bende 13.5 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok bende çok acıkıyorum...enn çok merak ettiğim kızmı erkekmi allahım hayırlısıyla öğreniyim yaa ilk bebekim çok heyecanlıyım..
merhaba bende 12 haftalık hamileyim şükürki bi sıkıntım yok bulantım hiç olmadı ama ani baş dönmelerim oldu cuma günü 2 li test yaptırmaya gideceğim çok endişeliyim umarım herşey yolundadır
ben 6 haftalık hamileyim karnımda ara ara ağrı oluyo bi de göğüslerim aşırı sızlıyo gece dönerken bile hissediyorum acısını.midem bulanmıyo ama fırın market ekmeğini yiyemiyorum kokuyo gibi geliyo ağzıma götüremiyorum 1 haftadır ekmeği evde pişiriyorum.
bende su an 6 hafta 4 gu hamileyim 2 hafta sonra keseyi gorecez insallahh
bende baslarda migde bulantisi ne yersem yukari cikiyor birsey yiyemiyodum su an biraz karnimmda birseyler hissediyorum agrida degil
ama birde tuvaletee cise zirt birtt baskada birsey yokk migdemdee bulansaa iyi olurr hamile oldugumu anliyim
henüz 5 haftalığım göğüslerimde hiçbir değişiklik yok tedirgin oluyorum ne şişme ne ağrı ne hassasiyet midem bulanmıyor sadece midem ekişyor ve gaz var uykum eskiye nazaran daha çok geliyor ben tam tersine kilo verdim tam 1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?