evet daha yenı ama bole uzayınca insan korkuyo ya
dualrım senınle yavru kuşum benımmmmm kalbımdesınnnnn gelll sarılalımmmmmmm
adetine 2 hafta varsa bugün ler tamda senin yumoş günlerin iyi değerlendir
dualrım senınle yavru kuşum benımmmmm kalbımdesınnnnn gelll sarılalımmmmmmm
benım 2 buçuk yıl oldu ınsan korkuyo ama kokmanın onemı yoook tatlımmm
inşallahhhh canımmmmm hemen gelsin bebişlerrr sende 20. sayfamın kutlamasına katılırsın bidenem
Canıımm.. Ümit kesilmezzz.. İnşallaahhh!! vardır minnak bir şeeyy.........
canım adetinin 21 gününde verilen bi test yumurtlaa olup olmadığına bakılıyor.10 üzeri yumurtlamış oluyorsun aşağısı olmuyor.benim değer 55ama bebiş yok yok yok gelmiyooo adetimi bekliyorum bi umut işte dualrınızı eksik etmeyin yinede testi erken verdim hayırlısııı
benimde geldii kırmızılar dün canımm üzülmedim çünkü olmadığını bılıyordum hiç belirtimm yoktuuu evrakcummm hayırlısı olsun ne diyim kuşummm önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız bebeğimmm inşallah tez vakitte minnoşlarımız gelirrrr
aynenolsun cnm biz burdayız gelmek isteyen gelsinnn konuşuruz tatlımmm benimmm
ben de çok özledim valla tatlım, sen neler yapıyorsun?aynennn öyle bebişimm napalımmmm ölüp ölüp yeniden diriliyoz her ay zatennnn
valla canımmm özledimm ya herkesi ne yalan söyleyeyimmm
canım adetinin 21 gününde verilen bi test yumurtlaa olup olmadığına bakılıyor.10 üzeri yumurtlamış oluyorsun aşağısı olmuyor.benim değer 55ama bebiş yok yok yok gelmiyooo adetimi bekliyorum bi umut işte dualrınızı eksik etmeyin yinede testi erken verdim hayırlısııı
aynenben işlerden çok sık gelemiyorum, ama geldikçe yazarım canım.
monbebe, psiko, opera, dilketin fln napıyorlar, haberin var mı?
ben de çok özledim valla tatlım, sen neler yapıyorsun?
progesteronun ne güzel öyle senin maşallahhbenim geçen ay 16 çıkmıştı. Böyle yüksek çıkması iyi bişey biliyorsun di mi cnm? bata ne kadar var peki?
İnşallah canıımm. Amiiinnn :) Bneim de adet tarihime tam 2 hafta var.. Ama olmak istemiyooommm!! :)) Senin tabirinle yumoş günlerimÇalış çalış
Canıımm.. Ümit kesilmezzz.. İnşallaahhh!! vardır minnak bir şeeyy
İnşallah gelirleeeerrr... biterim ben onlaraaaa
kızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle
evet hamile olmayan da olabiliyor tabi, üzme kendini, elbet rabbim yazmıştır doğru zamanı...canım ben tedaviye başladım bu ay klomen tedavisi başlattı doktorum ilk ayım. 21. gün test verdim beta negatiff 0.1 progesteron 55 ve e2 yüksek cıktı..sanırım klomen yaptı böyle yüksek değeri.evet güzel bişey yumurtlamam cok iyi olmuş ama böyle yüksek değerle hamil olanda var olmayan da umutlanmak istemiyorum canımayın 7 si bat son 4 gün yani canımmmm senin nasıl gidiyor canımm ?
gözünüz aydın, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizikızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle
evet hamile olmayan da olabiliyor tabi, üzme kendini, elbet rabbim yazmıştır doğru zamanı...
Ben de ne yapayım canım, yumyum dönemindeyim, çalışıyorum, bekliyorum fln, aynı tas aynı hamam yani. haftaya ben de progesteron baktırırım belki.
Adetlerim kürtajdan beri anca düzene giriyor, bi ara yumurtlama problemi yaşadım fln, o yüzden birkaç aydır progesteron baktırıyorum artık:26:
gözünüz aydın, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
çörekotu erken yumurtlatıyor, geçen ay değil de ondan önceki ay ben de yapmıştım, 8. gün yumurtladım ilk kezbi<zde bu ay ilk günler sıkı çalıştık ama sonrasında olmuyor vyaaaa ödev gibiben progesteronu bu ay öğrendim canım ilk defa cok güzel bişeymiş vallaaa bileydim önceden de yaptırırdımmm ben klomenle çörek otu yedim yuumrtlamam tavan yapmış 21. gün test verdim negatifti o gün göğüs ucu ağrım hafiften başladı ama şimdide o ağrı yayıldı umutlanmak da istemiyorum göğüs acısını sanırım progesteron yapıyormuş öyle okudumm... ateşimde güzel gidiyor kac gündr 36.7 di bugün 36.8 olmuş son 3 günnnn
çörekotu erken yumurtlatıyor, geçen ay değil de ondan önceki ay ben de yapmıştım, 8. gün yumurtladım ilk kez
sonra bıraktım tabigeçen ay 18, bu ay da 16-17. gün yumurtladım (yani dün )
kandaki progesteron düzeyi artınca göğüs hassasiyeti başlıyor canım, bende de var 3 gündür. Ateşin de çok güzelmiş, inşallah bebeğin seninledir canım benim
aynen ben bile eğilip kalkarken yürürken acıyorlar11. gün yumurtlattı benideesanırım ondan benimki yüksek diye yürürken dahi acısını hissediyorummm artık inş canım yaa ateşim düşmezzzz inşşş
aynen ben bile eğilip kalkarken yürürken acıyorlar
inşallah düşmez canım, bol şans
ben yazana kadar sen bulmuşsun zatenoooooooooooo lilişimmmmmmmm topıgınnnnnnnnn hayırlııı ugurluuuu boll bebek haberlııı oluuuurrrr ınsallahhhh
aminnnnhayırlısı kuzuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?