- 22 Mayıs 2015
- 77
- 43
- 3
- 41
Ah canim Rabbim saglikla bebegini kucagina aldirsin.Allah isterse her koşulda evlat sahibi yapiyor.yeterki ol desin.bende 10mg antidepresan ile hamile kalmayi planliyorum iki kaybima ragmen.bebek icin neleri goze aliyor insan.en ufak şansi bile.bu rahatsizligi yasamayan bilemez.herkese soylemesi kolay kendini telkin edeceksin cumlesi insani iyice depresyona sokuyor.bendede kayiplarimdan sonra yogun kaygi bozuklugu var.birsure cocuk olayini zaten dondurdum mecburen.bakalim gelecek ne gosterecek.ben xanax kullanıyorum.1 mg hem de. 24 haftalık hamıleyım. bagımlısı oldum sanırım. etkı bıle etmıyo ılac. ama ıcmedıgımde dunya duruyo. bogazdan vajınaya kadar acı agrı hıssedıyorum. mıdem benı mahfedıo. kırmızı recete serum bıle yedım hamıle kalmadan once. ve suan dogum anından sezeryandan korkuyorum. hergun bın kere ölüyorum. cok pısmanım ıyılesmeden hamıle kaldıgıma. allahtan bebek cok saglıklı suan...
ben xanax kullanıyorum.1 mg hem de. 24 haftalık hamıleyım. bagımlısı oldum sanırım. etkı bıle etmıyo ılac. ama ıcmedıgımde dunya duruyo. bogazdan vajınaya kadar acı agrı hıssedıyorum. mıdem benı mahfedıo. kırmızı recete serum bıle yedım hamıle kalmadan once. ve suan dogum anından sezeryandan korkuyorum. hergun bın kere ölüyorum. cok pısmanım ıyılesmeden hamıle kaldıgıma. allahtan bebek cok saglıklı suan...
Merhaba arkadaslar ben de yedi aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum artik anne olmak istiyorum aranizda bu ilaci kullanip hamile kalan var mi
Kaldım canım şükür 33 haftadayimMerhabalar kızlar 3,5 aylık hamileyim psikiyatrım losiram 20 mg kullanabilirsin dedi ama çok kararsız kaldımm hamileliğinde bu ilacı kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren war mı
Kaldım canım şükür 33 haftadayim
Sulinex 150 mg kullandım bir sene martta bıraktım kaldım hemen ama şu an
Bebeğim de hidrosefali olabilirmiş ondan korkuyorum dua edin benim icin
kızlar ben bıraktım cipralexi hemen bebek oldu yine de korkuyorum zararı olmuş mudur cunku döllenme aşamalarında filan 5 mg lık içiyodum ınsallah bı zararı olmamıştır.. suan yoksunluk cekıyorum ama ıcemem onun saglıgı ıcın katlanıcam
Rexapin kullanıp gebelikte devam eden var mı ?
Sevilancım o ilacı bilmiyorum ama psikiyatrınla görüşüp başka bir ilaca dewam edebilirsin bence
hangi ilacı kullaniyorsunuzKullanmazsan iyi olur ama kullanırsan da bir sorun olmaz dedi canım doktor bende devam ediyorum testlerim çok iyi çıktı Allah'a şükür 4.5 aylık oldum.
hangi ilacı kullaniyorsunuz
arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım ve bende bir çoğunuz gibi bu ansiyete bozukluğuyla 7 yıldır mücadele ediyorum ilaçları bir türlü bırakamıyorum bırakınca hayatım kabusa dönüyor((( şuanda da 2 yıllık evliyim ve bebek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ilaçsız çok zor.içtiğim ilaçlar 10 mg cipralex ve 0.5 zanax benim durumumda olupta bebek sahibi olan var mı nolur yardımmmmm ((((((([/QUOTE
Aradan çok zaman geçmiş..merak ettim naptınız?? bebeğiniz oldu mu?? ilaçlara nasıl çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?