hamileligimde yeni gelismelerr

moonliqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.779
1.970
63
38
Kizlar bildiginiz gibi yeni hamileyim. Son adet tarihim 25 ocak.

25.02 hcg 35
29.02 hcg 91
02.03 hcg 182

Bugun kahverengi lekelenmem oldu bozuk para kadar. Hemen kadin dogum acile gittik. Ultrasonla bakti kist varmi diye yoktu. Kese icin erken dedi. Progesteron cocugun kalp atisindan once vermemin bi anlami yok dedi. Hcg istedi gene. Bugun yani 06.03 de hcg 511 cikti. Sizce artis iyimi? Doktor endiselencek bir durum yok dedi. Deneyimli arkadaslar yardimci olurmusunuz

Artis cok iyi yine Allah bilir ama buyuk ihtimal gebelik var .. Dua et insallah olur Allahin izniyle..

cnm aynı senin gibi arkadaşımınki 2 haneliydi ilk değeri ,sonrada seninki gibi normal katlandı.....şu an bir kıızı var çok ta güzelALLAH analı, babalı, sağlıklı ,hayırlı evlat etsin....gözün aydın...

Amin canim cok sagol. Saglikla gebeligim devam eder insallah. Acaba bu kahverengi lekeler kotuye gidermi? Doktor ilac vermedi endise edecek bir durumda yok dedi ama bilemedim

Amin canim cok sagol. Saglikla gebeligim devam eder insallah. Acaba bu kahverengi lekeler kotuye gidermi? Doktor ilac vermedi endise edecek bir durumda yok dedi ama bilemedim
ah o kahverengi lekeler kabusa çeviriyor her hamileliği,bu lekeler sağlıksız gebelik anlamına gelmiyor cnm o konuda rahat ol,kucağımda 7 ayını dolduracak bir sıpa var ,sağolsun kahverengisini de kıpkırmızı kanınıda söylemesi ayıp et parçası kanınıda yaşattı bana sadece dikkat et,rahmin alışmaya çalışıyor,kist miyon gibi durumlarda daha çok görülüyor...İNŞALLAH sende benim gibi sağlıkla kucağına alırsın,zaten devam ederse lekeler, progestan ve iğnelere hazır ol sadece.....

Rabbim uzun omur versin yavruna canim. Suanda igne ilac vs hicbisey vermedi doktor. Cok erken dedi, ben de bisey demedim tabiki. Insallah rabbim bana da saglikli bir hamilelik donemi nasip eder canim. Birde belim tutuldu 2 gundur kipirdayamiyorum zaten birde bu akinti oldumu iyice dedim noluyoruz, moral bozmamak elde degik

Amin cnm cümlemizinkine....moralini bozma birde gittiğim bir doktordan şunu duymuştum nasibi varsa koştursan olur ,nasibi yoksa amuda kalksan bile düşer...Herşey nasip tabiki....Rabbim korusun meleklerimizi,sen sadece iş yapma özellikle bu ara ,yardımcı olacak birileri varsa gelsinler mutlaka .....elinden tedbiri bırakma gerisi Rabbime kalmış....

doktorumda oyle dedi. Hersey Allahin elinde o isterse zaten dusmez hicbisey olmaz dedi. O yuzden sen sikinti yapma dedi sadece. Yatiyorum dinleniyorum canim zaten is vs bisey yapmiyorum hakkimizda hayrlsii insallah

Şimdiden tebrik ederim.. hamilesiniz. hamilelğin ilk zamanların da kahverengi kanamalar çok normal.. Kendine dikkat etmelisin, ağır yük kaldırmamalı, yükseğe uzanmamalısın. çaydan, kahveden uzak durmalısın. bitki çayları içmemeli ve maydanoz yememelisin.. sağlıklı beslen, bol bol su iç ve dinlen.. güzel şeyler düşün, iyi olsun.. folik asite başlamalısın.

Cok sagol canim. 1 haftadir folik asit kullaniyorum doktorum verdi. Dediklerinede dikkat ediyorum kahverengi leke olunca korktum bian. Hakkimizda hayrlisi olsun insallah

degerlerinin yukselisi gayet guzel,hamilelik yeni olusurken gorulen lekelenmelerden cok korkma,kahverengi oldugu surece sorun yok.
ama eger asiri kasik agrisiyla beraber kirmiziya cevirirse o zaman acile gitmen gerek.
saglikla al insallah kucagina.

her sey normal ilk gebelik mi ? bu kadar sık neden doktora gidiyorsun

Cok sagol canim. 1 haftadir folik asit kullaniyorum doktorum verdi. Dediklerinede dikkat ediyorum kahverengi leke olunca korktum bian. Hakkimizda hayrlisi olsun insallah

Canim yerlesme kanamasi o.. Ben oyle biliyorum bende olmadi ama olabiliyor diye biliyorum...Asil doktorun demis zatii biseyin yok insallah kendine dikkat et )

degerlerinin yukselisi gayet guzel,hamilelik yeni olusurken gorulen lekelenmelerden cok korkma,kahverengi oldugu surece sorun yok.
ama eger asiri kasik agrisiyla beraber kirmiziya cevirirse o zaman acile gitmen gerek.
saglikla al insallah kucagina.

Cok sagol canim kasik agrim pek yok. Sabirla bekliyorum insan tedirgin oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…