- Konu Sahibi 33Melegim33
-
Bebis saclari cok olacak ondan bulanti cok :)) canum benim ya acaba hic ilaci ve.s. herhangi bisey yokmu ki?...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktrdan.geldm cnm 10+6 ymisim ben 10 saniyordm bebis iyi maşallah
Oyyy oyyy buyumusmu bebis MASALLAH :))) insALLAH sagllicakla kucagina al annesiiii :) :) :) :)
Oyyy oyyy buyumusmu bebis MASALLAH :))) insALLAH sagllicakla kucagina al annesiiii :) :) :) :)
selam canım benim nasılsın?
Kırmızılar gelmedi mi? Listeye ekledim canım
Selam tatlim sen nasil oldun canim benim?17mayista geldi canim ya tam 52 gun sonra.catmatma yaptiracagiz bu ay INSALLAH tutar :) :) :)
17 haziran yazalım o zaman canımm listeyee
Gunaydinnnn :) Tamam tatlim :) tesekkur ederim:)
Teşekkür ederim canim amin insallah darisi başına
Bebegim nasilsin ne var ne yok?Dun catlatma tedavisine basladik .zaten bi suru ilac iciyodum bide simdi mide bulantisi halsizlik evde surunuyorum:) :) Sigara icmeyeceksin dedi kendimi tutuyorum ama bir anda zor ne yapacagimi sasirdim:) :) cok streslisin dedi bide ustune saakinleatirici verdi :) :) :)
Iyim allaha Şükür canim cnm aaa hadi hayirli olsun ya migde bulantisi kötü bisey
Ben hamileyim.bende içiyorum canm bianda biraklmio doktr banada kzdi ama napim benm annemde krdesime hamileyken doğuma kadar icti azalttim ama brakamdim :) anlıyorum seni
Ay bebegim ya napcaz biz bu sogarayi:) ayy halsizlikten kalkamiyorum adam aradi yemek tatli yap dedu aksama hic yapasim yok :)) banada sigara birakmadi kalin sigaralardan var yurtdisindan getiriyor o da cok agir icemiyorum .kac tane iciyosun mesela canim gunde?
Aynen hamile olduğumdan beri bendede basladi o usengeclik var :)
Normlde 1 paket iciodum mesela aksam esim alio bi paket ertesi.aksama esim geldgnde bikac tane kalmis olur .
Azalttim yarim pakete düşürdum arada kizip cogaltip azaltyrm
Bende oyle iciyodum gunde bir paket.Bebegim ya azaltmaya calis yarim pakette cokk tatlim .Beyinde bitiyor olay demekki biz beynimizde bitiremiyoruz.canin sgra istedikce kafani dagitaxak biseyler yap :) :) bakalim ben nasil olacagim ki zaten cok asabi insanim bundan sonra galiba evde kavgalarimiz olacak :) :) :)
Beynimde btmiyo işte bende snirliyimdir icmezsem agresf olrm daha çok bakalm inşallah tiksnirim sabahlari ac karnina cok icerdm ama hamile oldktan snra aç icemiyorm zaten :)
Aaayyy biz ayniyiz bu konuda ac karina 4-5tabr icerdim oglene dogru kahvalti yapatdim.INSALLAH tamamen tiksiniriz canim brnim sen sinirlenme sakin ol :) :) :)
Aynen bende öyle canm inşallah inşallah :)
Onumuzdeki sali ikili test yapdrdim snuclari gstercm doktra dua et kötü çıkmasın
ALLAHim insALLAH hersiyini cok guzel yapar canimmm RABBIim senide bebisinide korusun saglikli kuvagina alasin insALLAH :) :) canim benimmm hep iyi dusun :)
Amin inşaallah dun arkadsmn annesine fal baktrdm erkek bence dedi ck merk ediorm ya kontrlm önümüzde ay artik ozmana öğrencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?