Hamileliğin ilk 3 ayında neler yaşıyoruz hadi paylaşalım..

doktorum bişey demedi herşey yolunda dedi.. normal yolla hamile kaldım... kimileri ilk üç ay sakın yaklaşmayın bile diyo da korktum ben de.. ama genelde okuduğum yazılar da senin dediğin gibi.. sağol cnm

Doktor bana da ilk muayenede ben sormadan söyledi sağolsun İlk üç ay çok seyrek olmak kaydıyla ilişkide bir sorun olmaz dedi. Biz de daha dikkatli davranıyoruz.

ewet cnm bnmde üç ay dolmak üzere hamile olduğumu öğreneli 4 kere fln ilişkiye girdik artık mola verdik biraz... bi dolsun da 3 ay inşallah...

Selam kizlar, bende hamileyim, daha 3 ayim dolmadi, 11. haftamdayim...
Ilk ögrendigimde cok mutlu olmustuk esimle:))) harika duygular bunlar...
Sabahlari migde bulantim oluyor, aksamlari da oluyor bazen... cok nadir migde yanmasi oluyor... ama cok sik acikiyorum!!! sik sik yiyorum artik... yorgun hissediyorum kendimi devamli... iste böyle devam ediyoruz kizlar...

bende 13.5 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok bende çok acıkıyorum...enn çok merak ettiğim kızmı erkekmi allahım hayırlısıyla öğreniyim yaa ilk bebekim çok heyecanlıyım..

bende 13.5 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok bende çok acıkıyorum...enn çok merak ettiğim kızmı erkekmi allahım hayırlısıyla öğreniyim yaa ilk bebekim çok heyecanlıyım..

benimde ilk bebegim ve bende o kadar cok heycanliyim ki anlatamam, devamli rüya görüyorum:))) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, kiz erkek fark etmez...ama bence sanki kizim olacakmis gibi geliyor bana!!

merhaba bende 12 haftalık hamileyim şükürki bi sıkıntım yok bulantım hiç olmadı ama ani baş dönmelerim oldu cuma günü 2 li test yaptırmaya gideceğim çok endişeliyim umarım herşey yolundadır

insallah canim Allah büyüktür kötü düsünme...bende bilmiyorum ne zaman yapilacagini doktorum birsey demedi ama 1 ay sonra falan randevum var sanirim o zaman yapilir... bende 12. haftami doldurdum:))) yani 3 aylik oldu:)))
Hersey gönlünce olsun

ben 6 haftalık hamileyim karnımda ara ara ağrı oluyo bi de göğüslerim aşırı sızlıyo gece dönerken bile hissediyorum acısını.midem bulanmıyo ama fırın market ekmeğini yiyemiyorum kokuyo gibi geliyo ağzıma götüremiyorum 1 haftadır ekmeği evde pişiriyorum.

selam kızlar ben de 6+3 deyim...ilk kontrolde bebişimi gördüm ultrasondan...kalbi bile atıyordu...geçen hafta gittiğim kontrolde birsürü tahlil ve test istedi doktorum...hayırlısıyla sonuçları salı gibi alıp doktora tekrar gideceğim bu hafta içi...
bende de şu ana kadar hiç mide bulantısı olmadı...herşeyi rahat rahat yiyebiliyorum...inşallah hepimizin hamilelik süreci rahat geçer...hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız:)
bu arada sizde akıntı oluyor mu...doktorum kokusuz ve kaşıntısız olduğu müddetçe korkmamam gerektiğini söyledi ama ben biraz pimpirikliyim de...bi de size soriim dedim:)

Kızlar selam,
otomatik hesaplayıcılara göre 4+5 günlük hamileyim. Adetimi 2 gün geçti. Sizden yardım istiyorum...
Adet günümde yani cumartesi günü 1-2 damla çok açık kahverengi akıntım oldu. Sonra bi daha olmadı. Ne demek oluyor bu. Başta çok korkmuştum ama kesildi sonra. Sizde de oldumu böyle birşey?

normal canim karin agrisi bende de vardi, hala bazen oluyor ama ilk baslarda bayagi vardi..bebek yerlestigi icin oluyor yani yer aciliyor karin alti agirmasi oluyor...meraklanma sakin:)))

kızlar merhaba bende 10 haftalık hamileyim.çok sorunlu geçiyor sabahları bulantı kusma tuzlu kraker iyi geliyor cidden.kocamıda aldım annemde kalıyoruz yoksa yemek falan yapamıyorum .doktor decavit verdi ama onu da içemiyorum 15 günde 4 kilo vermişim.inş düzelir bi an önce.aman bebeğimiz sağlıklı doğsunda allahın izniyle bunlar geçer.çok öpüyorum sizi

valla bulantı isteme sakın ama sakın. Benimde 6.hafta bitti 4 gündür yatak döşek yattım . Bugün biraz mola verdi sanırım daha iyiyim ama çok zor olacak bu 3 ay galiba.
Allahım yardım et yalvarıyoruuum.

bende 5 haftalıkken hala bulantım yok diye seviniyordum ki 6.hafta 4 gün yatak döşek yattım bulantılardan. Bugün 6.hafta bitti 7.haftanın ilk günü bulantı mola verdi sanki saat 13:30 ve kusmadım ama midem havada geziyorum . Allahım o bulantıları gösterme bir daha ne olur yalvarıyoruuuum.

bende12 haftalık hamileyim 1tane oglum var mayısın 4 de 5şini bitiricek ogluma hamileyken nerdeyse hic sorunyaşamadım 2 hamileligimde çoksorun yaşıyorum süreklimidem bulanıyor önceleri sabah cıkarıyordum şimdi öglenleride başladı sırtagrılarımda cabası bunalıma girdim kızlar

merhaba bende 13 haftamın içindeyim çok şanslısınız hepiniz ben 1 aydan sonra çok ağırlaştım acayip bir bulantı ve halsizlik 7/24 bulantı hiç yemek yememe hastanede yattım serum yedim daha bu hafta anca biraz düzeldim ben de çok uyuyorum işimi bırakmak zorunda kaldım,dün babasıyla doktor amcasına gittik gördük meleğimizi bize el salladı doktor bile şok oldu çok ilginçti :) eşleriniz nasıl düne kadar benim eşim çok seviniyordu fakat çok bişi anlamıyordu o taşımadığı ve karnımın büyümediği için dün çok etkilendi.kolay hamilelik geçirenlere çok özeniyorum korkmayın bu bebeğinizin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ama tek tavsiyem vitamini ve folik asidi ihmal etmeyin çok önemli ben çok araştırdım çünkü meleğiniz sizin büyenizdekileri emiyor fazla fazla olmas gerekir hepinize kolay sağlıklı doğum dilerim umarım meleklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…