Hamileliğin ilk 3 ayında neler yaşıyoruz hadi paylaşalım..

3 ayın içindeyim maşallah diyim kendime ne bulantı ne bir rahatsızlık sadece uyku yapıyor

merhaba bence bebek erkek canım. benim doktorum bile dedi bebeği solda hissedenlerin kız, sağda hissedenlerin erkek oluyormuş genellikle.

Kızlar merhaba

bişey sorcam forumu gezdim biraz bu konuyla ilgili bişey göremedim burdan sizlere sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim hiç bulantım falan olmuyo yalnız balık yiyemiyorum ağzımda büyüyor lokmalar yutamıyorum. Sadece balık yerken kusacak gibi oluyorum balıkta çok önemli biliyorsunuz. Balık yerine ne yesem o açığı kapatabilirim. Sizlerden böle bi sorun yaşayan varmı?

merhaba ben de 8+6 haftadayım. ilk 7 hafta hiç bulantı hissetmedim ama geçtiğimiz hafta bunun rahatsızlığını biraz yaşadım.sora anladımki çok yağlı yersem miğdem bulanıyo ama buna dikkat edersem hiç rahatsızlığım olmuyo(annemle ablamda hamileliklerinde hiç bulantı hissetmemişler)
az az ve sık sık yemek yiyorum zaten normalde de böle yerdim.ama şu sağda solda olayını bilmiyorum çünkü bebişi hiç hissetmiyorum desem yeri ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmıycam:))
bebiş ilk 3 ayda bizim yediklerimizden etkilenmiyomuş soraki aylarda bu geçerliymiş bu ne kadar doğru ki? bende 15 günde 1 muayeneye gidiyorum.şimdilik herşey yolunda inşlh herkesin sağlıklı sıhhatli geçsin bu günleri:))

merhabalar. ben 16 haftalık hamileyim ve 2 . hamileliğim . ilk hamileliğimde 24 yaşındaydım ve hiç hamilelik belirtisi veya şikayetim olmamıştı. hamile değilmiş gibi rahattım. karnımda 4 ay dolduktan sonra birden çıkmıştı. şimdi ise 32 yaşındayım ve çok zahmetli bir hamilelik dönemi geçiriyorum. ilk 1 ay göğüs sızlamasından şikayetçiydim. sonrada hazımsızlık , kabızlık , uykusuzluk , bulantılar hala devam ediyor.3 ay dolduktan sonra bulantılarım azalmaya başladı. aç kalmamak gerekiyor. 2 saat arayla birşeyler yemeye çalışıyorum.sol yanıma hiç yatamıyorum yatarsam da uyuyamıyorum. sağ yanıma yatınca daha rahatım .oysa ki hamilelik öncesinde tam tersi sağ yanıma yatınca uyku tutmazdı.
şu ana kadar 3,5 kilo aldım ama karnım sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor....
hamileliği rahat geçenler tadını çıkarın. özellikle 30 yaşından sonra hamilelik sıkıntılı oluyor ve her hamilelik de bebeğin cinsiyetine bakmaksızın farklı geçiyor.cinsiyet için de hiç bir takvime bakmaksızın kendinizi her iki duruma da hazırlayın allah herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin , çekilen zahmet kucağımıza bebeğimizi alınca unutulacaktır eminim.

11 haftalik hamileyim ögrendigimde adetim sadece 2 gun gecmisti yaklasik bir ay sadece halsizlik ve uyku hali vardi. Bu da benim beslenme acisindan avantajim oldu. Daha sonra agir bir grip oldum ilac da kullanamadigim icin uzun surede atlattim. 2 ayda devamli olmamakla beraber bulantilarim basladi bazen sabah bazen gun icinde hic belli olmuyordu. su an nispeten azaldi. Bu seferde kabizlikla ilgili sikintilarim ortaya cikti zaten hamilalikten once de vardi. Bununla nasil bas edecegimi bilmiyorum denemedigim sey yok desem yeri. gögüslerim cok buyudu normalde kullandigim destekli sutyenlerden cok rahatsiz oldum pamuklu penye olanlardan aldim. Henuz uyku düzenimde sikinti yok sadece belimi destekliyorum yatarken agri cok oluyor. Hamile kalmadan önce ve kaldiktan sonrada folik asit kullanmaya devam ettim 6 haftalikken elevit verdi doktorum ona devam ediyorum. Bunu da ilac diye kullanmayanlar var en yakinimda bile ben bunu yanlis buluyorum cunku icindeki onca vitamin ve minarali agizdan gerektigi kadar alabilecegimize inanmiyorum..

Herkese saglikli hamilelikler diliyorum...

Ben de 9 haftalık hamileyim.Şimdiye kadar çok şükür bulantı problemi yaşamadım.Yaşım da 35 olmasına rağmen yorgunluk halsizlik dışında bir sıkıntım yok.Sadece iştahım çok açık.Sürekli yemek düşünüyorum.47 kilo ile hamile kaldım ve şu ana kadar henüz kilo almadım ama bundan sonra ne olur bilemiyorum.Yani bazı sıkıntılara rağmen beni çok zorlayan bir şey olmadı.Rabbim hepimize hayırlı güzel bir hamilelik kolay bir doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

s.a kıslar 9+5 im midem arada fena oluyor yanma flnda oluyor halsizlik zaten var
hepinize sağlıklı gebelik diliyorum

bende 10 haftalık hamileyim önce sabahları bulantım oluodu şimdi bütün gün oluo,özellikle yatar haldeyken daha çok bulanıo.. göğüslerimde şişlik ve sızlamalar oluo ve üstüne öle çok uyuyorum ki uyanamıorum hatta :) şimdiden yaramazlığa başladı bizimki :)

10 haftalıkken benımde oleydı bulantılarım herşey doruğa çıkmışt ıama yınede ıyıydım sukur 12+5 haftalık hamıleyım cok sukur allhma raht yemek yıyebılıyorum 1 kaç haftaya sizinde geçicektir...ınşallah yavaş yavaş düzeliriz.

kızlar geceleri çok uyanıyomusunuz ve kramp giriyomu yanlarınıza 22 haftalık hamileyim

merhaba,
benim 2.ayım bitti.
Geceleri çok sık uyanıyorum.Eskiden de wc için sık sık uyanır,sonra kolayca uykuya dalardım.şimdi ise hemen uyuyamıyorum.

birde benim kahverengi akıntılarım halen devam ediyor.
sizce normal mi ?

Bende geceleri çok uyanıyorum rahat nefes alamaıyorum bide bacaklarımda huzursuzluk oluyo uyanıp duruyorum.bende öle akıntı hiç olmadı doktoruna sordunmu?

ben 8 haftalik oldum ama cok sukur bi sikayetim yok kucuk bulantilar var o kadar da olur asiri degil baska bisey yok bazen supheye dusuyorm

cnm benim de olmustu 6. haftada dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi ama bu haftalarda lekelenme istemiyorz dedi

merhaba kızlar bende şuan 11 haftalık gebeyim 6.haftadan beri sürekli midem bulanıyor ve kusuyorum çok kötüyüm 6. ve 8. haftalar arası bende de uyku bozukluğu vardı çok sık uyanıyodum ama düzene bindi çok şükür ama bulantılarla başa çıkmak çok zor :S yemek yapamıyorum herşeyden tiksindim sadece peynir ve yumurta kıyma tavuk et balık ağzıma alamıyorum yeşillikte yiyemiyorum ve en kötüsü şuan ekmektende tiksindim sanki hiç yemek yiyemiyecekmiş gibi hissediyorumm kendimi ((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…