Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

aynen öyle canımmm bizim sınavımızda bu işte...herşey cok şükür cok güzel ama bu iştee belkide en ağır sınavlardann birisi bazen cok yoruluyorum

hele ben bazen tamamen bitiyorum 0 ra düşüyorum sen en azından çalısıyorsun iş yerınde kafan dağılır ben evde olunca artık daha çok büyütüyorum sanırım dün müsafirliğe gittim giremedim topiğe hemen neden almadın daha bebek genemi boşsun sen diyolar bana bende allah verirse alcam keyfimden durmyorum dedim bidaha konusu açılmadıı illa insanı söyletceklerr

iyi demişsin böylelerine haddini bildirmek gerek durmaları gerekn yerleri bilsinler !!!! kızz ne dağılacak kafam görmüyon mu bütün gün kk dayımmmm

tamda içimden geçenin topiği açılmışşşşş ...

iyi demişsin böylelerine haddini bildirmek gerek durmaları gerekn yerleri bilsinler !!!! kızz ne dağılacak kafam görmüyon mu bütün gün kk dayımmmm

amannn olsun buranında tadı ayrıııı beeee nasıl gelirse gelsinlerr bu ara çook gamsızım dostummm takmıyorummm herhaldee yada bilmiyorum iyice tozutmuş olabilirimmm
tamda içimden geçenin topiği açılmışşşşş ...

hepimizin içinden geçen bu bebeğimmm yaa toplum tarafından kısır damgası yememek için gizle sakla istediğini belli etme çaktırma derken içimize ata ata şiştik açılcaz burda dökcez içimizi

hepimizin içinden geçen bu bebeğimmm yaa toplum tarafından kısır damgası yememek için gizle sakla istediğini belli etme çaktırma derken içimize ata ata şiştik açılcaz burda dökcez içimizi
aynen yaa şiştim gerçetenn deli oluyorum bide olmuyomu diye soruyorlar dahada sinir oluyommm

bebişimmm inş hiç beklemediğin bu nlara o güzel haberi alcaz inanki haberini alayım kendim olmuş kadar cok cok cok sevinicemmm kuızummm inş Allahımmm bu güzel günde dualarımız kabul et Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetinee Senden istiyoruz

aynen yaa şiştim gerçetenn deli oluyorum bide olmuyomu diye soruyorlar dahada sinir oluyommm

ayyyyy her yerde var o gıcıklardan demekkiiii ayyy manyaklarrr yaaaa allahım göndercek tez vakitte inşallahhh ilk başta o beni hergün görüp hala birşey yokmu sizi tembeller diyen kadına söylüycem hamileyim die kadın kafayı benle bozmuş resmen

aminnnn aminnn amiinnn canım benimmm yaaa sen benim topikimin demir başısın listenin ilk sırasına yazcam seniii demir başımmmm diee

bu iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedimmm

iyi birşeyyy bence canımm mesela özel idarelerde demir başşlar olur onları kırarsan fln cezası olur öyle hep benşmle topikte kalan ama hemile olarak tabikiii hamile olsanda bizi bırakmasın die umuyorumm

hahahaha bnmkilerde bi ara öyleydi hergün bebek varmı diye soruyolardııı heeeeeeeee zayen 1 günde bebek oluyodu dedim bozdummm şimdi sormuyolsr valla dalacaktım daha sorsalardı

iyi birşeyyy bence canımm mesela özel idarelerde demir başşlar olur onları kırarsan fln cezası olur öyle hep benşmle topikte kalan ama hemile olarak tabikiii hamile olsanda bizi bırakmasın die umuyorumm

yok kuzummm ben vefasız değilim bırakmammmm çocukluk arkdaşlarımlaa bilee halaa görüşürmm inş güzel haberleimizi alıp seviniriz göbüş büyütürüz

topiğinnnnnnnn 20. sayfasının partisiniiiiiiiiiiiii yapalımmmmmmmmmmmmm ayşeeeeeeeeeeeee fatmaaaaaaaaaaaaaaa hoplaaaaaaaaaaaaa zıpplaaaaaaaaaaaa kopppppp kopppppppp koppppppppppppppp:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: yandan yandannnn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

olesii çokk zatennnn yaa hergün hergünnn hala bile yokmu diyince sanane bekçisimisin diyesim geliyoooo

hahahaha bnmkilerde bi ara öyleydi hergün bebek varmı diye soruyolardııı heeeeeeeee zayen 1 günde bebek oluyodu dedim bozdummm şimdi sormuyolsr valla dalacaktım daha sorsalardı

bir ara benimkide delirmişti canımdan bezdirmişti valllaaa yaaa manayakk beynini dağıtçaktım piknik tüpüyle hatırlıyon mu o muhabbetleriii
yok kuzummm ben vefasız değilim bırakmammmm çocukluk arkdaşlarımlaa bilee halaa görüşürmm inş güzel haberleimizi alıp seviniriz göbüş büyütürüz

inaşşalhhhh canımmm benimmm sağol şimdi ben spora gitcem sizzz kopun buralarda topikim sana emanet bacımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…