ben yazana kadar sen bulmuşsun zaten
aminnnn
inşallahhh ogüzel el emeklerin kadar güzell bir kızın olur bebeğimm sağlıklıca dünyaya gelsin güzel güzel giysin ördüklerini benim annem örüyor valla ben örmedim daha hiç bir şey cnm olsunda tek neler yaparım valla
kızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle
Hayırlısı olsun canıımmm.. İnşallah gönlünden geçen hayırlıdıırr.. Gelmiştir bebişiinnnbi<zde bu ay ilk günler sıkı çalıştık ama sonrasında olmuyor vyaaaa ödev gibiben progesteronu bu ay öğrendim canım ilk defa cok güzel bişeymiş vallaaa bileydim önceden de yaptırırdımmm ben klomenle çörek otu yedim yuumrtlamam tavan yapmış 21. gün test verdim negatifti o gün göğüs ucu ağrım hafiften başladı ama şimdide o ağrı yayıldı umutlanmak da istemiyorum göğüs acısını sanırım progesteron yapıyormuş öyle okudumm... ateşimde güzel gidiyor kac gündr 36.7 di bugün 36.8 olmuş son 3 günnnn
Çok teşekkürler canım, amiinnn..saol tatlım..çok teşekkürler darısı herkese olsun çok tatlı bi sevinç rabbim dualrınızı kabul etsin..dualarım sizinle...
neyse, ağzım yüzüm derken mayıs gelir zaten toprammmhehehe aynenn topramm buldumm :) topramm dıger topıktekı soruna cevap vereım valla bızde bılmıyoruz canım belki mayısa kadar
dilek selam nasılsın?aşkkuşum hayırlı olsun topiğin inşallah bize hayırlı uğurlu bebişli gelir bu topik
tatlım ateşin nasıl bugün? düşmedi di mi?liliiiiiiiiiiiiiimmm liliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm lilimmmmmm de liliiiiiiiiiiiimmmmmm günaydınn bebişkoşummmm
neyse, ağzım yüzüm derken mayıs gelir zaten toprammm
dilek selam nasılsın?
tatlım ateşin nasıl bugün? düşmedi di mi?
Bu arada Monbebe hamişmiş yine, çok sevindim yaainşallah bu sefer Allah tamamına erdirir
gellll benim kaderdaşımmmmmm geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll lilimmmmm
ALLAH tez zamanda mınnak yavruna kavstrsun cok olms sana
İnşallah canıımm. Amiiinnn :) Bneim de adet tarihime tam 2 hafta var.. Ama olmak istemiyooommm!! :)) Senin tabirinle yumoş günlerimÇalış çalış
Canıımm.. Ümit kesilmezzz.. İnşallaahhh!! vardır minnak bir şeeyy
İnşallah gelirleeeerrr... biterim ben onlaraaaa
aynenben işlerden çok sık gelemiyorum, ama geldikçe yazarım canım.
monbebe, psiko, opera, dilketin fln napıyorlar, haberin var mı?
ben de çok özledim valla tatlım, sen neler yapıyorsun?
progesteronun ne güzel öyle senin maşallahhbenim geçen ay 16 çıkmıştı. Böyle yüksek çıkması iyi bişey biliyorsun di mi cnm? bata ne kadar var peki?
saol tatlım..çok teşekkürler darısı herkese olsun çok tatlı bi sevinç rabbim dualrınızı kabul etsin..dualarım sizinle...
pişttttttttttt slmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
oooooooooooo lilişimmmmmmmm topıgınnnnnnnnn hayırlııı ugurluuuu boll bebek haberlııı oluuuurrrr ınsallahhhh
liliiiiiiiiiiiiiimmm liliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm lilimmmmmm de liliiiiiiiiiiiimmmmmm günaydınn bebişkoşummmm
aşkkuşum hayırlı olsun topiğin inşallah bize hayırlı uğurlu bebişli gelir bu topik
ayyyyyyyyyyyy canımmm yaaaa muahhh
gelir gelirrrr inşallahhhhhhh sende umutluyum ben bir kez başardın yine yapıcaksın inşallahhhh güzel bebiş haberleri uçuşur topikteee
inşallah canım, bu arada monbebemiz hamişcnm hiç birini bilmiyorum ama acayip cook merak edıyorum en cok dilketini yaaa hayırlısı bakalım inşallah gelirlerde güzel haberleri verirler kalırlar aramızdaa
canımsın canımmm :) bir kaç gündür gelemedim varmıı gelişmee kırmızılar geldi miii
canımsın canımmm :) bir kaç gündür gelemedim varmıı gelişmee kırmızılar geldi miii
inşallah canım, bu arada monbebemiz hamiş
Evrakcu naptı acaba, ateşi çok iyi gidiyordu, inşallah düşmemiştir, bi gelse de haber verse
ayyyyyyyyyyyy canımmm yaaaa muahhh
gelir gelirrrr inşallahhhhhhh sende umutluyum ben bir kez başardın yine yapıcaksın inşallahhhh güzel bebiş haberleri uçuşur topikteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?