yok kız yoktum ben demekki o sohbetlerdeöptm kuzum bende çıkıyorum mesai bitti kendine iyi bak öpüyorum canımcımmmmm lilimmmmmmm
benim bildiğim çok yumurta olunca adet ilk çatlayan yumurtaya göre geliyor... neyse canım hayırlısı olsun, ama bu kadar umutsuz olma lütfen
inşallahhh lilim inşallahhh
ohhh ağzına sağlık, süper demişsinbenim demek isteyip de diyemediklerimi demişsin walla helal olsun , öpücem
inşallah canımm benimmmAgzin bal yesin kusummm insallahhhh
anneme bıle soyleyemıyorum o kadar cok ıstıyorumkı onume cıkan hamıleyım sende yokmu daha dıor 2 senedır olmuyor dıyemıyorum bu ay cok umıtlıydım ama bugun hasta oldum her ay yıkılmak cok kotu bırsey ya( rabbım ısteyen herkese bır an once melegıne kavustursun
Canım çok üzücü gerçekten.. İnşallah Allah yüzünüzü güldürsün, daha fazla bekletmesin. Hayırlı zamanda, en kısa zamanda, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size. Bugün karnım ağrıyor regl olacak gibicnm benımkıler hazırlıktan zıyade ıgnelıyor resmen 2 aydır konusmuyorum ınsan evladının canını nasıl bılerek yakar kayınvalıdem ses cıkartamıyor o baska bır tedavı gordugumu sanıryor bunu yapan annem olması cok koyuyor ama artık oda koymuyor netıcede oda anne sevgısı gormemıs ne kadar annelık beklersınkı esıme soyleyemedım bıle annem boyle yaptı dıe( umut etmek bır yana destekcım bıle yok sadece elımde umutlarım var cok ısteyenın olmazmıs bızımkıde o hesap kac gundur aglamaktan gozlerım sıstı cok zor geldı bu ay ( doktorum bıle dayanamadı cok agırmıs rabbım herkezın yardımcısı olsun cennet kokulu bebeklerımızle kavustursun bızı bır an once (
selammmm kızlarrrrrrrrrrrr
canımınnn içiiii canım canımmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim ki:26: bu yeni döngün sana bebeğini getirsin inşallah
hayıt ve adaçayı kullananlar da çok memnun, istersen araştır canım
günaydın tatlımmmm, evet hamişim çok şükürrrrcanımmmmmmmmm sen hamiş misinnnncok cok cok sevindim maşallah size kuzummmm
günaydın tatlımmmm, evet hamişim çok şükürrrr
Darısı hepinizin başına olsun inşallahhh
canımmmmmm canımmmmmmmm nasılsınnnnn
lilimmmm kisssss nabeer nereledesin sennn benim oglusummm oluyooo teysesiiii
lilimmmm kisssss nabeer nereledesin sennn benim oglusummm oluyooo teysesiiii
canımın içiiiiiii allahımmm sAĞLIKlı uzun ömürlü etsinnnn inşallahhhh ayyy çooook sevinidimmm allah gönlüne göre verdiii inşallahhh hayıırlı bir evlat olur annesine bakarrr canımmm benimm daha dün gibi bat larımız aynıydıı sen cinsiyetini bile öğrendin maşallahhh canımın içii
Rabbim sanada yasatsin ins bu duygulari lilimmmm canim benimmm yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende o duyguları yaşamak istiyorum artık aşılama yaptırmak istiyorum daha fazla beklemekten yoruldum aşılama öncesi neler yapılıyor cnm benimm
günaydın tatlımmmm, evet hamişim çok şükürrrr
Darısı hepinizin başına olsun inşallahhh
Aminnnnn lilimmm aminn, Rabbim tez vakitte size de yaşatsın bu duyguyuayyyy cnmmmm çoooookkk sevindimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlımm benimm allahım bizide çok bekletmesinnn
hicranımmm gözün aydın kuzummmlilimmmm kisssss nabeer nereledesin sennn benim oglusummm oluyooo teysesiiii
çok teşekkür ederim canım benim, aminnnncanimmmm tebrik edrim sağlıkla al
İnşallahhhh canımmm, tez vakitte inşallahhhcokkk cok şükür canımmmmRabbim c.c. bizlere nasip etsin inş
Canim niye aşılama:26: öncesinde bi tedavi gör aşılama onermem ben tutma oranı cooook düşük çünkü
Önce bi ilaç tedavisi falan gör
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?