- Konu Sahibi 33Melegim33
-
Canimm sakin ol:) kimseye bakma sen Rabbim bilir:0 ALLAH saglikli evlat versin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle tabi.saglikli.olsunda kiz olmasnida istyrm ama :)
Ay hyrlisi olsun yaa
Hahahaa ben eksi yiyince esim kiziyor hamile oldugundada eksi yiyince kiz oluyormusta ilki erkek olsa diyip duruyo :) :) bende normalde kiz cok severim ALLAHim deliriyorum kiz bebek gordugumde .Ama gel gelelim benim bu durumuma inan hamile kalsam RABBime ne kadar sukur etsem az olur hamd olsun yinede sukur ediyorum .ne fark eder diyorum artik :)) gelsinlerde :) :) :)
Varya cok.benzio.huylarmiz.eslermizin tavırları
Tabiki önce rabbime.sukurler.olsn.ama insan merk edio istio yani benm son adetim 23 subatti ama gec dollenme olunca doktor artık 3 mart hesapliyo
Cin.takvimi.yapdigimda Şubat olrsa erkek mart olursa kiz çıkıyo :)
Ama esimde erkek çocuğu cok istiyo nekdr yok desede anlıyorum her knusmamzda bizim oğlan şöyle olck byle olcak diyip duruyo bazen kziyorm ya kz olrsa die .ama hep dilinde erkek var :)
Valla.blmyrum :))
Varya cok.benzio.huylarmiz.eslermizin tavırları
Tabiki önce rabbime.sukurler.olsn.ama insan merk edio istio yani benm son adetim 23 subatti ama gec dollenme olunca doktor artık 3 mart hesapliyo
Cin.takvimi.yapdigimda Şubat olrsa erkek mart olursa kiz çıkıyo :)
Ama esimde erkek çocuğu cok istiyo nekdr yok desede anlıyorum her knusmamzda bizim oğlan şöyle olck byle olcak diyip duruyo bazen kziyorm ya kz olrsa die .ama hep dilinde erkek var :)
Valla.blmyrum :))
Aynen bende fatkettin huylarimiz benziyor :) :) :) Benimde esim tek erkek oldugu icin herhalde erkek istiyor soyadinin devami icinmi ne artik:) :) kizim olursa sevmekteb cocugu oldururum diyo ama:) :) biluyo yani kizlar bebekken daha tatli oluyorlar :) :)
Amin inşaallah canim sanada en kisa zamanda bi bebek nasip etsin RabbimALLAHim sanada tatlimi tatli guzelmi gyzel bebek versin canimm benim gonlundeki adina hayir olsun :) :) :)
Benm esimde erkek istiyo sagkikli olsn bazen kiz olsn dio kizlar babaya düşkündur ya sahsen bende babama asla kiyamam dayanamam bi sikntisi olsn maf olrum babaciyim :)
Hayrlisi yaa
Evet evet kizlar babayi sever:) canim catlatmaya basladim ya incir havuc kurude yapsammiki???
İncir kurunu blmyrm ama soğan kurunu tavsye ederm
Sogan kistleri temizliyor onu yapmaya korkyyorum suan catlatma yapnaya calisiyoruz diye canim.Inci havuc kuru yumurta catlatiyor diye istiyorum bu sefer hem ilac hem kur iyice buyurler sorun olur diye odum kopuyor :))) napsam bilemedim:) :) :)
Ben faydasıni grdm.sogan kurunun hemde 1 hafta yapmama ragmen hem ilac degl.ki bildgmz soğan
Yani soğan yemiomusun suyunu icmissin nolck ki
Ben bi zarari olucagni düşünmüyorum ama sn blrsn kuzum
Yokyok bebegim asla zarari olmaz .Ben cok inaniuorum o kurlere bi turly zamanim olmadi yapmaya.Sadece sorun benim yumurtlamamda suanda bana gereken buyumeleri yumurtalarin sogan kuru kistleri temzliyor ileride hamile kalmaya yardimci oluyor,bana suanda yumurtlamami ileri seviyeye getirecek bisey lazim o da incir kuruymus.Ama ilaclar midemi alt ust etti diye korkuyorum ayni anda kurlerbebis olmasa artik haziranda sogana baslayacagim ilk sonra incir insALLAH bebis gelirde :)) :)) :))
Nasil istersen.cnm rabbim en kisa zamanda nasip etsin ama bak şunu da yap aksam namazinn 3
Rekat farz kil otur 41 elham yani fatiha suresini oku 2 rekat sünneti kil bitir.
Dilek dile bnu mutlaka yap tavsye ederm
ALLAH razi olsun yapayim bugun reglim bitsin yarin yapayum:) :) bebislere isim dusundunuzmu?:))
Yap.canim mutlaka bebislere derken kuzum)
Ahahaa ALLAH soyletti :)) arka arkaya gelecek bebislerin :) :)::) yani kiz olursa yada erkek olursa :) :)
Benmki bide ikiz istiyodu hahahHayrlisi kuzum valla esim dalga geçiyor erkek olrsa Abdurrahman kiz olursa Süreyya dio :))
Dun baktk.netten.ama ole pek gözüme takilan olmdi bide cinsyet tam belli dgl ya blemedik suan.ne. kiayft ne bsy almyrm bile bi belli olsa
InsALLAH hemencecik belli olur ve cokk mutlu olursun annesi:)) Abdurrahman kayinbabamin adi ama o demiski benim ismimi koymayib cok uzun diye :)) :))iki isimde cokkk guzel bence :) :) :) Ben Muhammed istiyorum ,kiz olursa Zehra.InsALLAH :) :)
Him.yk.ben bunalri kymucam isin espirisi o yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?