Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

ahhh lili vahh liliiii benim test negatif cıktı liliiii progesteron tavan yapmışşş 55 ama bebiş olmamış liliiii adetimi bekliyorum liliiii

Lilimmm topiğin hayırlı uğurlu olsun
Uğur getirsin sana inşallah

inşLLhhhh deryacığımmm hayırlı zamnda gelsin miniklerrrr bizde topik topik gezmeyelimm ama dağılmayalımdaa çok alıştıum hepinizeee

inşallahhhh canımmmmm hemen gelsin bebişlerrr sende 20. sayfamın kutlamasına katılırsın bidenem

evet canım işten çıktım evdeyiz minişimle...örgüye sardım yelek ördüm şimdi de bebe battaniyesi örüyorum bitcek inşallah o da triko ve kumaş karışık bebek elbisesi örcem...

inşallahhh ogüzel el emeklerin kadar güzell bir kızın olur bebeğimm sağlıklıca dünyaya gelsin güzel güzel giysin ördüklerini benim annem örüyor valla ben örmedim daha hiç bir şey cnm olsunda tek neler yaparım valla

ahhh lili vahh liliiii benim test negatif cıktı liliiii progesteron tavan yapmışşş 55 ama bebiş olmamış liliiii adetimi bekliyorum liliiii

benimde geldii kırmızılar dün canımm üzülmedim çünkü olmadığını bılıyordum hiç belirtimm yoktuuu evrakcummm hayırlısı olsun ne diyim kuşummm önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız bebeğimmm inşallah tez vakitte minnoşlarımız gelirrrr

inşLLhhhh deryacığımmm hayırlı zamnda gelsin miniklerrrr bizde topik topik gezmeyelimm ama dağılmayalımdaa çok alıştıum hepinizeee

evet canım dağılmayalım ama herkes bi yanda, çoğu kişi gelmiyor bile artık, nerelere kayboldular bilmem:26:

bennnn o bennnn kafaya takmıyomuş gibi yapanlardanım. sırf milletin tepkisi yüzünden.
ay kafana ne çok takıyosun , kafana takma diye diye kimseyle konuşamaz hale geldim.
şimdi millete amannn olursa olur olmazsa tatile giderim yaza diyorum.

ooofffff offf

selmn alykum arkadaslar dun kan bagısladım. hamıle olmak ıstyrm ama adetıme 2 hafta var kanda bellı olurmuydu dun test yaptılar sonucda cıkrdı dımı :S

aynennn öyle bebişimm napalımmmm ölüp ölüp yeniden diriliyoz her ay zatennnn
evet canım dağılmayalım ama herkes bi yanda, çoğu kişi gelmiyor bile artık, nerelere kayboldular bilmem:26:
valla canımmm özledimm ya herkesi ne yalan söyleyeyimmm
progesteron ne oluyor tatlımmmm

canım adetinin 21 gününde verilen bi test yumurtlaa olup olmadığına bakılıyor.10 üzeri yumurtlamış oluyorsun aşağısı olmuyor.benim değer 55 ama bebiş yok yok yok gelmiyooo adetimi bekliyorum bi umut işte dualrınızı eksik etmeyin yinede testi erken verdim hayırlısııı

aynen cnm dün bile bir sürü akraba geldii nedn yapmıyrsunuz korunmayı bırakın fln diyorlar bende ne diyim daha istemiyoruz diyorum olmuyor desem zaten adım kısır geline çıktııı iyice beni delirtmek için elleierinden geleni yapcaklar bende istemiyoruz deyip geçiyorummm rabbim daha fazla bekletmeden bizi üzmeden versin cnmmm

selmn alykum arkadaslar dun kan bagısladım. hamıle olmak ıstyrm ama adetıme 2 hafta var kanda bellı olurmuydu dun test yaptılar sonucda cıkrdı dımı :S

iki hafat ola belli olmaz cnm 4 gün kala fln belli olurdu tatlımm sen genede dikkatli ol ne kdrdır istiyorsunuz bebek

adetine 2 hafta varsa bugün ler tamda senin yumoş günlerin iyi değerlendir

gelmeiş kırmızıdan umut kesilmez bebeğim bekleyelim bakalımmm olursada Allahtan olmazsada Allahtan napalım her ay birazdaha yaklaşcaz yavrularımızaa dimi ama

bu 4 ayımız cnm dun cok uzulmustum ya arada kasıklarıma agrı gırıo sonra dıyorumkı cok kafaya taktgımdandır dıyorumm

gelmeiş kırmızıdan umut kesilmez bebeğim bekleyelim bakalımmm olursada Allahtan olmazsada Allahtan napalım her ay birazdaha yaklaşcaz yavrularımızaa dimi ama

aynen öyle bebeğim hayırlısııı benim için dua edinnnn ammaaaaaaaaaaaaa

bu 4 ayımız cnm dun cok uzulmustum ya arada kasıklarıma agrı gırıo sonra dıyorumkı cok kafaya taktgımdandır dıyorumm

çok stres yaparsan vücut kendini kasar tatlım kasıkların agrıyosa yumurtalıkalrın catlıycaktır güzel degerlendır 4 ay daha yenı rabbım erkenden versin kusum

evet daha yenı ama bole uzayınca insan korkuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…