması çok kötü allah hepimizin istediğini tez zamanda versin inşallah.

oooooooo tüm çocuk sahibi olmak isteyen böle düşünüyo
sen merak etme canım yalnız değilsin :teselli:

bende sorulardan bıkmış biri olarak
allah herşeyin hayırlısını versin diyorum
her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardırr
demek bizim nazlı bebişlerinde vakti saati daha gelmedi
bizlerde bir gün anne olucaz inşlhhhhh

gemzelim ve aysen sağolun destğnz için..aynen katılıyorum size allah vermeyince olmuyo napalım..millet de kibar olmayı bilmediği için allah ne verdiyse;vura çarpa konuşuyo...allah onlara akıl ve düşünme kabiliyeti bizlere de sabır ihsan eylesin...

evet canımcım öle ne evlatlar var.ne büyük nimet allah a inanamak ona dua etmek yaa..valla yoksa insan çıldırır baksana şu duruma..dua dua dua...rabbim nasip eder inş bi gün..

Üzgünüm ama kıskançlık itirafı hoş karşılanacak bir duygu değildir.
5 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor.
Asla kıskanmıyorum sadece gıpta ediyorum.
Hayırlısıyla benimde olur inşallah diyorum.
Bazen içimden bebekleri için dua ediyorum, kadını sevsem de sevmesem de.
Allahım imanlı insanlar olsunlar, sana kul olsunlar diyorum.
Kötü mü yapıyorum?
Sanmam.
Kolay olmadı bu dirayete kavuşmak benim için.
Ama bırakmadım kendimi.
Yoksa bende kıskançlığı yaşayabilirdim ve iyi etmezdim.
Dilerim hayırlı, sağlıklı evlatlara kavuşur topiği açan arkadaş.
Rabbim verirse başımızın üstüne, vermezse mutluluğa devam.
Kendim için duam bana bahşedilen bu kıymetli ömrün her anını her anlamda dolu dolu geçirebilmektir.
Selametle

sanırım kimsenin hissettiği kısakançlık değil.sadece gıpta.zira kıskanç insanlar zarar vermek ister biz sadece imrenek bakıyoruz...

Evliliğimizin ilk 11 ayını vajinismusla geçirdikten sonra oh tamam artık anne olabilirim eriğim noktada cocuk sahibi olamayacağımızı ogrndik evlâtlık veya donasyon dedi doktorlar hiç bilirmisiniz sevdiğiniz adamdan cocuk sahibi olamayacağımızın ne demek olduğunu tam 10 ay sonra herseyi göze alarak %38 eşimden cocuk sahibi olabilmem için testislerinden sperm bulunacaktı ama Dr çok olumsuzdu bende anne olamayzcgaimdiye bı on ay yasadım ne yazikki neyseki mucize oldu eşimde çok aksine dört denenelik sperm çıktı yani artık umudunuz vardı ama ilk denemede hamile kalamadım ikincide hamile kaldım hep karnıma başörtünün icine koydum ivir zivirla kendime hamile göbeği yapardım bı elimi belime bı elimi karnıma koyar aynaya bakardım hamile he kadın gibi ben suanda 6.5 aylık hamileyim ben hiç elimi karnıma koyamiyorum hani olurya bilmeden birinin tıpkı benim. Beynime kazınmış gibi işleniriz bu görüntü kimseyi acitmamaya çalışıyorum kısacası ben bunları yaşarken 20 yaşındaydım Allah nasip ederse 23 yasımda anne olacağım benim baharım geldi ben hamile kaldım ya seninde olacaktır sde bir gün evet benimde baharım geldi diyeceksin imkansız yok artık rahimin varsa anne olabilirsin sadce biraz zaman biraz sabır kimimiz da uzun kimimiz da kısa ama inan bana ben olduysam sende olucaksin

Allan hiç kimsyi evlat hasrtiyke sinamasin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hamile kalamayanları kıskanıyorum çünkü asla çocuk istemiyorum ne güzel ne doğum kontrol hapıyla nede condomla uğraşıyolar :) keşke öle olsam

Ohhh çok büyük konuşuyorsun, belki 10 yıl sonra evlat hasreti çekeceksin, senin gibi asla evlat sahibi olmak istemeyip 3 tane evlada sahip olan herkesin bu çocukları sevmez dediği birinin kızlarının üstüne nasıl titrediğini biliyorum, yani bu konularda büyük konuşmamak gerek :1closedeyes:

inş. enkısa zamanda hamile kalırsın
kolay değil anlıyorum seni
sabretmek ve dua etmek gerek galiba
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
.

benımde olmuyodu ne zaman umudu kestım kendımı dunya mesgalesıne verdım bı de baktımkı hamıleyım ALLAH COK BUYUK

ben de umudumu kestim artık. düşünmemek en iyisi ama.en kötüsüne hazırlıyorum kendimi..napalım..kaderde varsa çekmek zorundayız başka yolu yok..sadece eğer hiç çocuğum olmazsa erken ölmeyi diliyorum allahtan..hemde eşimle beraber kimse arkada kalmasın...

eşim ve ben 3 yıldır hastane hastane ameliyatlar ilaçlar denedik ve şimdi aşılama ve tüp bebek tedavilerine geçen birisi olarak hamileleri gördüğümde kıskanmak değilde Rabbimin ne kadar yüce olduğunu düşünüyorum.Çünkü ne kadar istesekte Rabbim izin vermedikçe o yumurtaya can veremeyiz..O yüzden herşeyin hayırlısını istemek ve sabırla beklemek gerek..Bu durumları yaşamayan ne haller içinde olduğumuzu pek anlayamaz mafoldumben herşey Rabbimden ben eşimle mutluyum ama YAN ETKENLER yüzünden psikolojimiz bozulmaması elde değil..

Lütfen evli olup çocuğu olmayanlara bebek sormayın lütfennnn...

kizlarr ya ne cok bu derdi ceken varmis??? sayenizde yazdiklarinizdan azda olsa teselli buluyorum..leptopun önüne her oturusumda gebelik sitelerine bakip durdugumdan artik cok az girmeye ugrasiyorum nete(( Allah yüzümüze bakar insalah..ben yoruldugumu Hissediyorum simdiden beklemektende ugrasmaktanda bebekyokmu bebek diyenlerden de yoruldum((
hepinizie tekrar tskler :teselli:

arkadasim sitemine hem sasirdim hem icerledim dogrusu kiskanmaktan kiskanmaya fark var bilesiniz... cok kiskaniyorum diyende emin olun artniyetsizlerdendir ...ici pis olan zaten demez böyle biseyi..Allah evladiniza bir an once kavustursun sizi...sizin karniniza kem gözle bakan hemcinsleriminde cok nadir oludunu düsünüyorum .nazarlik koyun karninizada öyle gezinin derim Allah muhafaza benim gibi bebek icin yanip tutusanlarin gözü deger alimallah yazik cok yazik:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…