bir ara benimkide delirmişti canımdan bezdirmişti valllaaa yaaa manayakk beynini dağıtçaktım piknik tüpüyle hatırlıyon mu o muhabbetleriii
inaşşalhhhh canımmm benimmm sağol şimdi ben spora gitcem sizzz kopun buralarda topikim sana emanet bacımmmmmmm
benim bildiğim çok yumurta olunca adet ilk çatlayan yumurtaya göre geliyor... neyse canım hayırlısı olsun, ama bu kadar umutsuz olma lütfenevet canım 17 sinde adetimin 11. günüde yumurtam çatlamıştı ama sonradan çatlayan yumurtalara göre gelmiyor mu adet ??? yumurtlamadan sonra kaçıncı günümde geliyor bende bilmiyorum canım onuu ama geneli 14 gün sonra oluyor diye biliyorum.bu arada 21. günümde test yaptırmıştım negatif ti canımm. birde yakın zamandaa yaptığım idrar testimde negaitfti herşey olumsuz yani
inşallahhh lilim inşallahhhmonbebe miii ayyy cok sevındım ınsallah bunu kucagına alır yaaaa rabbım yzunu guldursun artıkk
ohhh ağzına sağlık, süper demişsinhele ben bazen tamamen bitiyorum 0 ra düşüyorum sen en azından çalısıyorsun iş yerınde kafan dağılır ben evde olunca artık daha çok büyütüyorum sanırım dün müsafirliğe gittim giremedim topiğe hemen neden almadın daha bebek genemi boşsun sen diyolar bana bende allah verirse alcam keyfimden durmyorum dedim bidaha konusu açılmadıı illa insanı söyletceklerr
senden umutluyum bebeğim inşallah topiğin ilk hamişi olursun bizede umut olursunnn
benim bildiğim çok yumurta olunca adet ilk çatlayan yumurtaya göre geliyor... neyse canım hayırlısı olsun, ama bu kadar umutsuz olma lütfen
inşallahhh lilim inşallahhh
ohhh ağzına sağlık, süper demişsinbenim demek isteyip de diyemediklerimi demişsin walla helal olsun , öpücem
benim bildiğim çok yumurta olunca adet ilk çatlayan yumurtaya göre geliyor... neyse canım hayırlısı olsun, ama bu kadar umutsuz olma lütfen
inşallahhh lilim inşallahhh
ohhh ağzına sağlık, süper demişsinbenim demek isteyip de diyemediklerimi demişsin walla helal olsun , öpücem
hımm, ateşin düştüyse gelir neredeyse bence canım, testi evde mi yaptın yoksa kanda mı baktırdın?canım benim hala kırmızışlar gelmedi korkuyorum yaaa kist olmuşsaa bugünm 3. günüm ve testimde negatif ne ağrım nede sızımvarrateşimde 36.5-36.4 lerde düştü ama neden gelmiyoru bu kırmızılarr
hımm, ateşin düştüyse gelir neredeyse bence canım, testi evde mi yaptın yoksa kanda mı baktırdın?
Saol canım inşallah.. ama karın ağrım var sanki. 17'si beklenen tarih. 1 hafta önceden böyle hafif ağrılar başlar bende. Şimdi de öyle.. Adet olucam sanırım yaacnm benim ben senii çoook azimli görüyorum güzelcenem doğurursun inşallahhhh
İnşallah daha fazla bekletmez meleğiniizz... Allah sağlıkla versin.. Yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşallah..2 bucuk yıldır evlendıgımızden berı benım eşim çok isteği için hiç korunmadık bakalım beklemedeyiz inşallah sağlıkla hamile kalırız
Amin canıımm.. İnşallah sen de daha fazla beklmezsin de Allah'ın izniyle kavuşursun bebişine bir an önceee..anneme bıle soyleyemıyorum o kadar cok ıstıyorumkı onume cıkan hamıleyım sende yokmu daha dıor 2 senedır olmuyor dıyemıyorum bu ay cok umıtlıydım ama bugun hasta oldum her ay yıkılmak cok kotu bırsey ya( rabbım ısteyen herkese bır an once melegıne kavustursun
Bu ateş ölçmek kesin midir ki canım..? Kötü şeyler düşünme Allah korusun,yoktur bir şey.. Hem evde yapılan testler kimi zaman doğru da çıkmıyor. Arkadaşımın negatif çıkmıştı ama hamileydi. Belki hamişsindiirr.. Hiç mi umut olmuyor ateş düşük çıkınca?evde yaptım canımmm ben 36.2 de adet oluyorum ama ateşim düşmüyor takıldı gelseler artık korkuyorum kistten
evde yaptım canımmm ben 36.2 de adet oluyorum ama ateşim düşmüyor takıldı gelseler artık korkuyorum kistten
hımmm biraz daha bekleyelim madem canım, inşallah kötü bişey değildir
ateş cok düşünce umut olmuyor canım 1-2 derecede gene umut varmış ama tekrardan yükselirsee benimkiler geldi öplen hayırlısı herşeyinnnMerhaba kızlar, günaydın ve iyi haftalaarr..
Saol canım inşallah.. ama karın ağrım var sanki. 17'si beklenen tarih. 1 hafta önceden böyle hafif ağrılar başlar bende. Şimdi de öyle.. Adet olucam sanırım yaa( Üzülüyorum şimdiden..
İnşallah daha fazla bekletmez meleğiniizz... Allah sağlıkla versin.. Yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşallah..
Amin canıımm.. İnşallah sen de daha fazla beklmezsin de Allah'ın izniyle kavuşursun bebişine bir an önceee..
Bu ateş ölçmek kesin midir ki canım..? Kötü şeyler düşünme Allah korusun,yoktur bir şey.. Hem evde yapılan testler kimi zaman doğru da çıkmıyor. Arkadaşımın negatif çıkmıştı ama hamileydi. Belki hamişsindiirr.. Hiç mi umut olmuyor ateş düşük çıkınca?
gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim ki:26: bu yeni döngün sana bebeğini getirsin inşallahbenimkiler geldi canımm şükür korktuğum gibi değilmişsoğan kürüne başlıyorum klomene devam hayırlısı Rabbim 'e kalmış ben elimden geleni yapıyorum
gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim ki:26: bu yeni döngün sana bebeğini getirsin inşallah
hayıt ve adaçayı kullananlar da çok memnun, istersen araştır canım
gözün aydın o zaman canımgözün aydın de canımmbebiş olmadığını biliyordum artık hayırlısını versin Rabbim c.c...adaçayını duydum canımm acaba soğan kürüyle birlikte kullanabilir miyim bilgin var mı
gözün aydın o zaman canım
o konu hakkında bilgim yok tatlım, ama benim bildiğim soğan kürü daha çok miyomlar ve kistler için kullanılıyor, sende var mı öyle bir problem.
Adaçayı ve hayıt ise yumurta geliştirmek için kullanılıyor. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar içiliyor, zaten bıraktıktan bir süre sonra yumurtaların çatlıyor. ama soğanın yumurtalar üzerinde ne gibi bir etkisi var bilemiyorum canım
Ben daha yeniyim bu konularda. hiç ateşimi ölçmedim, bilmiyorum.. Demek geldi.. Hayırlısı olsun canım.. Zaten bebişim yok diyordun. Demek sorun yokmuş, ona sevinelim bari..ateş cok düşünce umut olmuyor canım 1-2 derecede gene umut varmış ama tekrardan yükselirsee benimkiler geldi öplen hayırlısı herşeyinnn
Amin canıımm.. Dularımız kabul olsun inşallah.. Soğan kürü işe yarasın da, artık bu son ay olsun.. Bir daha ki ay hamişlik haberini ver bize hayırlısıyla inşallaahh..canım doktor bana demedi ama klomene başladı hemen... burdan test sonucumu yazdığımda arkadaşlar pco başlangıcı var dediler cok da az olsada varmış zaten ck niyet etmiştim soğan kürü yapıcam diye bir tane kimyasal gebeliğim var saracoğluu bir tv programında bunu yaşyanlr soğan kürü yapsın bişey vrmış ismini hatırlamıyorum perde gibi bişey işte bu bebeğin tutunmasını engelliyor dedi soğan kürü bunu eritiyor dedi ondan hep niyetlenmiştim bunu yapıcam arkasınada inş incir kürü hayırlısı elimden geleni yapayım gerisi Rabbim c.c. e kalmış inş beklemeyiz fzlaaa
inşallah başka kürlere gerek kalmadan gelir bebişin cnmcanım doktor bana demedi ama klomene başladı hemen... burdan test sonucumu yazdığımda arkadaşlar pco başlangıcı var dediler cok da az olsada varmış zaten ck niyet etmiştim soğan kürü yapıcam diye bir tane kimyasal gebeliğim var saracoğluu bir tv programında bunu yaşyanlr soğan kürü yapsın bişey vrmış ismini hatırlamıyorum perde gibi bişey işte bu bebeğin tutunmasını engelliyor dedi soğan kürü bunu eritiyor dedi ondan hep niyetlenmiştim bunu yapıcam arkasınada inş incir kürü hayırlısı elimden geleni yapayım gerisi Rabbim c.c. e kalmış inş beklemeyiz fzlaaa
Ben daha yeniyim bu konularda. hiç ateşimi ölçmedim, bilmiyorum.. Demek geldi.. Hayırlısı olsun canım.. Zaten bebişim yok diyordun. Demek sorun yokmuş, ona sevinelim bari..
Amin canıımm.. Dularımız kabul olsun inşallah.. Soğan kürü işe yarasın da, artık bu son ay olsun.. Bir daha ki ay hamişlik haberini ver bize hayırlısıyla inşallaahh..
inşallah başka kürlere gerek kalmadan gelir bebişin cnm
amiiiinnnn kzlar sağolunnn bu ay başlıyorum Rabbim c.c. nasip etsin inş hepimizie tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?