hamileliğe hazırlık...

Hımmm haklısın çok yüklenmiş.

Peki düzeldi mi acaba sorunların

bi ara düzeldi ama geçen ay acillik oldum bi kaç gündür karnımda ağrı vardı gece arttı acile gittik idrar yollarında enfeksiyon çıktı 7 tane iğne kullandım ondan sonra bi daha da gitmedim kontrole

Ayyy kıyamam yaaa, İnşallah Rabbim bi daha nasip eder.

valla temmuzu bende düşünmüyo değilim bilmem ki :26: ama martta hava soğuk oluyor.
benim istediğim ilkbahar ayları ama yaza girmiş olmakta istemiyorum
tabi biz böyle düşünüyoruz da bakalım kısmet Allah biliyor ne zaman vereğini.

Valla bizde öyle istiyoruz, Tabi Allahın takdiri hayırlısı olsun hakkımızda
bi ara düzeldi ama geçen ay acillik oldum bi kaç gündür karnımda ağrı vardı gece arttı acile gittik idrar yollarında enfeksiyon çıktı 7 tane iğne kullandım ondan sonra bi daha da gitmedim kontrole
İnşallah geçmiştir. Maydanoz suyu diyorlar birde beyaz lahanayı haşlayıp suyunu içecekmişsin iltihp için
inşallah Allah herkese sağlıklı bebek nasip eder

Aminnn inşallah

ben hemen hesaplama yaparım kendime tahmini doğum tarihi martın kaçına geliyo diye adet günlerindeki araları hesapla düzenli oluyosan sonra hazirana kadar gel haziranda ki adet olmandan günden itibaren 40 hafta hesapla al sana tahmini doğum günü

soğan suyunuda duymuştum ama hiç denemedim

tamam sağol bende deniyim onu o zaman bende tam 4-5 senedir iltihap var bikurtulamadım gitti ya

Ama onun kürü var aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı, internetten araştır, günlük 12 yaprak haşlıyorsun önce günde 2 bardak 1 hafta devam ediyorsun falan bi araştır ok

Ama onun kürü var aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı, internetten araştır, günlük 12 yaprak haşlıyorsun önce günde 2 bardak 1 hafta devam ediyorsun falan bi araştır ok

yok zayıflamak istemiyorum şuanda kilom az bile boyum 1.67 kilom 50 zayıflarsam iskelet gibi gezerim

yok zayıflamak istemiyorum şuanda kilom az bile boyum 1.67 kilom 50 zayıflarsam iskelet gibi gezerim

:) anladım sen bir incele bakalım belki zayıflama kürü başkadır o iltihap atmak için başkadır.
Ben çıkmalıyım sonra yine görüşürüz kendine iyi bak hoşçakal :)

:) anladım sen bir incele bakalım belki zayıflama kürü başkadır o iltihap atmak için başkadır.
Ben çıkmalıyım sonra yine görüşürüz kendine iyi bak hoşçakal :)

tamam bende doğumdan sonra yapar zayıflarım sende kendine iyibak görüşürüz hoşçakal :)

ya ben herzaman düzenli olmuyorum sorun da zaten orda
hesaplamayı biliyorum bugünlerde nette sadece hamilelikle ilgili şeyler okur hale geldim
ama şimdi kendimi deniyorum önceden hiç öenmsemiyordum
mesela geçen ay 12 sinde oldum bu ay bakıcam kaçında oluyorum ona göre temmuza kadar
hesap yapıcam aralıklarım nasıl dye en azından tahmini bir doğum tarihi bulabilirim sanırım :26:

ben evlendiğim günden beri hesaplıyorum hangi ay ne zman olmuşum diye zaten her ay aynı gün almazsın onun periyodları var mesela ben 30 günde bir adet oluyorum ilk adet olduğun günden itibaren başlıyorum saymaya 30ncu hangi güne denk gelirse o gün adet oluyorum. neyse ben fikrimideğiştirdim temmuzda başlayalım çalışmalara hemende olmuyo zaten bebek bi ara iki ay denemiştik sonuç alamamıştım

Son düzenleme:
bide ben şimdiden herşeyi düşündüm erkek olursa isim buldum kız olursa isim bulamadım ama hatta doğumumu da buldum epidural sezeryan ama doktor bulamadım daha

herkese iyi akşamlar arkadaşlar bende 2011 haziran da evlendim kısmetse hazirandan sonra bebek istiyoruz ama burda yazdığınız bu folik asit ne işe yarıyor kullanmasak bi sıkıntı olur mu ben ilaç içmeyi hem unuturum hemde hiç sevimiyorum.

iyi akşamlar folik asit önemli ilaç günde bi tane içiyosun zaten folik asiti demir eksikliği ve vitamin eksikliği için veriyo doktorlar sağlıklı gebelik için 2-3 ay onu kullanıyosun sonra duruma göre başka ilaç veriyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…