Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

yok kız yoktum ben demekki o sohbetlerde öptm kuzum bende çıkıyorum mesai bitti kendine iyi bak öpüyorum canımcımmmmm lilimmmmmmm

valla dicem artık tatlım içime ata ata maf oldum aklıma geleni saydırcam vallaaa
Agzin bal yesin kusummm insallahhhh
inşallah canımm benimmm

bende söylemiyorm anneme oda cok tatlı bir çeket örmüş torun istiyor allahım içimizi kalbimizi biliyor çok ekletmesin canım benimmmmm

cnm benımkıler hazırlıktan zıyade ıgnelıyor resmen 2 aydır konusmuyorum ınsan evladının canını nasıl bılerek yakar kayınvalıdem ses cıkartamıyor o baska bır tedavı gordugumu sanıryor bunu yapan annem olması cok koyuyor ama artık oda koymuyor netıcede oda anne sevgısı gormemıs ne kadar annelık beklersınkı esıme soyleyemedım bıle annem boyle yaptı dıe ( umut etmek bır yana destekcım bıle yok sadece elımde umutlarım var cok ısteyenın olmazmıs bızımkıde o hesap kac gundur aglamaktan gozlerım sıstı cok zor geldı bu ay ( doktorum bıle dayanamadı cok agırmıs rabbım herkezın yardımcısı olsun cennet kokulu bebeklerımızle kavustursun bızı bır an once (

Canım çok üzücü gerçekten.. İnşallah Allah yüzünüzü güldürsün, daha fazla bekletmesin. Hayırlı zamanda, en kısa zamanda, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size. Bugün karnım ağrıyor regl olacak gibi çok üzülüyorum.. Pazartesi günü de regl tarihim Büyük bir ihtimalle olmadı bebişimiz :'( Migrenim de tuttu, fenayım.. Bizim daha 2. deneyişimiz ben bu kadar üzülürken, daha fazla deneyenler nasıl üzülüyordur kimbilir Hemen olsaydı keşke yaa Hayırlısı Allah'tan.. en güzelini o bilir..

gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim ki:26: bu yeni döngün sana bebeğini getirsin inşallah
hayıt ve adaçayı kullananlar da çok memnun, istersen araştır canım

canımmmmmmmmm sen hamiş misinnnn cok cok cok sevindim maşallah size kuzummmm

Günaydın kızlar..

Ben adet oldum Zaten günlerdir karnım ağrıyordu, belliydi Başka bahara kaldı umutlar :'(

günaydın tatlımmmm, evet hamişim çok şükürrrr
Darısı hepinizin başına olsun inşallahhh

ayyyy cnmmmm çoooookkk sevindimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlımm benimm allahım bizide çok bekletmesinnn

lilimmmm kisssss nabeer nereledesin sennn benim oglusummm oluyooo teysesiiii

canımın içiiiiiii allahımmm sAĞLIKlı uzun ömürlü etsinnnn inşallahhhh ayyy çooook sevinidimmm allah gönlüne göre verdiii inşallahhh hayıırlı bir evlat olur annesine bakarrr canımmm benimm daha dün gibi bat larımız aynıydıı sen cinsiyetini bile öğrendin maşallahhh canımın içii

Rabbim sanada yasatsin ins bu duygulari lilimmmm canim benimmm yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim sanada yasatsin ins bu duygulari lilimmmm canim benimmm yaa

bende o duyguları yaşamak istiyorum artık aşılama yaptırmak istiyorum daha fazla beklemekten yoruldum aşılama öncesi neler yapılıyor cnm benimm

bende o duyguları yaşamak istiyorum artık aşılama yaptırmak istiyorum daha fazla beklemekten yoruldum aşılama öncesi neler yapılıyor cnm benimm

Canim niye aşılama:26: öncesinde bi tedavi gör aşılama onermem ben tutma oranı cooook düşük çünkü
Önce bi ilaç tedavisi falan gör

ayyyy cnmmmm çoooookkk sevindimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlımm benimm allahım bizide çok bekletmesinnn
Aminnnnn lilimmm aminn, Rabbim tez vakitte size de yaşatsın bu duyguyu

lilimmmm kisssss nabeer nereledesin sennn benim oglusummm oluyooo teysesiiii
hicranımmm gözün aydın kuzummm sağlıkla al kucağına inşallah sen de

canimmmm tebrik edrim sağlıkla al
çok teşekkür ederim canım benim, aminnnn

cokkk cok şükür canımmmm Rabbim c.c. bizlere nasip etsin inş
İnşallahhhh canımmm, tez vakitte inşallahhh

bilmiyryum valla tedavi fln uzun zaman alcakmış gibi cnm ortada görünür birşeyde yok nedenn böyle oluyor bilmiyorum sütüm düzeldi herşeyim yolunda bir an önce olsun istiyorum artık yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…