kişiden kişiye değişiyo bende yeni geçti mesela
merhaba bence bebek erkek canım.slm kızlar..benim 2 kızım var üçüncüye hamileyim.şuan 10. haftamın içindeyim.ve şunu diyebilirimki gözümü yeni açmaya başladım.adetim geçmeden başlayan tansiyon düşüklüğü ve 6. haftamdan itibarende buna eklenen ileri derecede miğde bulantıları.sabah öplen gözümü açamıyor birşey yiyemiyordum.saat akşam 5 gibi annemzorla bişeyler veriyordu onuda çıkarıyordum.dr.um kilo verdiğimde görünce serum verdi 4 tane.şimdi yavaş yavaş iyiye gidiyorum allaha şükürler olsun.doktorumun dediği 3. aydan sonra geçermiş inşl.kızlar birde birşey sorucam.ben iki kızımdada böyle miğde bulantısı yaşamadım.bunda böylesine bir bulantı yaşadım.kızlarda et yiyemedim bunda aksine hep et yemek istiyorum.birde bu bebeğimi karnımın sağ tarafında hissediyorum buda kızlara hamile iken yaşamamıştım.sizce değişik cinsiyet olabilirmi.çin takvimide erkek diyor.]
3 ayın içindeyim maşallah diyim kendimene bulantı ne bir rahatsızlık sadece uyku yapıyor
bende 10 haftalık hamileyim önce sabahları bulantım oluodu şimdi bütün gün oluo,özellikle yatar haldeyken daha çok bulanıo.. Göğüslerimde şişlik ve sızlamalar oluo ve üstüne öle çok uyuyorum ki uyanamıorum hatta :) şimdiden yaramazlığa başladı bizimki :)
kızlar geceleri çok uyanıyomusunuz ve kramp giriyomu yanlarınıza 22 haftalık hamileyim
merhaba,
benim 2.ayım bitti.
Geceleri çok sık uyanıyorum.Eskiden de wc için sık sık uyanır,sonra kolayca uykuya dalardım.şimdi ise hemen uyuyamıyorum.
birde benim kahverengi akıntılarım halen devam ediyor.
sizce normal mi ?
ben 8 haftalik oldum ama cok sukur bi sikayetim yokKucuk bulantilar var o kadar da olur asiri degil Baska bisey yok bazen supheye dusuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?