Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

saol tatlım..çok teşekkürler darısı herkese olsun çok tatlı bi sevinç rabbim dualrınızı kabul etsin..dualarım sizinle...

Tüylerim diken diken oldu canıımm... Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.. Hayırlı evlat olsun inşallaahhh.. Amin canım.. Çok teşekkürleeerr

Hayırlısı olsun canıımmm.. İnşallah gönlünden geçen hayırlıdıırr.. Gelmiştir bebişiinnn

saol tatlım..çok teşekkürler darısı herkese olsun çok tatlı bi sevinç rabbim dualrınızı kabul etsin..dualarım sizinle...
Çok teşekkürler canım, amiinnn..

liliiiiiiiiiiiiiimmm liliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm lilimmmmmm de liliiiiiiiiiiiimmmmmm günaydınn bebişkoşummmm

aşkkuşum hayırlı olsun topiğin inşallah bize hayırlı uğurlu bebişli gelir bu topik

hehehe aynenn topramm buldumm :) topramm dıger topıktekı soruna cevap vereım valla bızde bılmıyoruz canım belki mayısa kadar
neyse, ağzım yüzüm derken mayıs gelir zaten toprammm

aşkkuşum hayırlı olsun topiğin inşallah bize hayırlı uğurlu bebişli gelir bu topik
dilek selam nasılsın?

liliiiiiiiiiiiiiimmm liliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm lilimmmmmm de liliiiiiiiiiiiimmmmmm günaydınn bebişkoşummmm
tatlım ateşin nasıl bugün? düşmedi di mi?

Bu arada Monbebe hamişmiş yine, çok sevindim yaa inşallah bu sefer Allah tamamına erdirir

yok canım düşmedi arttı 36.9 oldu son 2 günnnn inş düşmezz..bu sabah test yaptım negatif cıktı gelecek sanırım benim kırmızılar 1-2 güneee maşallah nazar değmesin bebişineee sağlıkla alsın inş kucağına darısı bize inş kuzummmm

ALLAH tez zamanda mınnak yavruna kavstrsun cok olms sana

inşallah onun için uğraşıyoruz bide doğal yoldan geldin die sevmiyorum tedavileri fln korkuyorum bakalım olmazsa yaptırcaz aşılama fln artık

cnm benim ben senii çoook azimli görüyorum güzelcenem doğurursun inşallahhhh

cnm hiç birini bilmiyorum ama acayip cook merak edıyorum en cok dilketini yaaa hayırlısı bakalım inşallah gelirlerde güzel haberleri verirler kalırlar aramızdaa

tşklerr canım eminimm bize dua ettiğine sende az da olsa bizim hissettiklerimizi hissettin ama allahım cok bekletmedı senıı inşallah bizde yaşarız daha fazla beklemeden

oooooooooooo lilişimmmmmmmm topıgınnnnnnnnn hayırlııı ugurluuuu boll bebek haberlııı oluuuurrrr ınsallahhhh

inşallahhhh canımmmm benimmmmm ilk haberde sende olur inşallahhhh sağlııklı 9 ay süren gebelikkk

ayyyyyyyyyyyy canımmm yaaaa muahhh

gelir gelirrrr inşallahhhhhhh sende umutluyum ben bir kez başardın yine yapıcaksın inşallahhhh güzel bebiş haberleri uçuşur topikteee

ayyyyyyyyyyyy canımmm yaaaa muahhh

gelir gelirrrr inşallahhhhhhh sende umutluyum ben bir kez başardın yine yapıcaksın inşallahhhh güzel bebiş haberleri uçuşur topikteee

İnsallah btanem insalla

cnm hiç birini bilmiyorum ama acayip cook merak edıyorum en cok dilketini yaaa hayırlısı bakalım inşallah gelirlerde güzel haberleri verirler kalırlar aramızdaa
inşallah canım, bu arada monbebemiz hamiş

Evrakcu naptı acaba, ateşi çok iyi gidiyordu, inşallah düşmemiştir, bi gelse de haber verse

canımsın canımmm :) bir kaç gündür gelemedim varmıı gelişmee kırmızılar geldi miii

inşallah canım, bu arada monbebemiz hamiş

Evrakcu naptı acaba, ateşi çok iyi gidiyordu, inşallah düşmemiştir, bi gelse de haber verse

geldim kuzumm benim ateş bi değişik ya gelecekler yarın... 36.9 du ya dün 36.7 ye düştü bugünde 36.7 de...yarın büyük düşüşe geçecek sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…