hamileligimde yeni gelismelerr

Cnm değerleri katlanmış zaten kahverengi lekeden korkma kasık ağrısıyla kırmızı kanaman olursa hemen acile git zaten hcg 1000 i geçince keseyi görürsün inşallah canım korkma dinlen bol bol iş yapma hayırlısıyla hamilesin cnm stres yapma

Bu ara lekenme varsa eşinle beraber olma derim benim dört aylık bebişim kızım düştü o ara anlamadım suyu biraz gidiyormuş sonra biz eşimle beraber olmuştuk sonrasında lekelenmeler başladı ve kızım gitti sen inşallah kazasız belasız alırsın bebişini kucağına ayaklarını biraz yüksekte tut öyle yat günde iki saat falan mesela duvara dayayabilirsin yada ayaklarının altına birkaç tane yastık koyabilirsin allah kolaylık versin canım

Canim benim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez dr um progestan verdi nolur nolmaz diye kullandim hic bi sorunda olmadi.
20. Haftamda 4 gun suren ve hic gecmeyen bi agrim basladi dr yine progestan verdi agrim olduk sira ictim gunde 3 4 taneye kadar. Yaklasik 10 gub kullandim. Son 3 gun ise sadece 1 tane icmistim. Baktim agrim yok dr falan gitmeden ilacimi biraktim.
Aslinda agrilarimin nedeni rahim buyumesiydi ama drum yinede nolur nolmaz diye progestan verdi. Ilk progestan kullan dediginde cok korktum ama bana bu ilacin hicbir sekilde bir zarari falan yok zaten sorunda yok ama kasilmalarin icin ic dedi.
Yani herhangi bir dusuk vs bir risk oldugunda bazende risk yoksa bile kullabirisn sana hic bir zarari yok ayrica faydasinida gorebilirsin. Icin rahat edicekse al kullan. Cevremde kesin duser denilen gebeliklerde şakir şakir kanamasi olan gebeliklerde bile bebegin tutynmasini sagladi. Ayrica annemde kardesimi 6 aylikken dogurucakti kasilmalari vardi.progestanla 38 hafralikken dogdu annemdeki risk yasti cubju 40ina gelmisti.
Kanamalarin hic biri normal degil der herzmqn drum
Annem 2 ay normal adet olmus bende 3 bucuk aylikmisim beni ogrendiginde yani Rabbim derse oluyor buda bir gercek..
Ayyy cok uzattim konu nerelere gldi kisacasi istersen progestan ic bir zarari yok cnm gonlunude ferah tut. Insallah guzel bir hamilelik gecirir bebegini sag saglim kucagina alirsn

Saol canim bende okudum biraz evet herkeste lekelenme oluyormus. Benimki adetin son gunu kahverengi akinti olur ya oyle iste. Bakalim rabbim hayirlisinj versin insallah

Amin canim insallah. Esimle beraber olmuyoruz zaten onu biliyorum bakalim rabbim hayirlisini versin

Canim aminn cok saol. Haklisin Allah bilir ne olacagini. Bana doktor progestan bile vermedi ama bugun gene gidecegim bakalim ne dicekler. Hakkimizda hayirlisi insallah

48 saatte bir ikiye katlaöası gerektiğini biliyorum yalnızca. En son 180 se 360,720.. Ama dr unuz normal dediyse güvenin. Benim ilkinde ikiye katlamadı 120,180 oldu sonra düşüşe geçti.. Allah gönlünüze göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…