yoksa senin ki ye ekşiyi doğur ayşeyi mi olacak:)))
ben tam bir tatlı manyağı oldum. hamurlu, sütlü farketmiyor. bende çalışıyorum. sabahları veya akşamları beslenme çantası hazırlıyorum kendime:))
ceviz ye canım . çok önemli bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için. günde ikitan hiç yoktan.
tugyann doğru söylüyorsun.
yan yatınca daha rahat nefes alınıyor sankim:)))
daha yolun başındayız. ileride bakalım ne yapacağız...
yemek konusunda süpersin tugyann. sadece havucu fazla tüketme. a vitamininin bebek üzerinde zararları olabiliyor.
benim de mutlaka bir portakalım ve elmam var hergün.... muz bende kabızlık yapıyor((
kzlar ya birşey soracağm bu aldğmz sütler ne kadar sağlklı. bana artk hazr olan yiyecekler zararlı gb geliyor. sütü açık alıp kendim evde yoğurt falan yapsam nasıl olur sizce?
slm kızlar..benim 2 kızım var üçüncüye hamileyim.şuan 10. haftamın içindeyim.ve şunu diyebilirimki gözümü yeni açmaya başladım.adetim geçmeden başlayan tansiyon düşüklüğü ve 6. haftamdan itibarende buna eklenen ileri derecede miğde bulantıları.sabah öplen gözümü açamıyor birşey yiyemiyordum.saat akşam 5 gibi annemzorla bişeyler veriyordu onuda çıkarıyordum.dr.um kilo verdiğimde görünce serum verdi 4 tane.şimdi yavaş yavaş iyiye gidiyorum allaha şükürler olsun.doktorumun dediği 3. aydan sonra geçermiş inşl.kızlar birde birşey sorucam.ben iki kızımdada böyle miğde bulantısı yaşamadım.bunda böylesine bir bulantı yaşadım.kızlarda et yiyemedim bunda aksine hep et yemek istiyorum.birde bu bebeğimi karnımın sağ tarafında hissediyorum buda kızlara hamile iken yaşamamıştım.sizce değişik cinsiyet olabilirmi.çin takvimide erkek diyor.]
karnın sağ ya da sol tarafında hissedilmesi cinsiyeti mi belirliyormuş bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?