canım solian ve prozac hakkında bilgin varmı. bunları kullanabilirmiyim. prozac ı bırakırımda solian a devam etmek istiyorum. lütfen yardım edermisin.kızlar merhaba,
konu tam da benlikmiş
35 yasındayım ve bu hastalık yuzunden cocuk yapmaya cesaret edemiyorum
şaka gbi ama 15 yıldır ilaç kullanıyorum ve hayatımda sacede 6 ay kadar bir süre bırakabıldım ve 6 ay sonunda beni resmen bir deprem gibi yıktı geçti ve hayatımın en zor zamanlarını yasadım
3 haftada 10 kg verdim
işe gelemedim ve perdeler kapalı butun gun yattım
yeri geldı yanımda eşim ve annemı bıle ıstemedım ve suanda yıne ılac kullanıyorum
gittiğim psikiyatr doktorum bebek için sorun olmayacağini soylemıstı ilaç kullanmamın
artık tıbbın cok ılerledıgını ve bebeğe zarar vermeyen içerikli ilaçların oldugunu soylemıstı
ama ben hala cesaret edemıyorum
şuanda faverin kullanıyorum . paylasmak ıstedım ben gbi olanlar için
merhabacanım solian ve prozac hakkında bilgin varmı. bunları kullanabilirmiyim. prozac ı bırakırımda solian a devam etmek istiyorum. lütfen yardım edermisin.
yok hamile degilim de dogum kontrol hapını bırakıtm insallah istiyorum.merhaba
hayır ben ikisini de kullanmadım hiçbir bilgim yok, hamıle mısın?
yok hamile degilim de dogum kontrol hapını bırakıtm insallah istiyorum.
kullanıyorum canım, sana özel mesaj attım, prozac ve solian kullanıyorum.antidepresan kullanıyor musun onu anlamadım ben tam olarak?
kızlar iyi bir psikiyatr ve kadın doğumcuyla Allahın izniyle sağlıklı bebekler dünyaya getirebilirsiniz. burada bir sürü örnek var.
kızlar merhaba,
konu tam da benlikmiş
35 yasındayım ve bu hastalık yuzunden cocuk yapmaya cesaret edemiyorum
şaka gbi ama 15 yıldır ilaç kullanıyorum ve hayatımda sacede 6 ay kadar bir süre bırakabıldım ve 6 ay sonunda beni resmen bir deprem gibi yıktı geçti ve hayatımın en zor zamanlarını yasadım
3 haftada 10 kg verdim
işe gelemedim ve perdeler kapalı butun gun yattım
yeri geldı yanımda eşim ve annemı bıle ıstemedım ve suanda yıne ılac kullanıyorum
gittiğim psikiyatr doktorum bebek için sorun olmayacağini soylemıstı ilaç kullanmamın
artık tıbbın cok ılerledıgını ve bebeğe zarar vermeyen içerikli ilaçların oldugunu soylemıstı
ama ben hala cesaret edemıyorum
şuanda faverin kullanıyorum . paylasmak ıstedım ben gbi olanlar için
Merhaba ben de yaklaşık 15yıldır tedavi görüyorum . 5yıllık evliyim son 2senedir ilaçları bırakmaya çalışıyorum ama max 3ay antidepresansız yapıyorum. (Çalıştığım işteki stres de etkili tabi.) Ve iştahım kesiliyo ben de çok zayıfladım. Bir kadın doğumcuya gidip danışmaya karar verdim , çünkü anladım ki bu ilaçlardan kurtulamıcam . Başka türlü bir çare bulmam lazım. Burada okuduklarım imkansız olmadığını düşündürdü yeter ki iyi doktorları bulabilelim
@ canim sen ilaclarina devam ediyormusun.ben iki bebek kaybı yasadim panik atak başladı c..ram 10mg kullanıyorum.doktor ilk üç ay kullanamazsin dedi ama duramiyorum.bebekte istiyorum offffbana da yardım edin kızlar. prozac ve solian kullanıyorum. prozac c kategorisindeymiş, solian da b kategorisinde diyorlar. psikiyatrim kullanabilirsin dedi. baska bir psikiyatrist de bırak dedi. ben normalde yasmin(dogum kontrol hapı) kullanıyorum gelecek ay bunu bırakıcam. bebege benim yuzumden bişey olursa kaldıramam. ilacı bırakırsam da takıntılarım artar diye korkuyorum kızlar nolur yardım edin. ilaç kullanıp bebek doguranlar lütfen bişey soyleyim.
Bıraktım kuzum. 3. Ayin doldu birakamam sandım ama bıraktım. 3. Ayin sonunda yine herşeyi kafama takmaya başladım bakalım ne olucak :)@ canim sen ilaclarina devam ediyormusun.ben iki bebek kaybı yasadim panik atak başladı c..ram 10mg kullanıyorum.doktor ilk üç ay kullanamazsin dedi ama duramiyorum.bebekte istiyorum offff
Yani hamile kaldığında kullaniyordun , ilk uc ayda da kullandin yanlış anlamiyorsam.ay ne zor bi sınav ya bitmiyo hayattan bezdim vallaBıraktım kuzum. 3. Ayin doldu birakamam sandım ama bıraktım. 3. Ayin sonunda yine herşeyi kafama takmaya başladım bakalım ne olucak :)
Aynen zor, hamilelikte 1 ay önce solianı bıraktım, hamile olduğunu öğrenince prozac i bıraktım. İlk 3 ay hic bisey kullanmadim. Simdi bakalım dr ne diyecek. İlk 3 ay içme hepsi karşı cikiyo.Yani hamile kaldığında kullaniyordun , ilk uc ayda da kullandin yanlış anlamiyorsam.ay ne zor bi sınav ya bitmiyo hayattan bezdim valla
Ben ilk gebeligimde 10mg c..pram kullanırken famile kaldım öğrenir ogrenmez hemen bıraktım.ama 8.haftada kalbi durduAynen zor, hamilelikte 1 ay önce solianı bıraktım, hamile olduğunu öğrenince prozac i bıraktım. İlk 3 ay hic bisey kullanmadim. Simdi bakalım dr ne diyecek. İlk 3 ay içme hepsi karşı cikiyo.
Öğrenince bırak inan ilk 3 ay uyumaktan aklına bile gelmiyor, ben hep uyuyordum.Ben ilk gebeligimde 10mg c..pram kullanırken famile kaldım öğrenir ogrenmez hemen bıraktım.ama 8.haftada kalbi durdu
Doktorum sebep olabilir de olmayabilirde.bunu bilemeyiz dedi.prozac bana iyi gelmiyo.ilacsizda olmuyor.hayırlısı artik
Yok canim zaten dört haftalikken öğrenmiştim hemen bıraktım.aynen 8.haftaya kadar hep uyudum.ama nasip değilmiş olmadı.kendimi S ucladim ilaç kullanımda ondan oldu diye ama doktorum sebep olmayabilir cnku ilaç kullanmayip ilk gebeliginde bu durumu yaşayan çok var dedi.öyle ışte benim hikaye.smdi sadece 5 mg cprm kullanıyorum.inşallah zararı olmaz.Öğrenince bırak inan ilk 3 ay uyumaktan aklına bile gelmiyor, ben hep uyuyordum.
Suçlama kendini, bi daha bebiş olur inşallah. Tek senin başına gelmiyor ki. Allah in takdiri.Yok canim zaten dört haftalikken öğrenmiştim hemen bıraktım.aynen 8.haftaya kadar hep uyudum.ama nasip değilmiş olmadı.kendimi S ucladim ilaç kullanımda ondan oldu diye ama doktorum sebep olmayabilir cnku ilaç kullanmayip ilk gebeliginde bu durumu yaşayan çok var dedi.öyle ışte benim hikaye.smdi sadece 5 mg cprm kullanıyorum.inşallah zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?