Lilimmm topiğin hayırlı uğurlu olsun
Uğur getirsin sana inşallah
Amiiinnnn :))
Evet canım, öyleymişş :)Hakkında hayırlısı.. Çalışan çalışmamak ister, evde olan çalışmak ister :) Çoookk güzel bir iş bulursun inşallah.. Ama bebiş işten önce de gelebilir İnşallah hemmeennn geliiirr :))
10. sayfa kutlamanı kaçırmışım amaİnşallah burdaki sayfalar fazla uzamadan gelir bebişlerimiiiizz
evet canım işten çıktım evdeyiz minişimle...örgüye sardım yelek ördüm şimdi de bebe battaniyesi örüyorum bitcek inşallah o da triko ve kumaş karışık bebek elbisesi örcem...
ahhh lili vahh liliiii benim test negatif cıktı liliiiiprogesteron tavan yapmışşş 55 ama bebiş olmamış liliiii adetimi bekliyorum liliiii
inşLLhhhh deryacığımmm hayırlı zamnda gelsin miniklerrrr bizde topik topik gezmeyelimm ama dağılmayalımdaa çok alıştıum hepinizeee
evet canım dağılmayalım ama herkes bi yanda, çoğu kişi gelmiyor bile artık, nerelere kayboldular bilmem:26:
ahhh lili vahh liliiii benim test negatif cıktı liliiiiprogesteron tavan yapmışşş 55 ama bebiş olmamış liliiii adetimi bekliyorum liliiii
aynennn öyle bebişimm napalımmmm ölüp ölüp yeniden diriliyoz her ay zatennnnbenimde geldii kırmızılar dün canımm üzülmedim çünkü olmadığını bılıyordum hiç belirtimm yoktuuu evrakcummm hayırlısı olsun ne diyim kuşummm önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız bebeğimmm inşallah tez vakitte minnoşlarımız gelirrrr
valla canımmm özledimm ya herkesi ne yalan söyleyeyimmmevet canım dağılmayalım ama herkes bi yanda, çoğu kişi gelmiyor bile artık, nerelere kayboldular bilmem:26:
progesteron ne oluyor tatlımmmm
bennnn o bennnn kafaya takmıyomuş gibi yapanlardanım. sırf milletin tepkisi yüzünden.
ay kafana ne çok takıyosun , kafana takma diye diye kimseyle konuşamaz hale geldim.
şimdi millete amannn olursa olur olmazsa tatile giderim yaza diyorum.
ooofffff offf
selmn alykum arkadaslar dun kan bagısladım. hamıle olmak ıstyrm ama adetıme 2 hafta var kanda bellı olurmuydu dun test yaptılar sonucda cıkrdı dımı :S
selmn alykum arkadaslar dun kan bagısladım. hamıle olmak ıstyrm ama adetıme 2 hafta var kanda bellı olurmuydu dun test yaptılar sonucda cıkrdı dımı :S
aynennn öyle bebişimm napalımmmm ölüp ölüp yeniden diriliyoz her ay zatennnn
valla canımmm özledimm ya herkesi ne yalan söyleyeyimmm
canım adetinin 21 gününde verilen bi test yumurtlaa olup olmadığına bakılıyor.10 üzeri yumurtlamış oluyorsun aşağısı olmuyor.benim değer 55ama bebiş yok yok yok gelmiyooo adetimi bekliyorum bi umut işte dualrınızı eksik etmeyin yinede testi erken verdim hayırlısııı
gelmeiş kırmızıdan umut kesilmez bebeğim bekleyelim bakalımmm olursada Allahtan olmazsada Allahtan napalım her ay birazdaha yaklaşcaz yavrularımızaa dimi ama
bu 4 ayımız cnm dun cok uzulmustum ya arada kasıklarıma agrı gırıo sonra dıyorumkı cok kafaya taktgımdandır dıyorumm
aynen öyle bebeğim hayırlısııı benim için dua edinnnn ammaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?