bende varım canım ilaç kullanıyorum ne yazıkki sen ne kullanıyosun bebeğin nasıl sağlıklımı
Panik Bozukluğa Sahip Hamile Hastanın İlaç Kullanımı - Panik Atak ve Anksiyete Dostları Derneği
bu link'te hamilelikte ilaç kullanımı ile ilgili video var. İlgilenenlere duyurulur..
ben panik ataklarım nedeniyle tedavigörüyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım. 22. haftamdayım ve iki haftadır çok zor günler geçirdim, abartısız her akşam atak yaşadım. Çok yorulmuştum, gündüzlerim de gergin, kafamın içi sıkışıyordu, ağlıyordum. Psikiyatrist ilaca başlattı. Etken maddesi fluoksetin olan fulsac alıyorum, günde 1 tane içiyorum. bugün 3. günüm. Hala sıkıntılarım geçmedi ama en az 1 hafta-10 gün sürer etki göstermesi. Bir yandan da bebeğim için endişeleniyorum. Geçen hafta, ilaca başlamadan detaylı USG taramamız vardı, herşey yolundaydı, sağlıklıydı, inşallah Allah'ıma dua ediyorum, ilacın bebeğimde bir yan etkisi olmasın diye. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
antideprasan kullandğndan bahsetmiştin bebeğin nasıl hangi ilacı kullandınben ilacı kullanıyorum ama bırakamıorum bu yüzden hamile kalmayada korkuyorum yardım edermisin
4 yil once yazmissin ama sana cok ihtiyacim var bende ativan kullaniyorum sen ne kadar kullanmistin kac mg
ok7 haftamdym iciyorum dr ilk uc ay onermyr ama ben cok korktugum icin iciyrm 1ay old baslayali elimd dgl pskytrsm ara ara aliyorum dedim canim tepkisini ogreneblmk icin cok ustund durmadi oyle faydasi olmaz dedi ama benim yaptigim tabiki dogru dgl ama elimde dgl cok zor bir durum hamd olsun rabbim daha beterlerindn saklasin insallah hic dr konustunmu bu konuyu ama hamileliginin basindn itibaren kullanan insanlarda var onlari gorunce bir nebze rahatlyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?