Hamileliğin ilk 3 ayında neler yaşıyoruz hadi paylaşalım..

kızlar ben 5 haftalık hamıleymısim 35 gunluk yanı bugun gıttık kese olusumu olmus dr ıyı falan dedı,ama ben 20 nısanda yanı bebıs karnıma düşeli 10.gun falan iken tahmınen yanı, ben saglık ocagına gıtmıstım kasıntımdan dolayı ebe uzun ıcımızde acılan demır gıbı bısı sokarak alttan bakmıstı sımdı dusunuyorum acaba bebıse bısı olurmu ılerde bı zararı olmusmudur??????

kızlar ben 5 haftalık hamıleymısim 35 gunluk yanı bugun gıttık kese olusumu olmus dr ıyı falan dedı,ama ben 20 nısanda yanı bebıs karnıma düşeli 10.gun falan iken tahmınen yanı, ben saglık ocagına gıtmıstım kasıntımdan dolayı ebe uzun ıcımızde acılan demır gıbı bısı sokarak alttan bakmıstı sımdı dusunuyorum acaba bebıse bısı olurmu ılerde bı zararı olmusmudur??????

kizlar ben 6 haftalik hamileyim ilk randevum 10 haziran, oda sirf tanismak icin ebeyle.. Ben hollandadan katiliyorum, 11 haftalik olmadan bebege bakmiyorlar.. Herneyse ben hamile oldugumu ogrendigimden belli bagirsaklarimda agri var, ve bugun buyuk abdestimle birlikte kan geldi afedersiniz ama bunu bilen yasan varmi?? her karnim agridiginda cok korkuyorum.. ALLAHIM cumlemizin hamileligini saglikla tamamlatsin ins..

kizlarrr bende 5 haftalik hamileyim ,benimde ilk randevum 1 haziran, bende amerikada yasiyorum ,suana kadar bir sikintim yok insallahta olmaz. Allahim bebislerimize saglik,bizlerede sabir versin 9 ay boyunca inasallahhhh

benim ilk 3 , hatta 3,5 ayım hep problemli geçti..
zaten 4+4'te öğrendim hamile olduğumu , 6.haftamda kanamam oldu..daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için yine aynı şey oluyor sanıp çok üzüldüm , kanama yüzünden 3 gün serumla hastanede yattım..ama Allahıma şükür bebişime bi şey olmadı , yerleşme kanamasıymış 4-5 gün kahverengi akıntı olarak devam etti..

7.haftadan sonra bulantılarım başladı..ama çoğunluk gibi sabahları değil... öğlen saatlerinde başlayıp akşam yatana kadar ve her gün şiddetine artırarak devam etti..her şeye midem bulanıyordu , hiç bir şey yiyemiyor su bile içemiyordum...tabi kilo kaybını ve bebeğe bi şey olacak endişelerini tahmin edebilirsiniz...

sonunda 10 gün yataktan hiç kalkmadan sürekli serum takıldı , işi bıraktım...tansiyonum 4'e 1'lere kadar düştü ve günlerce ne yaptıysak yükseltemedik . bu da beni ayrıca halsiz bıraktı , gözümü bile açamıyor , baygın gibi yatıyordum...15-16. haftaya kadar bulantılarım devam etti. sonra bittii ama beni de bitirdi..

kısaca ilk 3 ayımda çok kötü günler geçirdim...

merhaba bende hollandadayim 9 haftalik hamileyim iki kez baktilar bebege
ben hastahaneye gidiyorum iki kez bebegimi kaybettigim icin jinekologta kontrol altindayim 8 haftalikken gittim kalp atislarini duyduk ama 7 haftalik cikti yani bi hafta geriden geliyor.
Gecmis olsun sizin o rahatsizliginiz muhtemelen kabizliktan dolayidir
kabiz olmamak icin sabahlari ac karinina iki kasik keciboynuzu pekmezi tavsiye ederim bagirsaklari cok rahatlatiyor hamilelikte kabizlik cok olurmus

konuyu yukarı taşıyayım:):)
evet konu biraz eskimiş ama tamda aradığım başlık.paylaşımlara devam edelim.ben 4. haftadayım.henüz doktora hiç gitmedim.diğer hamişler nasıl hissediyo.neler yapıo.ya da neler yapmıo merak ediyorum.bebeğim büyüyo mu diye çok merak ediyorum.şu tatil bitmek bilmedi.bitsin hemen doktora gidicem.büyüdüğünü anlıyacağım şeyler var mı acaba?

evet konu biraz eskimiş ama tamda aradığım başlık.paylaşımlara devam edelim.ben 4. haftadayım.henüz doktora hiç gitmedim.diğer hamişler nasıl hissediyo.neler yapıo.ya da neler yapmıo merak ediyorum.bebeğim büyüyo mu diye çok merak ediyorum.şu tatil bitmek bilmedi.bitsin hemen doktora gidicem.büyüdüğünü anlıyacağım şeyler var mı acaba?

Bende 6 hafta 1 günlük hamileyim dotora gitmek için ideal zaman 6-7 haftalık iken çünkü ilk testleri yapacak ve muhtemelen bu aylarda keseyi net görecek ve bebeğin ilk kalp atımları bu hafta, şu anda bebeğin çok küçük 5 haftalıken bir pirinç tanesi kadar olacak..Büyüdüğünü anlayamazsın sadece içinde ki o hızlı fabrika hiç durmadan çalışıyor ve çabuk büyüyecek..

ben 9 haftalık hamileyim ama içimdeki canavar(beni çok üzdüğü için adını canavar koydum) beni mahvediyor sürekli olarak mide bulantım var ani tansıyon dusmeleri ve kusmalar yasıyorum,bu yüzden tek basıma sokaga bıle cıkamıorum. ama canavar gayet iyi dün ellerini ve ayaklarını gördük usg de

bende kızıma hamileyken 6. ayıma kadar kustum yine hamileyim bundada sabah ve gece bulantılarım oluyo hele gece cnm aşerip duruyorum...herif sokaklarda

ben 39+5 oldum kızlar. ılk uc ayımda delıler gıbı yemek yedım, kansızlıgım vardı vıtamın kan ılacı vb. baya.sonradan anladımkı delı gıbı yemek yemenın yanında abur cuburu kesmelıydım. ve sureklı tuvalete gıdıyordum,ılk zamanlar calısıyordum her ders arası koca koca tuvalete gıdıyordum.bır de herseye aglıyordum tvde ne gorsem gozlerım doluyordu

bugün tam 8 haftalık oldu.ben de deli gibi yemek yemek istiyorum.devamlı midem kazınıyor ama kendimi tutuyorum meyve yemeye çalışıyorum.ben de çok duygusal oldum her şeye duygulanıyor ağlıyorum.kasıklarımda ve belimde yorulduğumda ağrılar oluyor.hep uykum var uykum olmasada istirahat etmek istiyorum.sigara tiryakisiyken şimdi nefret ediyorum ve hep böyle olur diye dua ediyorum Allahım a işte böyle kızlar bede durumlar bunlar.
haa bide kız istememe rağmen oğlan hissediyorum

benimkide 15 haftalık oldu dogrusu ilk 3 aylık dönem çok zor geçti. şimdi biras biras iyiyim

bende su an 6 hafta 4 gu hamileyim 2 hafta sonra keseyi gorecez insallahh
bende baslarda migde bulantisi ne yersem yukari cikiyor birsey yiyemiyodum su an biraz karnimmda birseyler hissediyorum agrida degil
ama birde tuvaletee cise zirt birtt baskada birsey yokk migdemdee bulansaa iyi olurr hamile oldugumu anliyim

kızlar ilk üç ay ilişki için doktorlarınız ne dedi? ben 2. ayımı bitirdim.. 2 kere ilişkiye girdik.. son ilişkide sağ yumurtalığımda baskı oldu biraz... 1 gün kadar sancı yaptı hafif,,dinlendikten sonra geçti.. kanamam olmadı ve mide bulantılarım sürüo.. her dakika korku içindeyim.. bir daha ilişkiye tövbe dedim... sizce korkmalı mıyım? doktoruma özel olarak sormadım ama bi problem yok herşey yolunda demişti... bende ona güvenerektennnnnn..............:S:S:S:S

Ben de 5,5 haftalık hamileyim. Ama eski kıyafatlerimin hiç biri olmuyor pantalonlarım özellikle. Göbeğim çok fazla yok ama sıkıyor rahatsız ediyor. Daha şimiden rahat pantolonlar elbiseler almaya başladım. Sizin kıyafetleriniz oluyor muydu bu kadarlıkken üstünüze?? Siz neler giyiyorsunuz

ben 8 haftayı bitirdim kıyafetlerimi giyiyorum ama lastikliler fln rahatsız ediyor....

bir de birileri bana da cevap verse!!!

henüz 5 haftalığım göğüslerimde hiçbir değişiklik yok tedirgin oluyorum ne şişme ne ağrı ne hassasiyet midem bulanmıyor sadece midem ekişyor ve gaz var uykum eskiye nazaran daha çok geliyor ben tam tersine kilo verdim tam 1 kilo

palette tüp gebeliği değilse düşük tehdidi yoksa doktorun yasak koymadıysa dikkatli olmak kaydı ile sorun olmaz ilişkide diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…