Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

geldim kuzumm benim ateş bi değişik ya gelecekler yarın... 36.9 du ya dün 36.7 ye düştü bugünde 36.7 de...yarın büyük düşüşe geçecek sanırsammm

belki düşmez kıııızzzz, deme öyle ben ne diyorum, çıkmamış canda umut vardır ne biliyorsun yarım 36,8'e çıkmayacağını
ayrıca sen hiç hamiş kalıp da hala ateş ölçmeye devam edenlerin tablosunu gördün mü? hamileyken bile iniş çıkışlar devam ediyor.
Senin bat bugün değil miydi?

yok canım yarınmış inş düşmezdee valla düşünce ben umudumu kesmiştim canım yaaa ben hep yükselecek sanıyordumm ama ayın 4 üydü sanırım test yaptım negatifti ya olsaydı çıkardı diyorum kuzummm kırmızılar bekliyorum yaniii

yok yok canım belli biyerden sonra ufak tefek iniş çıkışlar oluyor ama yumyum öncesi kadar düşmüyor. yumyum öncesine düşerse o zaman adet geliyor sende şimdilik öyle bişey yok ki.
bugün de bi test yapsana sen

test miiii canım biz çalışmaları bırakalı cooooooook oldu ya olsaydı çıkardı o zmaan diye düşünüyorumm benimm adet zamanı 36.2 lere düşüyor canım o kadar düşmemesi şaşırttı beni adetimden önce 36.2 ye düşüyo ve ertesi güne adet oluyorum ama vücudum bana oyun yapabilirr yarın birden çakılabilir birde bu ay klomen kullandım acabaaa o mu geciktirecek adetimi...test yapmaya korkuyorum yaa hüsran hep hüsrannn

senin çalışmaları bırakmanla alakası yok ki bunun canım. sen ne zaman yumurtladığını tam biliyor musun? ateş tablon var mı ?
hem sen çok erken test yapmışsın ki bence

senin çalışmaları bırakmanla alakası yok ki bunun canım. sen ne zaman yumurtladığını tam biliyor musun? ateş tablon var mı ?
hem sen çok erken test yapmışsın ki bence

yok canım düzenli tutmadımm son günler bakıyorum doktoruma dedim ateşimi ölçereyim mi diye gerek yok hiç uğraşma ben zaten bakıcam yumurtlana muıayene ile dedi.yumurtlama mı şöyle biliyorum ayın 17 sinde yumurtladım adetimin ise 11 .günüydü cok erken oldu klomen kullandığım için..doktorum daha gelme bu akşamldan itibaren çalışma dedi.bu yumurtladan sanırım bi 5 gün 4-5 gün falan olmalı sonrasında cxok kasık ağrım vardı akıntımda gelince ovulsyon testi yaptrıdm ve cift çizgiyi gördümm o günleride değerlendirdik sonrasında ise artık yorulduğumuz için bıraktık aslında doktorumm adetine kadar dedi gün aşırıya bile izin vermedi biz ilk günler cok sık olduğu içinn artık istemiyoruz yaa yorulduk sanırım cok yumurta gördüğü için öyle dedi. progestan testinden de anladımmm 55 olunca gercektende cok yumrtlamışım dedimm cok kasık ağrım oldu bu ay canımmm

yanlış anlamadım di mi, sen 17 şubatta yumurtladın? eğer öyleyse yumurtlamadan sonraki 16. günündesin ve senin batın yarın değildir bence. senin yumurtalama sonrası normalde kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ortalama 14 gün sürer, kiminde 12 gün sürer. yani adet tarihini belirleyen yumurtlama günüdür. bence sen yarın da adet olmazsan kesin test yaptır canım

evet canım 17 sinde adetimin 11. günüde yumurtam çatlamıştı ama sonradan çatlayan yumurtalara göre gelmiyor mu adet ??? yumurtlamadan sonra kaçıncı günümde geliyor bende bilmiyorum canım onuu ama geneli 14 gün sonra oluyor diye biliyorum.bu arada 21. günümde test yaptırmıştım negatif ti canımm. birde yakın zamandaa yaptığım idrar testimde negaitfti herşey olumsuz yani

hahahahaha topiğin başlığını okuyunca "aha da ben" dedim :86::86::86:

inşallah canım, bu arada monbebemiz hamiş

Evrakcu naptı acaba, ateşi çok iyi gidiyordu, inşallah düşmemiştir, bi gelse de haber verse

monbebe miii ayyy cok sevındım ınsallah bunu kucagına alır yaaaa rabbım yzunu guldursun artıkk

yrın teşrif edecek kendileri

aaaa test yaptın mı balım tekrardannn olsun napalım vardır bundada hayır allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebiş versın geç olsun güç olmasın bakamsı canım benimmmm allahımm yardımcın olsunn tedaviye devam et ama ben gibi bırakma

yok yok etcem kuzum bilsem ki sonu tüp bebeğe varacak ona kadar gidecem artık yeter vallahiii idrar testi yapmıştım kız oda negaitf gelcek beni pisss kakaaa kırmızılarrr kırmızı rengi cok severdim onların yüzünden artık sevmiyommm

napalım tatlımmm allahda bizi böyle sınav ediyor demekki isyan etmeden duamızla dr. larımızla artık halletcez inşallah gelceklerde bide nazlanmasalarrr
oyyyyyy kurbaneyy hayneyyy sana li li li li lililililillililililililillililililililli

canımmmmm benim bu yola beraber çıktır beraber hamile kalcaz sanırımmm

aynen öyle canımmm bizim sınavımızda bu işte...herşey cok şükür cok güzel ama bu iştee belkide en ağır sınavlardann birisi bazen cok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…